samo da te ne sruše na maturi iz inata...
Printable View
samo da te ne sruše na maturi iz inata...
mature su već bile... bar su trebale bit...
...trebale...al nama (tehnička) uvijek budu knap sa prijavama
proso sam ja vec maturu sa 5, bez brige, imo sam ja to na umu pa se nisam bahatio prije...= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...svaka čast, čestitam...= Citat =:
Izvorno postao coma_zgb
to je sigurno samo u vas u našoj školi nema stolice na koju možeš sjest a da nije iskrivljena a opet ništa ne plaćamo a niti mi sestra u gimnaziji plaćaž
P.S. Škole imaju hrpu love mojoj (sad već skoro bivšoj) školi na kraju svake god. ostane 10000 kn viška pa kupuju neka sranja samo da ministarstvo ne povuče lovu nazad P.P.S. Naša škola ima jednu digitalnu (virtualnu) učionicu u kojoj PLOČA VRIJEDI 10000 € a da ostalo ne nabrajamo. onda znamo di smo
ne daj pare..bori se!!!
ima, ima... bila je jedna stvar oko uredjenja skole i rijeci ravnateljice su bile doslovno ''nije skoli problem dati 1000, 2000, 5000, 20000, ma ni 100000kn''= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
nasa skola ti jako dobro stoji jer je kao jedna od najboljih, a najvazniji faktor je IB (medjunarodna)
@coma pazi moj slucaj..iso sam na prijevni za dizajn(nisam upo).. za prijevni moras dati 250kn..i svodi se na 3kruga.. 1krug-moras donjeti svoje dosadasnje radove, 2.i3. krug testovi, crtanje i sl.....stvar je u tome da sam ja popusio 250 kn zbog mape koju ti moze bilo tko nacrtati(1.krug).. oni su nas pola doslovno othebali, a nismo ni dobili priliku da iskazemo svoje sposobnosti..i tako zaradili oko 30000kn na nama pusionicarima!! sam mi reci dal je to u redu??
Ma to je skroz ok :retard: (ironično)= Citat =:
Izvorno postao vjeko
30 kn ?!??!
i ti se bunis??'ja sam davo 100 kn svake je* godine!!!!!!!!!
fakin gimnazija
NEMOJTE IC U xi. gimnaziju u savskoj!!!