ja bih to probalaaaaaaaaaaaa....zasro cronet uvijek kasni:/?
Printable View
ja bih to probalaaaaaaaaaaaa....zasro cronet uvijek kasni:/?
možeš probat mene nazvat pa te pustim da slušaš ;D
weeeeeeeeeeeeee....moze daj broj:)))))))))))= Citat =:
Izvorno postao sodom
Evo,m aj ti imam skraćeni broj: zovi 94 i javit će ti se operater. I onda inzistiraj da ti svira i da hoćeš slušat.
A ako ti proba reći da to ne ide, ti samo inzistiraj - to mi je novi operater, i malo je lijen i ne da mu se radit pa svašta izmišlja. Ti mu samo ne daj mira, i vidjet ćeš - sve će bit OK, i slušat ćeš puuuuuno muzike kakvu želiš.
:retard: ma nesto nije u redu :rolleyes: pokusala sam al tip je jako neugodan i stalno ponavlja:aloooooo alooooo ovde prva policijska:p= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
LOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLL
tko zna onda koji je broj od hitne tek.
nije tip neugodan nego je BD stavio da mu se takva muzika čuje
Ah damn, honey! Zvala si 92, to ti je murija. Ja sam rekao 94. Evo, rekao sam tipu da ćeš ti zvati, pa ćeš dobiti na poklon jednu lijepu košulju. Bijelu. Malo se čudno kopča (na leđima) ali to su nebitni detalji...= Citat =:
Izvorno postao erika
jojjjjjjjjjjj super ako je esprite..hhihi volim kosuljice sa otvorenim ledjima..osim toga bijelo je IN :retard:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
uz košulju se isporučuju i dva nabildana lika koji če ti pomoč da ju obučeš ;D
(ipak se osječam odgovornim i moram napomenut da je ovo offtopic,zato molim natrag na temu :spin: ) partykiller ;D
ok..vratimo se na temu...daj broj da cujem kako to zvuci?:p :)= Citat =:
Izvorno postao sodom
lol,erika ...to nije tema :nono: :p
Baš čitam ove postove i sve si mislim kak ovu temu nisam zamijetio u cafeu. A kad ono...
I dalje, meni su te melodije stvarno bedastoća.
ok odustajem...:))))hahahhahhahahhahahhah kakva korpica= Citat =:
Izvorno postao sodom
btw..meni je to s melodijama bas zgodno i cekam da i cronet to ubaci:))) :)
Ma i meni je to malo blesavo, ali ako se nekome sviđa samo naprijed.
A eto, ima nekog efekta. Zvao me frend iz Italije neki dan, sav se iznenadio, oduševo, da gdje, da kako, da šta, da hoće i on, ovo, ono... Poludio.
Pa još neki ljudi, ne znajući za VIPovu akciju, pitali kako ovo, kako ono...
Ono, pljunuo sam 10km, mislim da neću vuiše - ali 10kn traje 3 mjeseca: ko pol kutije cigareta (prestao sam pušit) ili kao jedna kava. Toliko riskiram za 3 mjeseca...
Ma ok je to sa financijske strane. 10 kuna nije puno za tri mjeseca. Samo pitam se koliko ljudi prekine vezu kad čuje melodiju, misleći da je krivi broj ili neki od govornih automata.
:) mojoj frendici neče svirati gratis,a dobila je obavjest da su uspješno uštekali.Neznam zakaj?
Moji znaju da kod mene na mobu mogu svašta nači!
neka posalje "gratis osnovna" na 444. nije ju aktivirala kao osnovnu melodiju.
Ja sam samo vel. napisala GRATIS i poslala i svira mi.Kaj i osnovna velikim slo?= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
svejedno velika ili mala?
:) :thumbup: :spin: :kiss: hvala sad joj svira...jjjjeeee= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
jeeeeeeeeeee
pa mužikaši nemreju ni na gablec otić, odmah dižete frku "meni ne svira "
dobar nacin za prikupljanje dodatne love...
meni strašno ide na živce kad nekog nazovem a jedna od tih melodija svira... baš su iritantne, a i neposredno prije nego što krene melodija čuje se 'klik' pa prvo pomislim da je ovaj s druge strane digo slušalicu, a onda kad čujem melodiju se sav stiltam... :retard:
upravo to, lagano mi se čini da je VIP krenuo krivim putem, više ka entertainment komercijali, nego ka ozbiljnoj profesionalnosti.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy