mozete pokusat sa ovim al neznam koliko ce pomoc.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=3979
Printable View
mozete pokusat sa ovim al neznam koliko ce pomoc.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
http://www.motomodders.net/Default.aspx?g=posts&t=3979
ja sam stavio na HW thread za 525 PDS drese , u Modding pod forumu , pa pogledajte dal će ko dat , makar ne vjerujem , ja moram ić , "vidimo se sutra"!
Ajd malo pojasni kako si to izveo!
čekaj, koje? kako je stavio thread?;D= Citat =:
Izvorno postao GoGs
evo prati da li će netko ponuditi adrese ovdje.
sretno
moja greška. tip je rekao da je uspio ubaciti 58R ponovo tako da je ponovio korak 15-20 a meni ne šljaka...
Zaboravio sam reci da sam stavio backup (copy) od 10010000 umjesto onog sto je napravio un5x
jesu ostali probali ovo? zvuci izgledno= Citat =:
Izvorno postao miroo
Meni ne šljaka... Čini se da ne radim dobro... Taj tutorial treba prevest i malo bolje napisati
postoji nepisano pravilo da ne dopuštamo copy>paste sa stranih foruma i stranica, samo linkove, jer je u većini slučajeva to izvučeno iz konteksta. U nekim slučajevima to odobravamo (recimo seem edit), ako je riječ o sitnicama. Ovdje i nije tako, radi se očigledno o rizičnoj stvari, pa bih zamolio tvrtka koji je iskopirao postupak da ili ga prevede ili postavi link na stranicu. Znam da je on to postavio dobronamjerno, zato i nisam odreagirao, zbog njegovog truda oko toga. Ali, eto za ubuduće, svima, ovo je ipak .hr domena, hrvatsko jezično područje, pa nam engleština samo odmaže.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Posalji mi flasherrorlog1.txt od flashanja na 55R i original PDS backup ako imas pa cu vidjet sto se da napravit. trebalo bi radit ako si dobro napravio backup.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Evo i ja se pridružujem onima koji su sje*ali mobitel.Isto mi tipkovnica samo blicne i to je to.Ništa drugo se ne dogodi.Sutra odmah ujutro idem ja na servis i nadam se da će mi oni to popraviti.Znate li koliko bi mogao koštati popravak?
ja sam se zadrzao na v600 :D od prosle godine kako sam update uradio.. ne daracem vishe:D
Jesi siguran da si radio sve kako pise? Dali si napravio backup? I imas li v300? Ako imas v300 onda znaci da mozda to nece upaliti na svim mobitelima. ?????????????? Ma vise ne znam ni ja= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Evo citat ispravnih adresa za v525 seriju za one koji ce pokusat to napravit na svojim v525. Upozorenje: sve sto radite je na vasu odgovornost.
Here try these numbers. I assume you are trying to use the flashback method that was posted on HOFO. Try for the base address 10018000
and for the entry address try 10028000. Let me know how it goes. It is a later version of the triplets phone so Good luck and happy modding.
Bojim se da to nece pomoc onima koji su vec sj**** mobitele nego samo onima koji zele maknut 58R a nisu jos dirali PDS.
Evo savjet za one kojim ne radi mob. Po nekoj logici da bi si slozili mob potrebno je da ga flashate sa 55R ili 58R, sto ste vec imali prije PDS backupa i nakon toga sa ramldr vratite nazad PDS backup u mob. Je li netko pokusao tako?
Tvrtkod, ja nisam napravio backup. Jel bi mi netko mogao poslati svoj? Jel bi radilo?
Mogu ali ti nece pasat zato sto svaki mob ima specificnu PDS zonu. nije mi jasno kako si onda editirao PDS sa Un5x.exe ako nisi radio backup. Oces rec da si editirao originalni file?= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Da original. I kako da sad to sredim? Ako se uopće može...
Joj, joj, sta ti je to trebalo. Evo poslat cu ti svo original, al kao sto rekoh, sumljam. Jedan tip je rekao sinoc da ce danas nosit na servis pa treba cekat da vidimo sto ce njemu rec.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Da, mislio sam i ja svoj, daj mi kaži koliko bi me love to stajalo... Imam jednog kolegu šta ima clip, a neznam jel bi on to mogao sa clipom.
Trebalo bi radit sa clipom, neznam koliko bi izasao servise. pricekajmo dok se ne javi tip koji je odnio svoj.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Bio sam na servisu.Kažu da će me do petka netko kontaktirati da mi kažu u koji je kvar i koliko bi koštao.Inače,analiza mobitela će me koštati 60 kn,a ako bude u pitanju samo software,onda sve skupa 240 kn.Kaže da postoji mogućnost(ne znači da je to moj slučaj) da je skurena matična ploča, a onda bi popravak bio neisplativ, tj. skuplji nego novi mobitel.Sad se nadam da je software u pitanju.Znate li jel se moglo šta skurit sa ovim?
Imam v300, sve sam radio kako piše i nemam backup.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Ljudi, uspio sam maknuti 58R i staviti 72R! Imam V525 i radio sam s onim postupkom 1-21 samo sto sam umjesto Base addr stavljao 10018000, a umjesto Entry addr 10028000. Znaci, motorola je V525, SN CFUG3070CG - mozda ce biti korisna informacija...
znaci ove moje upute za v525 vrijede? drago mi je da ti je uspjelo.= Citat =:
Izvorno postao JosipD
ja neću ništa radit dok mi prvo full backup ne prođe!
vi koji ste sj mobitele , trebali ste backup napravit , onda bi mogli sve vratit natrag!
jel koristis ove nove adrese za backup? aj mi molim te posalji svoj backup od PDS da ga usporedim sa svojim od v300. Backup PDS-a traje 2 sekunde jer je velik samo 64 KB= Citat =:
Izvorno postao DOMICH