Negdje ti je uključena opcija "keep aspect ratio", koja se trudi da ostane isti odnos dužine i širine slike (pretpostavljam da je 4:3) - isključi tu opciju i dat će ti resizat kako hoćeš...= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Printable View
Negdje ti je uključena opcija "keep aspect ratio", koja se trudi da ostane isti odnos dužine i širine slike (pretpostavljam da je 4:3) - isključi tu opciju i dat će ti resizat kako hoćeš...= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
neće , i irfanu mi je omjer na "nijedan" , i opet kenja , daj mi neko par slikica da samo isprobam to , pa ću se onda stim zezat ako će eventualno radit!
isključi aspect ratio opciju, tako da je sve custom, onako program određuje širinu po visini i obrnuto= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
dobro , sredio sam to , al mi ipak to ne šljaka , imam Triplets , a seemovi su problem pošto se ni neće uploadat u mob!
Bas tako to sam i ja primijetio. Zasto??? Sta je stvarno zbog te duzine ili ??= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Napravio sve kako piše. Upload-ovao seem-ove, napravio cf.gif(96x32), upload u mob, promijenio att u 70004, restart i ništa! :-/
Opet Motorola logo...
:wstupid:
a vjerojatno je to , krene upload , al ne ispiše "ok" , samo ostane log uploading seem . . .= Citat =:
Izvorno postao DeMar
baš bi bila fora imat neku sliku na LCD-u!
Da, tu je fora, nema kaj drugo bit :dunno:
Zato i vele da ne radi stvar na v525 neg samo na ovoj "drugoj generaciji" V-serije (non-triplets mobovi). Šteta....
citat - "Uz malu napomenu: SAMO ZA v547, v550 i v620. Ne radi na v500/v525/v600. Nažalost. Ali ima naznaka da bi moglo uskoro.
" ;D
daj link na tu raspravu!
Da daj nam link pa da i mi malo zavirimo.... ;D= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
@DOMICH
Recimo uzmi mali i dobar editor/preglednik kao sto je IrfanView , otidjes u resise/resample , maknes kvacicu sa preserve aspect ratio i upises koja ti velicina slike treba .
Pozdrav
Eh... negdje na talijanskom forumu...
Ne znam sad točno, uglavnom na www.forumcommunity.net, pa ima podforum koji se zove "tutto Motorola" pa tamo negdje... budem popodne vidio točan link, nemam ovdje sad...
Ako je to na talijanskom onda nista za mene. Ne kuzim ni k... talijanskog. Ipak hvala bluedevil= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Nažalost (tvoju) - kompletno je na talijanskom :D
Aj svejedno daj ako nađeš link, bum probo s nekim web translatorima prevest :)
meni je najdrazi www.babelfish.altavista.com. istina, zna malo zezat s forumima zbog autorizacije al dosad nisam cuo za bolji.= Citat =:
Izvorno postao Domi
E je... ga. Znam dva strana jezika koliko toliko ali ovaj neznam ni beknut.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
mozes u acd seeju odredit velicinu bez beda
= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Heh, thanks, još kad bi imao i link na original thread da vidimo kak bi to ispalo bilo bi nice :)
Čekamo bd-a da pronađe link :)
moram ovo probat...sto se resizeanja tice tu sam posto maher otkad imam ovaj mobitel - acd see i to onaj socjalni 3,2 verzija CINI CUDA.cak niej ni registriran!
odes funo na acd enhance, resize , i deres. maknes aspect ratio, za ovo.
Ima SeemPlayer funkciju automatskog resize-anja slika na rezoluciju ekrana mobitela... (176*220)
ima da, ali ovdje je riječ o slici za vanjski display, a ona je 96x32 pix!= Citat =:
Izvorno postao Brainbug
Da li ima kakvih naznaka da bi se sta moglo dogoditi i za druge (Triplet) motorole...
A jel je to netko možda probao u paintu???
Evo link na originalnu raspravu (možda se treba registrirat na forum, nisam siguran):
http://www.forumcommunity.net/?t=1217672&st=270