-
Ne znam šta bih rekao, meni je točno u ponoć nestao treći program HTV-a, do ponoći je bila neka emisija o fudbalu, završila emisija pojavio mi se crni ekran.
Zvao sam svog kablovskog operatera, famozni DCM, oni nemaju pojma, cijelo jutro zovem taj Coca-Cola broj za nagradnu igru 0800-0455 i zauzeto je.
Uopće ne znam što se dogodilo, kad saznam napisat' ću, mada da sam nešto dobio poslali bi mi SMS obavijest.
Ne znam ali ne sviđa mi se što mi je nestalo programa.
Smrdi mi na prijevaru.
Jel' netko od vas iz metropole gledao, jel' bilo kod vas trećeg programa?
-
Teško je dobiti nešto među 45000 igrača
Pa šta nemaš riblju kost?
-
Bilo je sve ok u zagrebu... da mi se je docepati jedne te nokie i malo zaraditi...
-
I danas sam uzeo kolu od pola litre, posaljem kod i javlja mi da nije ispravan... ili su zeznuto napisali, pa ja krivo citam znakove, ili je netko drugi bubnuo i mene sjebo... ili nesto trece...
-
@viki, nemam riblju kost od1990. kad sam dobio kabel, ma dobro, bitno mi je da je izvlačenje bilo i da je bilo na TV-u, mislio sam da majstori nisu ni proveli javno izvlačenje, dobro, idemo dalje i igramo dalje.
-
1 slika=1000 riječi
http://www2.coca-cola.com/presscente...alled_back.jpg
Sve je tu, krevet, cure, mobač i cuga!
Evo majstori, vidite kako ribe briju i igraju ovu našu nagradnu igru.
Dobro je znati da nismo sami i samo mi konji.:)
-
ja sam kupio tek jednu colu! i poslao sam kod... još 4.brijem da je ovo najbolja nagredna igra coca-cole dosada...
-
Zato kaj svi imaju mob pa im je jednostavno igrati, bar nama mladima... koji znamo kaj je SMS;D;D
Al bolje su igre kad treba naći nekaj ispod čepa...bar ne trošiš pare na SMS!
-
a dobro kaj ti je to ... jedna poruka nije bed, 2,3,4,5...
-
1 SMS = 84 lipe pa zašto i u Coca Coli ne bi dodatno zaradili...
-
Ma to majstori naplate i onu koju oni tebi šalju, platiš im i odlaznu i dolaznu, kad već plaćaju četiri Mazde i 120 mobača da ne riču još i na poruke.
-
kaj je stvarno 84 lipe 1sms??? pa je.... im ja ..........
-
Cijena jedne SMS poruke je 0,69 + PDV
Pise na kraju teksta na etiketi.
Zar nije pametnije za te novce igrati neku igru u kojoj postoji veca vjerojatnost dobitka?
Imajte u vidu i da se etiketa moze lako odlijepiti i ponovno zalijepiti. Lako se moze dogoditi da kupite Colu sa "ispucanim" kodom
-
Ja poslao 5 komada,nisam kupio niti jednu Colu jer ovdje po "3.maju" ima dosta praznih boca bačeno okolo.Sad samo treba dobit 3510i pa ga utopit za 1600 kn.
-
haha sam se ti nadaj...
btw:kak znaš da kodove na praznim bocama več neko nije poslao,.,.
-
-
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. i odma po novi bon na kiosk!
-
Ma ako je kod iskorišten odmah te obavijeste SMS-om, igraj Killa, šta si se stiso', nemoj biti na kraj srca, pa ako ima i malo pravde na svijetu netko od nas će nešto dobiti.:)
-
Ma dajte,koje su šanse...??Netko i hoće dobiti na kraju,ali ne živcira li što to nekako uvijek nisi ti.Mislim da bi me šokiralo da konačno nešto osvojim u takvoj igri,morala bi biti greška, a nisu ni oni ludi..
Ipak,po onoj staroj:"Tko ne igra..." plus,sms-freak je u pravu,bolje je bar uštediti na bocama.
-
THE GAME
http://www.coca-colastore.com/coke_i...60520761-c.jpg
ZVRN-ZVRN
Halo, ovdje Coca-Cola Beverages Hrvatska d.d.- da,da, dobili ste Mazdu MX-5, ne, ne, nije šala!!!
-
nema pravde i nitko od nas neče dobit.
ne nadajte se, samo trošite pare na cocu i smsove
-
Pa dobro,netko je pesimist,netko samo lud,a netko ima love na bacanje...
-
Nove spoznaje:
ako pošalješ 5 kodova, takozvani jedan komplet i ne izvuku te u tjednom izvlačenju, s tih pet kodova ne sudjeluješ u narednom tjednom izvlačenju, nego samo u mjesečnom izvlačenju za auto, na kraju tekućeg mjeseca.
Ako te ne izvuku u mjesečnom izvlačenju, kad počne slijedeći mjesec, ne sudjeluješ niti u tjednom niti u mjesečnom izvlačenju s onim starim kompletom koji si poslao ono jednom.
Za nekakve šanse treba dakle, barem, tijekom svakog tjedna poslati jedan komplet (5 kodova).
Ako eventualno ne budu izvučene sve nagrade, a igra kalendarski završi, u tom zadnjem izvlačenju za sve preostale nagrade, sudjeluju svi sa svim kodovima koje su ikada poslali.
Pošteno-nema šta!
-
a zamislite sad, kak je jebeno ljudima koji rade u coca-coli! imaju paraaaaaaaaa
-
Danas, 00:00 sati, HTV 3, drugo po redu tjedno izvlačenje, danas dijele 12 Nokia 3510i, tko zna?
BTW za ovo danas izvlačenje više nema smisla danas slati kodove, za ovo danas izvlačenje trebalo je poslati komplet od 5 kodova najkasnije do nedjelje, dakle jučer, u 00:00 sati.