Ne isplati se to.Originalna duže traje.Glupo je kupiti 4 baterije koje traje krace od originalne baterije-ona traje duže
Printable View
Ne isplati se to.Originalna duže traje.Glupo je kupiti 4 baterije koje traje krace od originalne baterije-ona traje duže
al 4 baterije sigurno traju duplo duzue od jedne orginalne.
Da te 4 baterije mijenjas stalno dok originalna stalno stoji u mobitelu,da se baterije stalno mijenjaju,poklopac od baterije bi bila labava,ne bi se dobro drzala,onda bi to zalijepili selotejpom,bolje imati samo jednu,da poklopac ne bude klimav i labav
meni je bolje imat cetiri baterije i stalno mjenjat nego imat jednu i uvijek praznu.
Pametno razmišljanje! Tak je jedan moj lega prošao sa mjenjanjem baterija, pa mu je jednom poklopac otpao!
Eto vidite,ljudi!GoGs se slaže sa mnom!Bolje ne dirati poklopac,i stalno ga vaditi,onda ce biti problema sa poklopcem,pa ce biti labav,pa cete ga morati zalijepiti selotejpom,BOLJE NIŠTA!Ja bih radije za sebe kupila originalnu bateriju za 450 kn,da ga stavim i da ne nonstop vadim poklopac,da ne bude labav
Gogi-ti mijenjaj ako zelis,ali time ces sjebati poklopac od mobitela,ja ne bih mogla to uciniti
stvarno neznam kako ti poklopac moze otpast,
al nema veze ko voli nek za 450kn uzme 1 orginalnu bateriju
ili za te iste novce uzet 4 noname baterije(koje u pravilu imaju vise mAh od orginalne).
ok gogi,ja bih kupila originalnu,a ti 4 baterije,okej,tvoja stvar,svatko ima svoje
Po meni je najbolje da ostane sve kako je! Ništa dirati ni mjenjati!
Jedino ako se baterija shebe, onda mjenjat!
Preko noći puniš, preko dana prazniš. Meni se još nije desilo da mi baterija krepa, a znao sam svoju rolu flashati i flexati po 5 puta na dan!
Ja punim bateriju svaka dva dana,meni nikada nije tesko puniti samo jednu bateriju,meni je dovoljna jedna baterija,sto ce mi rezervna baterija,to je samo sa pokvariti poklopac,onda je gotovo.Najbolje je da sve ostane kako je ni ništa dirati ni mijenjati-citiram gogsa
slazem se.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
e ima li veze soft sa baterijom,,prije no sam nafilal 2003 ista mi je trajala dan do dva a sad 6 sati :(
da, na 2003 traje duže
O.K. trajala mi je duže doslovce mjesec dana, a onda odjednom se počela grijati i sada traje jedva šest sati, a da uopće ne razgovaram. Imam instalirane WM2003 one MPXlanda. Zanima me šta napraviti kupiti novu ili prije probati hard-reset.
Marko.
ja imam isti wm, mislim da probaš s hardresetom ako nitko drugi ne predloži nešto inovativno
Bum još malo pričekao da vidim da li tko ima kakvo drugo rješenje, a ako ne onda ide hard-reset pa šta bude bude.
Marko.:wstupid:
meni isto nakon koristenja moba 3-4 mjeseca
naglo mi se smanji trajanje baterije napravim hard reset
i sve opet po starom baterija traje 3-4 dana.
Marko,meni baterija traje 2 dana,probaj ici na hard reset,ali prvo napuni bateriju do kraja,pa pokušaj.Ako ne bude išlo,preporučujem ti da kupiš novu bateriju,košta 450 kuna,raspitala sam se,ima u Zagrebu.
Sad kad vise stalno ne prckam po MPX, baterija mi traje i do 7 dana.
Napominjem kako je mob ukljucen 24 sata u stanju cekanja i primi nesto poruka i koji propusteni poziv.
Sto se tice hard reseta, napravio sam ga na polupunoj bateriji i nije bilo posljedica (mozda sam imao srece), cak mi se cini da je pocela i duze trajat.
stari mislim da si pretjerao, 7 dana??? ma nebi da je spojena direkt na HEP :D baterija po službenom izvješću motorole traje do 96 sati, dakle 4 dana, što je samo po sebi znanstvena fantastika i vjerojatno je mjereno u najidealnijim uvjetima + su dodali onako još sati da bude 4 dana okruglo. A što se tiče s ovim novim, wm2003, koji navodno povećava trajnost i do 60% (yeah, right! NOT!) opet nemoš izmust tih tvojih tjedan dana!
u potpunosti se slazem sa jay.= Citat =:
Izvorno postao jay
nema sanse da ti baterija traje tjedan dana.
Napisano je da ga ne koristim, osim par poruka koje dodu i mozda dva-tri poziva neodgovorena tjedno. Punim ga nedjeljama kad dodem u stan i nisam ga jos nasao iskljucena. Doduse ima kisa onih upozorenja battery low. Tako znam da je tjedan u cekanju, inace to ne bi ni primjetio.
pa sta ce ti mobitel ako ga ne koristis?
A što da ja sad kažem :wstupid: čovječe to je ništa meni baterija na tom mobu kad je upaljen traje 2 (slovima: dva) tjedna, a ne jedan ;D= Citat =:
Izvorno postao Kuki
Ali tvoja baterija je tekođer posebna :retard:
Imam bolju igracku (Nokia 9500). Malo je poveca i teska, ali je zato stroj po mogucnostima daleko iznad mpx.
A ovaj mpx drzim ukljucen tek toliko da vidim kome nisam dao novi broj.
BTW malo telefona i evo:
Li-Poly 3,6V 1200mAh