Imam idealan BMI ;) ali nemojte sad off ići, o mojim kilama možete otvoriti drugu temu, ak vas to veseli...
BTW svako gorivo ima svoju specifičnu težinu po litri, mislim da ne vrijedi ono 1L=1kg...
Printable View
Imam idealan BMI ;) ali nemojte sad off ići, o mojim kilama možete otvoriti drugu temu, ak vas to veseli...
BTW svako gorivo ima svoju specifičnu težinu po litri, mislim da ne vrijedi ono 1L=1kg...
...da, zbog same gustoće tekućine...ali sad, trebalo bi malo računati, ali meni se baš i ne da :D ...= Citat =:
LOOOLLL ja ču se ubit od smjeha ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao andrea
@eminem, biti ce lijepo kada plane auto sa 70l benzina a ti si u njemu
inace mislim da nije prevelika razlika izmedju gustoce vode i benzina (za neka gruba racunanja)
...hebote, pa što si zapeo za to da će auto planut...jel si ti možda imao takvog iskustva ili što, jer ja ne gledam na to tako...= Citat =:
@eminem, biti ce lijepo kada plane auto sa 70l benzina a ti si u njemu
...i naravno da mi neće biti svejedno ako plane, ali zar nije bolje kad imaš pun rezervoar i ne moraš se bojati da će ti nestati benzina...
nisam ja nista zapeo, samo govorim o pitanju sigurnositi. to ti je koda kazes da vozis ficeka govoris da se neces zabubati.....
inace nije bolje, treba ga drzati na nekom normalnom nivou, drzanje stalno punog rezervara je glupost (vec sam objasnio zasto)
Ma daj coma ne trkeljaj, ja sam samo u filmovima čuo da auto ekspolodira nakon sudara... a tamo da bi i eksplodirao ga nakon sudara moraju detonirati jer se ne mogu pouzdati u 'pun rezervoar'... ;)
kod novih auta rijedje, ali je prije toga bilo puno. on ima audi 80 koji nije bas prenovi auto
puni tank je 55 litara, diesel :thumbup:
http://www.linea.hr/vijesti/data/upimages/Potrosnja.jpg
Prvo sam mislio da se zaje.avaš al kad vidim ti ostaješ pri toj teoriji. Ne znam nikog tko puni rezervar na pola. Ja ga uvijek do kraja napunim. Čemu onda veliki rezervar ako ga ne ne punimo do kraja. A šta je onda sa onim američkim autima koji imaju rezervare 100+ litara?= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
za ljude koji puno putuju na valike relacije ok, ali drzati tank pun u gradu je cista glupost kada je benzinska na svakom uglu
A od kud ti to? Pa ja prvi put čujem za tak nešto. To je za paranoične :)= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
...inače, ja sam sa sela, a najbliža Inina postaja je udaljena oko 12 km ;)...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
pa time nečeš ušparati novac.
vidim da si maturirao. valjda si naučio da benzin ne gori već gore njegove pare, tako da bi prema tvojim paranoičnim razmišljanjima bilo bolje imati tank do vrha pun a ne recimo do pola.
onda vi vozite svog wb-oja cijelo vrijeme sa sobom
@nered, benzin afaik pocne hlapiti kada se prospe
evo malo i slike potrošnje clia 1,5 dci
http://web.vip.hr/damirgolac.vip/slik.jpg
ova slika je od frendovog clia
a ja ću vam od svoje sliku poslat na badnjak jel
će tek tada proći godina dana od kad sam zadnji put
resetirao putno računalo za prosječnu godišnju potrošnju;)
trenutno sam na 5,7 lit ali past će još to;D
btw coma i ja svoj tank uvijek punim do vrha i to baš svaki
put u zadnje 3 godine od kad sam kupio auto
pa kuiš? samo me ljute...dobit će svoje kad-tad ;D= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
@damgol aha samo ti pričaj kako će pasti ljeto vručina,šiber,prozor,klima brzina..........gorivo................
usput mislim da je nafta puno gušća oid benzina a tko se još vozi na benzin i naftu??pa u hrvatskoj je popularna loža i gaza (gazelin)
= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
oni imaju takve rezervare jer je kod njih benzin 4x jeftiniji no ovdje, a k tome to su sve auti velikog obujma jer su rađeni da prevaljuju pun K kilometara! recimo, prosječan američki radnik putuje 120+ km na posao! predrgrađe NY je udaljeno 90KN od centra... tako da su rezervari takvi zbog toga.
:thumbup: ja sam isto mislio da se coma zajebava ... daj KAKVE SU TO GLUPOSTII?!?onda bi svi punili 2 litre i svakoh 20 kilometara isli an benzinsku , ili jos boilje , nosili kanistre , neprobojne , sa bengom .. coma al ga trkeljas :-/= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
dizlovi nakon 90 i druge recimo su osjetljivi na lozu tak da se u svaki iole moderniji auto vise nemres tocit jer ode motor . loza se toci u mercedes w123 , stare golfove i keđe .= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
ma kifla kod mene i ova okolna sela ima puno autoprijevoznika onda likovi kradu i prodaju sve vrste goriva (iz cisterni i kamiona) i prodaju do 60%jeftinije
LOL ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
a di si ti to čuo. Šta bi na motoru otišlo čovječe. Ajd malo proući naziv extra lako loživo ulje i diesel a i plavi diesel. To su samo nazivi. ista je stvar samo je razlika u farbi i cijeni odosno nametima. Lož ulje je namjenjeno za loženje i zato je oslobođeno nameta za ceste, plavi diesel je namjenjen za poljoprivredu (ribarstvo). Eventualno se u Diesel stavi malo aditiva protiv smrzavanja. Zar je tamno plavi BMW bolji od istog modela crvene boje?
a bumo vidli;)= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
@nered pa razlika je između lože i nafte a ovo kaj kažeš za plavu naftu to je true
koja je razlika između lože i diesela? Eto moj frend vozi pasata več 4-5 godina na ložu i sve je uredu