Kakvo je to pitanje,Jay?!Ne razumijem to pitanje
Printable View
Kakvo je to pitanje,Jay?!Ne razumijem to pitanje
pa kako ti je izvjesno djubre ukralo mob?
pa ja sam pitao za općenito.... da li trebaš dokazivat da je mob tvoj...= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
nego zašto nisi stavila da ti pri svakom paljenju mobitela traži phonecode?
Kako mislis phonecode?????A *em ti.
Ispao mi je iz dzepa dok sam jela,prosao je jedan covjek iza mene i dignuo nesto s poda,prijateljica je shvatila nakon 15 sekundi,pa sam ja pogledala i shvatila da je taj covjek uzeo mobitel i nestao je.
KRETEN!!!
nažalost, temeljem toga nemaš osnove za tužbu. u tom trenutku mobitel nije bio u tvom posjedu, a ni na tvom posjedu, jer pretpostavljam da si jela negdje u menzi ili sl.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
možeš jasno lagat...
to ti je čisti peh, ******
istina, to nije kradja po zakonu. birc je javni prostor. to je isto kao da ga je nasao na ulici. nisam siguran niti da ti ga on treba vratiti ako ga nadju. uglavno mislim da se njemu nemoze nista dogoditi
A zasto mi je policija vjerovala?Moja frendica je bila sa mnom,ona je vidjela da se covjek sagnuo i nesto uzeo,pa sa na nekoliko trenutaka shvatila da je to moj mobitel.
Necu odustati od njega.
ček malo, pa zašto ti policija nebi vjerovala ???
dečki ti samo žele objasniti neosnovanost tužbe.
ako ga ne nadju idem u vip i reci cu im da blokiraju mobitel,ako treba platiti naravno da necu,i tuzit cu ih
gledaj, ja te shvacam niti sam protiv tebe, samo ti pokusavam objasniti neke stvari.
upravo sam ja bio upleten u jedan slican slucaj i znam sta pricam. on tebi nije ukro mobitel, ti si ga izgubila i on ga je nasao.
možeš ali ti je kao da meni ukradu auto i tražim hrvatske ceste da oni traže moj auto blokiraju.
Ako vip ne nudi tu mogučnost onda ih nemaš što tražiti a još manje tužiti.
vidjet cemo jos,necu lako odustati
Imam jednog frenda kojemu je stric policajac
O hebo te zapela si za taj mobitel ko da su ti auto ukrali. Nemaš nikakve osnove tužiti niti onog tko je pokupio mobitel a kamoli VIP. A i da tužiš VIP nećeš ništa dobiti samo još više izgubiti. Preboli ga, ušparaj lovu i kupi drugi. Ko da si ti jedina koja je izgubila mobitel= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
Tužbom nećeš ama baš ništa dobiti, a za te potrošene novce mogla bi kupiti 5 takvih mobitela. Takve se stvari događaju i još gore, stoga pokušaj objektivno sagledati na situaciju i uštediti za novi. Tu ti samo policija može pomoći. Možda tip ni nije vidio da je tebi ispao, već je sekundu kasnije vidio mob na podu i odlučio ga je podići i uzeti. Čisto sumnjam da bi itko ga uzeo u ruku i vikao u naokolo "je li tko izgubio mobitel?".
upravo tako, a i da je vidio da je tebi ispao, moze reci da nije.shvati da si ti tu najvise kriva.
moj ti je savjet, probaj naci frajera, ako imas nekog u muriji, neka ga stisne i neka ti vrati mobitel, ali po zakonu mu nemres nista
Po zakonu ipak može ići na dokazivanje vlasništva tj. tužbu protiv otuđenja vlasništva, ali unaprijed ću reći: ništa od toga :(
Ljudi,nemojte me sjebavati,vidjet cu sto se može,pricekat cu do ponedjeljka,necu odmah kupiti mobitel,nego cu posuditi od mame mobitel,na neko vrijeme,pa cu kupiti mpx200 ili mpx220.
Probaj gledati po oglasnicima...Ako neko prodaje Mpx200, rabljeni za male novce, možda je to tvoj. Često ukradeni mobovi idu odmah u oglasnike... i da sretno...
Može biti i da taj kreten proda nekom znancu ili prijatelju.Cekat cu do ponedjeljka,ako ga ne nadju,pa cu kupiti novi broj i posuditi od mame mbtl samsung e-700.Pa cu ga imati neko vrijeme,pa cu kupiti mpx200 ili 220.Svaki dan ukradu mobtiele.Ja sam lose volje,jer mi je to PRVI put u zivotu da su mi ukrali mbtl,pa sam vidjela kako je to,uzas!
Nitko te ne sjebava, već smo samo realni. Koliko se autiju dnevno pokrade, pa ih većinu nikad ne vrate vlasnicima. Jest bed, ali nakon ovog ćeš još i bolje paziti na stvari. Ne znam kakva je tvoja točno situacija bila, ali kad si vidim neke svoje frendice kako barataju sa svojim stvarima iz svojih torbi, pada mi mrak na oči.
Da nakon ovoga cu bolje paziti na stvari.Ako ga nadju,super,ako ne :(
Onda cu cekati neko vrijeme pa cu kupiti novi drugi mobitel.Mobitel vise necu stavljati u hlace,nego u torbu ili na remen od hlaca u jednoj futroli.Joj,kakvih ima budala koji kradu mobitele,njih treba strpati u zatvor na mjesec dana da vide kako je to
:jesus: sweet Jesus!
Svakog lopova bi trebalo iza rešetaka na neko vrijeme, ali u ovom slučaju ne možeš znati je li tip vidio kako ti mob ispada te si ga uzima ili ga je vidio na podu i odlučio si ga je zadržati.
taj kreten je trebao lijepo dignuti mobitel i vratiti mi ga,ja bih mu bila jako zahvalna,ali je ukrao,koji je to kreten!Da ja nadjem neki mobitel,ja bih mu vratila,kakvog smisla ima ukrasti mobitel?!
Nadam se da u RAM-u imaju mpxice 200.Ako ima onda cu kupiti od njih,ako mi ne najdu mobitel.
Ako si ne možeš priuštiti takvo što, onda je lako ukrasti ili uzeti si ako ga nađeš. Oke, više nema smisla raspravljati o ovome jer je sve rečeno. Još samo ako ti može dati neki savjet koji još nije spomenut ili da se javiš sa nekim novostima.