Ahhh takvi problemi su iza mene već par godina...
Printable View
Ahhh takvi problemi su iza mene već par godina...
Od jučer je sigurno da prolazim s pet :D
meni fali još zemljopis za 5.0.... na kraju svakog razreda ju žicam da mi da 5... uvijek me ona je*e... al ove godine mi je raska navukla jedno 4 ocjene....:thumbup:
ha izgleda da sam ja ovdje jedini koji bude prošel s 3 heh, al ok ispravio sam danas 3 kulje jučer jednu još samo 2 ostale :rolleyes:
evo kod nas je u školi (elektrotehnička u osijeku) ovakva situacija: ako imaš komad iz jedne cjeline, imaš komad zaključeno na kraju (po predmetu imamo minimalno 8 cijelina godišnje)... ako ne odgovaraš, ako bježiš sa sati, ideš na razredni ispit... uglavnom preglupavo je...
sreća po meni da sam ja dobar sa većinom profesora, pa se mogu zajebavati pod satom, neće mi to uzet zdrao za gotovo....
no evo kak je bilo... u petak sam ispravio polugodište komad iz mjerenja, odgovarao logaritme i imam sve pozitivno iz matematike... odgovarao sam geografiju i na svu sreću je dobro prošlo... profesor iz osnova elektrotehnike me zahebavao i morao sam 6 puta ispravljati RLC... al sam ga danas ev ispravio... iz strojarstva sam imao toplinu i strojeve, i oboje je dobro prošlo, sutra imam fiziku i povijest... iz nijednog predmeta ama baš ništa nisam znao... iz većine uopće nemam knjige, a nemam ni bilježnice... tak da nonstop kopiram tuđe... et uglavnom to je to... i da, iz tjelesnog mi je zaključio komad (već 3 godine za redom nijednom nisam imao pozitivno..., vjerojatno što na nijednom satu nisam bio)
da me nije bilo 2 tjedna u školi, imao bi 8 komada zaključenih...
e pa sad, da su štrajkali, glavu bi si odgrizo... al hvala Bogu ide na bolje... (knok,knok)
@krompirko
kod nas je isto tako ne ispraviš jedno gradivo imaš jedan za kraj
ja tijelesni možda imam komada jer nikad nisam radio uvijek si sjedim na klupi ili sam u bircu nasuprot škole pa nemam nijedne ocijene
ja iz tjelesnog ne radim nikad ništa jer imamo takvog profesora koji voli popiti pa uglavnom nije sposoban održati normalno sat tjelesnog...cijelu godinu trčimo 50 i 100 m i prema tome zaključuje ocjene... ja imam 5,da se pohvalim... :)
ostatak je OK,malo me zezaju mjerenja u elektrotehnici,ali bit će sve OK...
= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
eee i ovaj moj loče... eh da mu donesem rakiju imao bi pozitivno, no rađe ću ja otrčati tih 300 na popravnom što će koristiti i za mene i za njega...
heheehe meni je ovo super ..skoro sam i zaboravila kako sve to skupa izgleda:))))
ja isto prolazim sa tri u gimnaziji,znam da je loše ali sam se zahebavo ovu prvu godinu pa u drugu godinu idem u lov na 5! ;D ;D :thumbup:
Ja baš danas pišem za 5 iz mjerenja u elektrotehnici :D= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
ev fizika rješena... ostao mi je samo 2 svj rat i međuzbivanja što ću sutra odgovarati...
heehe blago vama ja p**** tražim referat o politici neda mi se pisati,sutra odgovaram elektrotehničke sklopove za dva i moram ispraviti hrvatski(prvo polugodište) da neidem na poprvani i ako dobijem pet imat ću pet (jer kako profa kaže zašto čovjek nebi mogao ispraviti svoje grijehe-tak nekak)
mene će u petak pitati za 5 iz mjerenja...= Citat =:
Izvorno postao Dark
ako imam mjerenja 5 prosjek će mi biti 4.1...
:thumbup: Držat ću vam svima fige!!(i tako nemam drugog posla) :thumbup:
meni je isto pet najmanje 10/14 predmete @kinfa meni je zemljopis prošle godine falio za 5.0 a konj mi nije tio dat
Kako je to tužno... Faking katastrofa...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
ajmo.....mir u ucionici..nemoj a da prelistam dnevnik hehehehhehhema:kisss vam:))))
Hehehehe toga ti vise nema(bar kod nas).= Citat =:
Izvorno postao erika
Meni samo fizika i hrvatski 4...gadovi...
a prosle godine mi 4 bili glazbeno i hrvatski..
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
Gotova je škola !!!!!!!!!
Prošo sam s 3.7 prosjekom... Gotovo,je gotovo...
a ja s prosijekom 4.7 ili 4.8 ne zanam
:thumbup: No konačno! Čestitam ;D
ja sam sve danas riješio
prolazim s 4
Još sutra.
Moj prosjek: 4.714
To je 3 trojika (Finomehanika), 2 četvorke (fizika i njemački) i ostalo 11 petica :D
Blago vama ;)
Trenutno sam položio obranu maturalnog rada s 5 (hemmm, mislim... :D ), sutra me čeka pismeni iz HJ :(
4 sata vremena da napišem nešto što vrijedi - ima da mi guzica bude više flat od ovog monitora...
Čestitam svim koji su završili danas (ili sutra. svejedno), pogotovo 8. razredima :D