E da.Techno media ti je naj best!Imaju skoro svaki mob (oko 50+) i dosta su ljubazni kaj se tog tiče
Printable View
E da.Techno media ti je naj best!Imaju skoro svaki mob (oko 50+) i dosta su ljubazni kaj se tog tiče
Veliko ptanje: T68i vs. S55
Koji ima bolje mms mogucnosti, i koji podrzava vise ekstenzija...???
T68i ima odlične MMS mogućnosti... od mjenjanja boje pozadine poruke i boje teksta poruke, veličine teksta, trajanja pojedine stranice poruke (timing), potvrde ne samo dostave već i čitanja poruke koju si poslao.... naravno umetanje slika i melodije i snimljene poruke ne treba ni spominjati, to je bit MMS-a. Za S55 ne znam, ali imao sam prilike igrati se s Nokiom 7210 i nema ni približno tako dobre MMS mogućnosti.
Da, to sam cuo za nokie da nemaju bas dobro to softwareski razrazdjeno, jedino kaj valja na njima je baterija...
A ekstenzije... *.gif *.jpg *.txt ... podrzava? Jos neke? Za s55 znam da ih poprilicno puno podrzava...
u mobilu je receno da je na s55 mms jako dobro napravljen.
Sorry al wallpaperi za T68i dosta jadno izgledaju.Sumljam sa je kod s55 bolja al bar bolje izgleda.I ima nešto bolju kameru
ma s55 je bolji , ne puno ali bolji je
Mrvicu bolji
ali previse skuplji...
ma ima javu sto je jako bitno tako da se isplati kupit,pogotovo sada kada mu pada cijena
Samo mi je glupo napravljeno sto ima takav ekran, a prikazuje samo tri opcije u meniju... jel netko prokopao malo po tom mobu...? neka napise malo impresije... koliko redova sms-a ima?
T68 ima 7 redova SMS-a s malim fontom!!!
S srednjim fontom 5 redova, a s najvećim fontom (napravljen za sljepce) 4 reda.
kolko znam s55 ima velicinu ekrana kao na me45, u sms-u ti je to 4.5 redova.
Uzimam definitivno T68i, samo onu sivu varijantu, ne plavo bijelu...
ti si lud,sa s55 ces biti puno zadovoljniji
moguce, ali razlika je u prosjeku 900kn na burzi, a to je poprilicno puno... s tim da je T68iici pala jako cijena, i ne moze vise padati... a S55 ce kada izadje M55 i Sl55 za nekih 3mj. ili vise pasti cijenom za jos barem 100 eura, a ja uzimam novi mob slijedeci tjedan...
Pa evo ja sam danas svoj t68i zamijenio za siemens s55 s kamerom i siemens mi se puno vise sviđa, java i polifonija su me oduševile i nije mi ni malo žao !
evo covjek ti je sve reko, sl55 i m55 ce doci ubrzo,a ne za 3 mj!strpi se jos malo
sezam, i sada kada malo prckas po novom mobu... koji ti je bolji? Daj napisi malo dojmove... sada je s55 u vipovoj ponudi jako pojeftinio...
Pa evo IMO s55 ubija t68i u pojam :-))
Tipke su mi jako dobre i samo treba malo privikavanja.
Kamera me je odusevila jer su slike koje su slikane po jako, jako slaboj svjetlosti (umjetnoj) super, tj. izgledaju kao da su slikane po danu...
Java me je oduševila...igram PacMana :-))) a i polifonija je jako dobra, odmah sam nadogradio na Sw verzija 11 jer s nijm nisam dobio HR izbornik.
Jako mi se sviđa to što u paketu s mobitelom dolazi data kabel pa nemam dodatni trošak; u My Computer se prikaze nova stavka pod imenom "MOBILE" pa se slike, animacije, java i to vrlo lako prebacuju.. Ne znam sta da vise pisem... Ako te(vas) nesto konkretnije zanima slobodno pitaj (te)
Znaci da si puno zadovoljniji sa S55 nego sto si bio sa T68i...
Zanima me kak izgleda neki wallpaper kada ga stavis... prepoznatljivo?
Jel te slijedi dok tipkas brzo sms?
Kak izgleda uzbornik... nije ti glupo sto odjednom pokazuje samo tri opcije kao za neke slijepce... ne postoji li mogucnost da se font smanji...???
Da, zadovoljniji sam sa s55.
Wallpaperi su ok samo se ne vidi bas dobro zbog sata i datuma ali sat i datum se mogu iskljuciti ako ti je stalo da vidis sliku.
Pisanje SMS-a je jako dobro...pogotovo sto sam odmah danas updateao software..Sto se tice fonta jos nisam primjetio da li se moze smanjiti a i ne smeta mi to sto prikazuje samo 3 opcije ..
Jesi probo nekom poslat MMS?
daj reci neke mane tog mobitela koje si skuzio