..........w300!
Printable View
..........w300!
Glavninu pitanja stavljam na upload-ane melodije MP3 porijekla na mobitelima kod reprodukcije zvona dolaznoga poziva!!
Ne mislim na sistem "Drill" na Nokiji ili Vertu melodija na 6233.
nisam upoznat sa ostalim modelima, al znam da se na motoroli moze pojacat zvuk.. systemski.. (gain_table)
nokia 6270 ima jak zvuk,mislim da je tako i sa 6280
Što se tiče MP3 na telefonu kao zvono, opet kažem: 3250. Koristim za ton zvona Kanye West: All falls down. Čujem telefon sa kata iznad u dnevnom boravku, u prizemlju na suprotnoj strani kuće.
(P.S: kakva je ta melodija Vertu sa 6233? Gdje je ima za skinuti? Isto tako, gdje se mogu skinuti melodije sa "pravog" Vertu telefona? Par sa onog Motorsport Editiona mi se baš sviđaju)
Ljudi nije bitna jacina nego mekoca i reskost zvuka a da to bude glasno.
Usput se pridruzujem za Motorolu E1000.
eh,frend ima Nokiu 6230 koja se tak dere da može zasjenit sve navedene skupa!!! ;D ;D ;D
w550 definitivno
kad se načme ova tema oko zvukova, meni dođe da se rasplačem. nemate pojima koliko mi je žao što nokije imaju TAKO loš zvuk. mogu prožvakati to što imaju lošu kameru, ali to što imaju koma zvuk.. nikako :(
definitivno od svih mobitela motorola ima najbolji sound, pogotovo e1000. svaki put kad dečku zazvoni mobitel meni dođe da se probijem šakom....
apsolutno rokr2 i 6233 bez konkurencije...
od svih telefona koje sam imao, najglasnija je bila nokia 6100 (vozim se na motoru cca 70km/h i cujem kako zvoni iz dzepa:king: )
SE k700i...
Motorla E1k, ima dva zvucnika i grmi iz nje kad ti zvoni il kad pustas mp3, zvuk je ko da ga slusas na kompu, za sad se nie naso u blizini niti jedan mob koji bi je nadglaso ;)
stavljen danas novi soft u K600i , al se to dere, a nije ni zvuk loš. slušo onu "klapu torkul" ;D i "lessi"