Čekaj, ak sam dobro skužio, to je Monster pack koji kad se stavi na rolu, onda dobiva skin folder i skinove?
Ajd pokušaj nešto srediti i mislim da ćemo ti svi "tripletaši" biti zahvalni...
Printable View
Čekaj, ak sam dobro skužio, to je Monster pack koji kad se stavi na rolu, onda dobiva skin folder i skinove?
Ajd pokušaj nešto srediti i mislim da ćemo ti svi "tripletaši" biti zahvalni...
Naravno da cemo biti zahvalni. Ja ionako imam 58r pa mi je svejedno. Ako dobijes dozvolu bacaj ga ovdje na forum. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Pa ono ja na moru uzeo komp i cekam. valda bude, nadam se. Jaaaaaaakkoo se nadam
Vidjet cemo sta ce biti od svega ovoga...
Veliko razocarenje, nema dozvole da izvrsim upload flasha, ako to uradim brise mi se account, kod njega sorry, ali najvjerovatnije da cu vidjeti sta je zaduzeno za skinove flex ili flash pa cu vidjeti da a izvucem van jedino tako...
Hajde pozdrav ne ljutite se nije do mene..
e je... ga. Ajd pokusaj nesta smutiti pa da i mi imamo to.= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
Pokusat cu i meni je u cilju da nekome pomognem vjerujte, vidjet ce mo sta ce biti...
Pozdrav
Koji peh! A baš sam se ponadao... A ništa, onda ću si morati kupiti nontriplet motorolu koja podržava skinove... A i ovaj flash bi dobro došao!!
Pozdrav
Pricekat cemo jos malo pa ako ne bude nista od toga onda si kupit nontriplet mob ako vec toliko zelis skinove. ;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
A nije fora imat tvornički, fora je naterat ove naše kante da to podržavaju ;D
I to sta kazes!
ej moonwalker hoce li biti sto od ovoga !!!
Ništa za sad! Jel nisi pročitao da nema dozvolu za upload!?
Skinovi se trebaju prvo adresirati u flashu, a flex ih sadržava.= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
Samo jedna stvar, na osnovu cega ce ViktorGSM skuziti ko je tacno postavio na Web Taj Skin Pack, Tj. MP, Flash Sa skinovima Ili Sta Vec, Kad Je Njih Brdo To Dosada Skinulo.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Mislim nema logike.
A Za Web Hosting Nema Problema, Ako Neko Nema Mesta Nek Se Samo Obrati Kao Sto Sam Vec Naveo Na Jednom Mestu Imam Free FTP Hosting Koji NE KORISTIM pa se moze upotrebiti u te svrhe, a usto je zasticen Userom i Passwordom Tako Da Ko Zeli Nesto Da Skida Samo Ce Mu Se Na PM Ili Mail Poslati Parametri Kao i User I Password Za Pristup Odredjenim File-ovima Koji Su Zasticeni Autorskim Pravima Od Neke Strane, Tako Da Je I Taj Problem Rijesen.
ma meni se čini da je to bila čista muljaža... Da je nešto tako izašlo, već odavno bi to kružilo netom!= Citat =:
Izvorno postao soundmaster