= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
dečki šta je ovo!!?!?!
kakve prepirke? ako si imate šta reći onda to rješite na PM!
Printable View
= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
dečki šta je ovo!!?!?!
kakve prepirke? ako si imate šta reći onda to rješite na PM!
Dajte ljudi koji vam je ako vam je do prepiranja nadjite se live pobijte se ili se napijte, ili nes deseto nemojte ovde te gluposti, napadanja jednog i drugog, a ne znam zasto i ikome smeta ako neko nes i ukrade ili bilo sta, ukradi promijeni ime i reci da je tvoje, ako ko ne vjeruje sta ima tud napadat ljude nek gleda svoja posla i kani se normalnih ljudi koji nes ovde pokusavaju da nauce ili da skontaju kako to sve radi...
Hvalla.
Bravo!!! :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
Mene zanima kako si uspeo da preradis v525 na v550?
daš 40€ u servisu i ti ju imaš prerađenu! naime, trebaš ugradit drugi čip...= Citat =:
Izvorno postao Artz
no, o tome smo već pisali, ovo ionako nije tema za to
Hvala Inovator, pretekao si me za 2 klika. Takva je pitanja bolje postat na PM.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Izmjenjena je uvodna preview animacija na prvoj stranici threada sa vecom i malo kvalitetnijom, naravno ako nekog jos zanima.
Pozz...
Zanima me da li se sta rijesilo u vezi s onim ikonicama za triplet telefone, i da li ce od toga sta biti...
Bit ce, nemas brige, samo sam malo u stisci s vremenom. Poceli su ispiti a i neki dan mi je jedan tip narucio 15 skinova za svoj site tako da sam sad totalno zaokupljen s time. Ako zelis, ja cu ti napisat kako da to napravis i poslat extraktirane ikone jer ionako to nemogu provjerit na svom mobu. ak imas vremena i volje. Zboravio sam ti rec da mozes hostat moj skin na svojoj stranici ako zelis posto si me fino branio neki dan.= Citat =:
Izvorno postao Moonwalker
pozdrav
Hmmm, pa moze send mi upute i ikonice na mail (VukovicDamir@Hotmail.com ili VukovicDamir1985@gmail.com), pa ce mo vidjeti koliko cu ja to sporo zavrsiti ali i onako mi je dosadno ne da mi se ucit za ispite, a sto se tice stranice, ma to sad ni ja ne znam radim nesto novo polako pa ako bude bude, a ona stara stoji jos gdje je bila...
Pozdrav...
Tvrko nemoj se zamarati gluposti. Skin ti je odlican barem sto sam vidio. Jer ga jos nisam skinuo. Probat cu sad. A ta tzv. autorska prava i slicno. Ja mislim da si ti tu u pravu i nemoj se stvarno zamarati i trosit svoje zivce. Sve u svemu velike POHVALE za ulozeni trud i izgubljeno vrijeme. A drugi neka pricaju sta hocu a tebi u jedno uho udje a na drugo izadje. Znas kakva situacija ovdje na forumu vlada pa se ne opterecuj. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Hvala na podrsci, ja ne mislim da se radi o izgubljenom vremenu nego o dobro ulozenom i financijski isplativom radu. Skin je dobio jako dobre kritike na internacionalnoj razini i nitko nije spomenuo ni slovo o autorskim pravim. Zao mi samo sto nije poznjeo jednak uspjeh i kod "nasih" ljudi.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Pozdrav i jos jednom hvala svima na podrsci
Pridružujem se DeMaru!
Hvala na podrsci, stvarno mi puno znaci= Citat =:
Izvorno postao GoGs
pozdrav
Thanks. Nek nisam jedini.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Samo naprijed , svima je u interesu!!!!! :thumbup:
Da tako je svima je u interesu da covjek nesto napravi, a ne da neki pojedinci pljuju po njegovom tudu i onome sta napravi...
Tako nekako. Neko nesta dobro napravi a nitko to ne cijeni i ne hvali nego odmah nalazi neke mane i slicno
čemu zabrana desnog klika? :D :D LOOOOOOOL
Sjajan skin :) svaka cast
Hvala, drago mi je da ti se svidja.= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
A sto se tice zabrane desnog klika, to se trebate gazdi obratit.LOL na kvadrat
Malo offtopic, ali ne mogu otvoriti stranicu od tvog skina, makar si rekao da je dialup veza kriva... sad sam probao i sa htnet-om i opet neće... Ajd ako ti je ostao moj mail pošalji mi skin na mail ak ti nije problem...
Sorry zbog ovakvog upada!
Pozdrav!
Nemas beda, bolje da mi netko skrene paznju nego da je stranica nedostupna, ipak tu govorimo o skinu. MotoX i ja smo malo raspravljali o linku pa smo dosli do zakljucka da je bolje da maknemo veliko slovo T iz linka i zamjenimo ga sa malim. novi link je www.motox.us/tvrtko. Sad ako se budes spajao preko HT-a ce ti sigurno radit. Nebi ti sad slao na mail jer neznam koji format skina preferiras pa da ne saljem sve, a i veza mi je jako spora.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
pozdrav