I kaj sad fali mojim čarapama!? Kakve veze ima kaj su plave? Ponekad bijele? Ha? Ha? Ha?
:cry: :-/ :cry:
Printable View
I kaj sad fali mojim čarapama!? Kakve veze ima kaj su plave? Ponekad bijele? Ha? Ha? Ha?
:cry: :-/ :cry:
Vidiš vidiš znači to vrijedi 100 konja ;D;D= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Zato meni auto ide brže :rotfl:
A kolko su dvije RF naljepnice na zadnjim staklima? :D :D
Brat-bratu 20-30 konjova svaka.= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Oho lijepo lijepo :D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Za lovit p;čke, ha? ;D ;D ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
a crvene velike svijetleće kapice na ventilima?zadnja plastika od svijetla ima malu rupice tak da i bijelo svijetli i dvije naljke motopuls?
ovisi o količini odbljeska...= Citat =:
Izvorno postao Vuxs
I usput par naputaka kako ne/voziti sa toliko konja pod haubom ;D
http://www.funny-games.biz/how-to-drive.html
to bi svaki balkanac trebao znat al nek se nade...da se ponovi...= Citat =:
Izvorno postao Vuki
Sad ako ce te jurcat kao u onoj sceni u filmicu...vasa pila ima oko 300ks ali ubrzanje kao jugo 45...obavezno pri ubryanjima prebacite u frugu brzinu i nepustajte gas...u roku 5 minuta sigurno ce ici 160kmh...nemojte biti u cudu jer niste znali da vam auto moze ici toliko,nego uzivajte....a efekt pare iz motora je garantiran...
Kako jos stvorit paru iz motora...pospricajte ga sa obicnim valvoline uljem i cim se motor zagrije pocinje gusta para... :cool:
samo se vi smijte al cure padaju na ssredene golfove :wstupid:
hahahahahahhahha jel na one SmrdiDimiIznemogao...znaci cure se pale na trakore?Ili si stavio remusa da zagusis zvuk fergusona iz 50ih?= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
gruntovcan bez uvrede :kiss:
mali kaj ti vozis*
...BryMalenXpert= Citat =:
Ali jednog dana kad budem veliki tata ce mi kupiti bemve kockicu 316i i kad stavim spulju i kromirane alu felge glavna faca u kvartu...ili jos bolje 320d...pa kad dodem nekom u porseu pa kad ga zaturiram a ono crni oblak iza mene i cujes samo trak tok tok trak
= Citat =:
Izvorno postao IggXy
onda ne seri po drugima
LOLex ljudi... ;D baš ste mi zabavni...
ti suti sa tom poznatom alfinom pouzdanoscu ... brijem da bi u uputama za talijanske aute trebalo pisat " ne radit vise od 150km u komadu"
@Gruntovčan:
Kažeš da šutim... pa jesam što rekao?
Jesam pljuvao po nekome (ili nečemu)?
Ma baš ste mi slatki kak si lako živac dignete oko ovakvih stvari...
http://www.oldengine.org/members/sba...%20Tractor.jpg= Citat =:
http://www.flitsflits.nl/fotos/foto26g.jpg
Koja razlika?Jedino u drvenim umetcima ;D
Hihihi :lol: LOLčina :D
= Citat =:
heehhehe ja se obaram s nogu nan nafriziranu dvicu:))))) :thumbup: :p:))
Bravo, Erika :thumbup:
Evo, ja si u nedjelju kupujem jedinicu dizl, koja zadnjih 200k km vozi isključivo na ložulje. Nabijem unutra LCD (+200ks), široke gume (bar ko traktor) i felge (ali čelične, da budu teže pa da bolje leži na cesti). Auspuh skroz skinem - šta će mi.
Onda dođem po tebe, pa mi daš, jel' da?
:rotfl:
:love: :love: :lol: :jump: hihi.....
Evo, imam koku!!!!
Hvala kolegama forumašima (Gruntz) koj su mi otkrili tajnu veeeeeelike moći (Golfiñho)
;D
A ako ja nabavim novu peticu...SDI 75KS...nabacim neke alu felge...OZ racing ili AEZ...stavim spojlere,usisnike zraka,sredim ga ko iz nid fur spida adergrand...cijelu unutrasnjost presvucem imitacijom drva...os bit moja?Oce li te osvojit onaj zavodnicki zvuk Folksvagenovih dizeleasa slican zvuku kosilice?Oce li te osvojit ako se pretvaram da je golf moj a ustvari je od tate?Ides samnom driftat na sred trga bana j. da nas svi vide?Stavit cu veliki usisnik zraka naprijed da hladi moj monstruozni dizelas od 75ks,jel te to pali?;D ;D ;D :bunny:= Citat =:
Izvorno postao erika
...jos nista...ali znam sto necu;D(pogledaj u moj titl ispod nicka)= Citat =:
Vidis ti mode...prije 10 godina je bilo fora imat nekog opela ili bmw-a sa monstruoznom masinom 3,0...5,0...i naravno cijeli kucni budzet je patio dok ti natankas rezervar...ali zato si imao 200-300ks pod haubom
A sad je fora kupit dizelasa...umjesto da tih 3000-4000 eura sto das za dizelasa vise mozes trositi na benzin na beninzincu ovdje to kao das za stedljiviji motor koji moras vozit 10god da bi ti se isplatio...ali to je problem kod vecine zagrebcana...sto je vaznije slijediti trend...