Večinom je upaljen preko dana...izjutra ga upalim (sad za praznike) i tako dok ne idem leći
jer mi smeta zvuk...
Printable View
Večinom je upaljen preko dana...izjutra ga upalim (sad za praznike) i tako dok ne idem leći
jer mi smeta zvuk...
ugasen je jedino kad spavam osim ako nesto ne skidam
ja nikada...
samo kad nestane struje... tj ja ga ne gasim...
ujutro ga upalim, navećer ugasim. pošto nemam ups, ništa od dugotrajnog držanja upaljenim, a nemam ni adsl, dakle nisam non stop na netu, tak da nemam ni potrebe imat upaljenog 24 sata na dan.
uveo adsl u 9 mjesecu...
otad samo jednom gashen da spojim novu dvd pekaru...
i jedan restart svaka 2-3 tjedna...
ostajao je u mene i oko 7 dana upaljen, ali u zadnje vrijeme nagli restarti se događaju zbog radi hlađenja pa nisam baš nešto dugo ostvaljo upaljen komp
Pali se automatski u 10h ujutro, gasi se navečer iza 2h
Svoj laptop nisam gasio od 1.1. 2006, kad sam aktivirao 2mj. besplatnog flatratea:thumbup:
ja sam od 2mj uzeo FLAT, tako da ga i ne gasim prakticki.
inace, ga cak i nisam gasio, jer mi se neda cekat da se win podignu... ;D
A nitko ne računa ono kada Vam se instaliraju neki driveri ili program pa onda komp trai restart????
Možda to i nije gašenje, jel on gubi napajanje el. strujom pri procesu resetiranja, ili samo ponovno pokrene sustav bez isključivanja???
Time se prekida uptime :)
upalim ga par puta na dan i ugasim ga tolikom brzinom
upalim ga par puta na dan i ugasim ga tolikom brzinom
Ja svog ne gasim! Poklopim ga i on "ode" sam u standby, tako da je slijedeći put kad ga otklopim za 2sec spreman za rad!
ja sam mala beba za vas kolko vi imate struje mjesecno a koliko tek interneta
ja kompjuter gasim kad idem spavat a kad se probudim ga upalim. kad odem van 'opalim' standby.
preko noci ga nisam gasio (ili vrlo rijetko) kad sam imao flat rate prije godinu dana
..palim ga ujutro na guranje,a gasim ga ak neće milom,izvučem iz utičnice.Baš će mi nedostajat sve to...
Radi 24 sata i to vec 6 godina jos se na njemu vrte windowsi 3.1;D;D
a s obzirom da je laptop u igri -pospremim ga na spavanje u torbu svaku večer
= Citat =:
Izvorno postao lili
:sheriff: to se traži :D :D :D :D
jedamput ga upalim i navecer ugasim. Uvijek nesto trebam pisat ili na netu traziti.
negasim ga :D evo uptime je sada 6 dana svakih tjedan dana ide restart i vozi dalje :)
Kod mene ovisi.
Ak mi se skida nekaj,kao jednom kad sam išo skidat NTSC verziju GT4- 6GB,sa 128 kbit/s brzinom veze-vjerovali vi li ili ne,al je flat rate :),lap je bio upaljen oko 10 dana.
Ali inače ga gasim,kad se sjetim da bi ga trebalo malo oladit'
trenutno sam na 2 dana i 14 sati a pošto skidam neke serije
pokušat ću usput oborit ili postavit novi rekord;D
U prosjeku ga restartam svakih 3-7 dana, a isključen je max 1h mjesečno :D