Bilo bi cool kad bi ubacivali trakice za mobove, svaki broj druga marka :D
Printable View
Bilo bi cool kad bi ubacivali trakice za mobove, svaki broj druga marka :D
eto ga danas na kijosku
...hebem ti, još ga nisam dobio...
...nažalost pošto sam se odao alkoholu više nemam za Mobil - moram pred crkvu u nedelju sa svojom drvenom nogom pa možda skupim... :D
A tek je jučer zašao na kioske? A onda okej, jer sam već mislio dar-mar napraviti što mi ga nema u sandučiću.
..Nije još u svim kioscima :(
bar ne u Tiskovim...
..ni u mom sandučiću... :cry:
Evo ga valjda danas stiglo (ako ne sinoć).. Cool! Sviđa mi se mp3 test, baš bi trebao ubosti kojeg...
Inače dok čitam te dvobroje (ponavlja se svakog ljeta :) ) dođe mi želja da si kupim hmmm k750 npr ili V3 (brišem slinu), što me užasno baci u depresiju kad se spustim na zemlju... :cry:
Ja ga danas nabavio. I to onaj sa prvom verzijom naslovnice.
Sve pohvale, ali i dvije kritike:
1. U P&O čovjek veli da je čuo da N3220 ima BT. Pitate se gdje je čuo? Već nekoliko mjeseci piše u pregledu mobitela na tržištu
2. SE P900i nema VGA ekran
Obje te greške se protežu još od Mobil kataloga (ako ne i duže)
Ja onu sa narančastim pomalo čudnim "bikinijem" :D
...ništ, nema ga ni danas :( ...
Ja bas i nisam zadovoljan mp3 testom.
Nema ni jedna kategorija ocjenjivanja za kvalitetu zvuka, ili npr izdrzljivost baterije, ali su tu ostale manje bitne.
Sve vise se poceo samo dizajn gledat a ne kvaliteta.
Kvalitetu zvuka kod lossy formata je malo nezahvalno ocijenjivati, isto tako puno toga ovisi i o slušalicama, nisam čitao tekst, ali siguran sam da je autor napomenuo ukoliko neki player odskače od ostalih...
Zanima me da li stvarno vrijedi ponuda u drugoj rečenici na 15. str...
Ne vidim zašto ne bi vrijedila ;D
BTW, kako sam u gužvi zadnjih tjedana zbog faksa, tek sam se maloprije dočepao novog broja i mislim da je ovaj broj fenomenalno napravljen, prijelom je prva liga, tekstovi su zanimljivi, papir je debel, ma jebenica... ;D
Pitanje.
Dal se moze postat recenzent u Mobilu?
Krivo mjesto i krivo pitanje. Trebaš pitat Kako postat...? i drugo u svakom Mobilu imaš e-mail gl. urednika pa s njim riješi svoje nedoumice.
Slazem se.
Amaterski postavljeno pitanje. Sorry.
:retard:
...konačno u mojim rukama :D ...
...onako, na brzaka pogledao i mogu reći - dosad jedan od najkvalitetnije izrađenih magazina uopće...tekst je kao i uvijek, opširan i zanimljiv, koliko sam moga vidjet u nekoliko, na brzaka viđenih, početaka opisa...
...i lijepa naslovnica ;) ...
http://web.vip.hr/brle44.vip/VP3U2044.jpg
vidim ja na strani 18. link od TELE2 kad ono čorak. tele 2 još ne radi na netu, pa nisu valjda službeno pustili krivu adresu?
čekaj, nered, bit će, moraju čitatelji biti informirani gdje će se tele(tina) pronaći na netu, sljedeći je broj tek u 9.mj. pa da se takva informacija objavi na vrijeme... ili je trebalo tiskati posebnom tintom koja će se na točno odrećeni broj dana nakon tiska pojaviti iz stanja nevidljivosti? :)
Trebalo je napomenuti kad bi to barem otprilike trebalo biti aktivno. Ovako je informacija nepotpuna, a samim tim i netočna, zar ne?= Citat =:
Izvorno postao zappan
Istina, trebalo je napisati da je domena registirana, ali još neaktivna...
Ja još svog nisam nabavio...:-/
Ma sutra ću kupit da listam na putu do baške ! :)