Več vidim budući rasplet - zappan otvara još jedan forum za ine moderatore da se dogovore oko foruma s cjenicima... ;D
Printable View
Več vidim budući rasplet - zappan otvara još jedan forum za ine moderatore da se dogovore oko foruma s cjenicima... ;D
Hm:rolleyes: ja bi kao i ostali bio pomoćnik jer nemam baš svaki dan vremena za pregled foruma(dajem sve od sebe).
A da nas 4 ili 5 bude u istom rangu Moderatora??? Pa ćemo se nekako dogovarati o svemu.
Onda smo svi kolege pomoćnici! Mislim da nas je dovoljno 3.
mogu i ja pomoci ako bude trebalo!
Opa, počeli su metastazirat'...
No zappane, ima li kakvih novosti? Jesi odlučio kako ćemo dalje?
može ovako: vas trojica - whiteboy, sms freak i coma...
za sada... ako netko jos bude htio neka se javi ako ce trebat pomoc njima trojici, ili ako ce imat premalo vremena i to...
p.s. postoji mogućnost unutar tog foruma dodati još jednu razinu koja bi bila podijeljena po proizvođačima. moderatori, ako vam bude prevelika gužva i neorganizirano, možete javiti da vam i tako napravim. u početku nije potrebno, ali ako će trebati, imajte na umu
također, navedeno se može iskoristiti za fizičko odvajanje cijena iz oglasnika i cijena iz trgovina - moderatori, dogovorite se pa javite što od toga vam je potrebno (ako vam je potrebno :) )
Odlično! Kad počinjemo?
počelo je počelo!!!! ;D :comp: :japan: :crazy:
Ovo bi moglo postati jako zanimljivo :D
Hm. . . ja prvi predlozio sms frika, prvi se javio kao "pomocnik" i nista ne dobih. . . :( i'm disapojnted :(
naravno ako hoce
Vjerojatno zato što si u Kanadi a od tamo možeš pratiti samo cijene na netu a ne u dućanima diljem Hrvatske kao ni one iz Oglasnika na crno...:(= Citat =:
Poslao: " Player 4 ever "
Hm. . . ja prvi predlozio sms frika, prvi se javio kao "pomocnik" i nista ne dobih. . . :( i'm disapojnted :(
ma playeru, nisam skuzio da si se javio. ja sam skuzio da samo predlazes frika... iza svojek pomocnickog statusa si stavio velikog smajlija pa sam mislio da se zafrkavas
eto, da te utješim, stavio sam te za moderatora tu, a ako želiš, mogu te staviti i da moderiraš oglasnik i/ili motorolu (to zato što si u kanadi najbliži motorolama). oglasnik forum je uglavnom miran, ljudi kuže da su tam oglasi i drugdje rasprava, ali ti si često na forumu pa možeš uskočiti ako tamo zakuha. isto tako i za motorolu, a za to možeš i neki info možda prije nas nabavit jer su ti bliže.. naravno, ako želiš.... javi
Hmm... ja bi rado bio moderator za SE...
Ili još neki drugi forum koji eventualno još nema moderatora (dect telefoni, tips and trics, mobilni operateri, multimedia playeri....). Vrlo rado!
zappane?
savršena ti je fora sa linkom na sliku u cjenicima... brzo se učita jer slika nije dio posta, već je samo link ako nekog zanima koji je to model da si klikne pogledat - way to go! čestitam na ideji!
za moderiranje se čujemo na privatno