:) tank's za pivce.Imam i ja puno slika,ali nemogu kod svake vidjet sčime je slikano ,Zašto?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Printable View
:) tank's za pivce.Imam i ja puno slika,ali nemogu kod svake vidjet sčime je slikano ,Zašto?= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
...zavisi od toga da li si ju editirala (nešto u paintu ili brisala ili dodavala) ili ne...= Citat =:
Izvorno postao lili
..."wb", imaš i ti jedno hladno :beer: ...
:thumbup: ajmo na pivu! Nisam ništa,imam slike kaj su prebačene na cd isto kao i ove kaj piše .evo poslat ću jednu s cd.Možda samo meni neče.Ništa ne diram :cool:= Citat =:
Izvorno postao Eminem
:) stalno se motam,cook pa vidiš da imaš slika,i nisu loše. :)
Ma nisu vraga , dok sam pokusavao onu zadnju slikat izgubih zivce s z2 , to je dobar aparat ali nije bio za mene . Pogledaj sliku uvecanu okolina je ok ali kapljice vode nisam moga nikako dobiti ... jednom rjecu popi*dih .
...Bimbi super slike,interesantan kut slikanja.Sutra ja idem u akciju ,fura bratić digitalac na more,valjda ću se snači (ak nije neki kompliciran)Vidit ćemo! :spin:
..."bimbi", not bad at all... slike su veoma dobre, ne znam što te točno muči, ali su inače za 5...
...al ni sam ne kužim zašto i mene samog toliko zanima nebo...
...igra boja i pi......btw tvoju imam na desktopu,ssssssssad ću malo razmislit malo za promjenu sve su tak dobre....= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...ne mjenjat, inače ću :nono: ... ma zezam se ;) , stvarno ima slika koje su bolje, ali i ja ću poradit ovih dana na svom albumu slika...= Citat =:
Izvorno postao lili
..Možda za dva tjedna ... :)
lili sretan put i dobar odmor i puno dobrih fotki ti želimo. Nabaci koju umjetničku... ;)
@Bimbi: odlične fotke, stvarno zanimljiv onaj kut na drugoj, izgleda kao da je iz svemira slikano... malo zrnata doduše na ful povećanju, ali odlično je ispalo... :thumbup:
..."wb" - jorgovani su ti super ispali, pogotovo slikano iz toga kuta, kak se sunce probija kroz latice :thumbup: , a najbolja je ona zadnja...
...a skok - stvarno uhvaćeno u pravom trenutku...
:) Hvala!= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
btw-skok je fora,a jorgovani mirišu ....do simo.
Imam ja divlju trešnju tak snimanu ,ali sa mobom.
..Svima lijep pozdrav i puno :thumbup: slika.Bokač :kiss:
Ste vidjeli muhu kak je dobra .... fakat ok slicica :)
Jedino bi cropo sliku malo jace inace prva liga !!!
Jel mi netko može reć o čem se radi??Svi znate da nisam bio neko vrijeme na forumu.
:) Poslala sam slike na gmail i mogu reči da sam jako zadovoljna.Izradila sam 20-tak od 250.I stvarno su dobre mada su me zezali da kaj su mi dali taj fotić Olympus C-960. da njihov mobač ima više pixela od njega,no nek zezaju glavno da sam ja zadovoljna.!! ;D
...ipak je digitalac - digitalac... a mob ga neće stići bar još nekih 1-2 god. iako je SE k750 blizu... al nećemo off...
@lili
Super ti je slika P7050099.JPG - samo steta kaj nije slikana ujutro dok sunce izlazi . Ovak mi je malo pre tamna ali u svako slucaju je lijepa slika :)
Ides super si pogodila zalazak sunca ... lijepa slika svidaj mi se jer sunce nije skroz u centru a i oblaci i obala su ti super ispali ... jedino kaj je steta sto kod oblaka nije bilo vise sunca . Ugl prva liga :)
@Gruntovčan
Na kaj si stavljao fokus ... malo ti je mutna slika ... msilim da bi bila sasvim ok da ju provuces kroz CS !
Lijep kadar !
.. :thumbup: je Gruntovčan ova Mečka je posebna,bi rekli nestvarna.Sviđa mi se.
Cooki fala!
-Eminem još nisam makla tvoj zalaz!! :rolleyes:
... :) , drago mi je... ni ove tvoje slike nisu loše, dapače, veoma mi se sviđaju...svaka čast...= Citat =:
Izvorno postao lili
:rolleyes: Hvala,trudila sam se,ovi moji su umirali od smjeha,pogotovo kad sam slikala iz auta.Te slike su mi fora.Kaj da pošaljem?
:kitty: pesek dobrica.Suncokret :thumbup: Btw Kad smo se vračali sa crvenih stjena jež prelazio cestu(slow)meni baterije na kraju dok sam ja sve sredila da ga uslikam on lijepo laganica u grmlje,tak da se nevidi,šteta. :spin:
...hvala...= Citat =:
Izvorno postao lili
...a za ježića - a hebiga, što ćeš...takav je život...