E rijesilo se sve od sebe neznam kak al nema veze. nego za hrvatski jezik ide koji lang pack
Printable View
E rijesilo se sve od sebe neznam kak al nema veze. nego za hrvatski jezik ide koji lang pack
0037 za hrv jezik
002F je za v3
a gdje se taj lang. pack može skinut... Za Motorolu V3 ?!!?!?!?
Fala stari imas pivu :)
002F nije 0037(Vxxx)
ista stvar, flexsao sam i tipkovnica ne reagira tj ni jedna tipka ne radi osim crvene .
ima ko kakav flex???
H E L P!!!
Hvala!
Nisam pitao jel ga možeš upaliti?!?!? Ako ne možeš, kad ga pališ, stisni crvenu tipku i drži. To bi trebalo pomoći.
@zeljkodj: koji si flex stavio gore, s kojim programom, jel' javio kakve greške.... Malo više informacija, pa ćemo ga već popravit
Da kao što kaže kolega, više informacija i pomoć je tu!
flexo sam sa PST-om, R374_G_0E.41.C0R, sve proslo bez problema;
neznam kak al rijesio sam problem (u biti sam se rijesio:)) tipkovnica proradila!!!
al postoji jos jedan problem blootooth, nigdje u meniu nemam da ga aktiviram, jednostavno kao da ne postoji;
ima tu neka caka????
Hvala!
brobaj Bluetooth ukljucit u seemovima, mozda je iskljucen.
Editiraj seem 0032_0001 u nekom programu i imaš bluetooth...
Ako neznaš kako to izvest, ja ti pošaljem svoj!
molim te ajd mi ga posalji na mail zeljkodj@vip.hr, nebi htio nesto sj. tek sam uso u to:)
(ako imas jos nesto zanimljivoga za mob, dobro doslo...)
thx
Čekaj, jel znaš prebaciti 0032_0001 u mobitel??
to znam; ubacivao sam za videokameru i sve je bilo OK;
Čekaj malo da ga editiram pa ti pošaljem...
hvala, dobio sam mail
cim dodem doma i probam, javljam dal je sve ok
Čudno. Trebao bi BT raditi - ja sam isti flash koristio i nije bilo problema.
evo, naisao sam na jos jedan problem, ne mogu nigdje nac da mogu mjenjat soft tipke na ekranu, dal se i to treba aktivirat sa seemom; kojim??
Reci, a koji flex imaš?
Jel ti sad radi bluetooth?
sve sad radi OK, nije mi bilo druge nego da ponovno stavim monster pack, je uz blootooth su se pocele desavati i druge gluposti, tipa, da mi uopce ne otvara imenik i sl. nakon tog sve je proradilo;
sad imam:
flex verzija: GSMV3xxT674TA09E
soft: R374_G_0E.40.9CR
DSP: 62303000
jezik: 0037
jel to sve OK? ili se moze poboljsat
thx svima
Ima noviji soft. Imaš 41.C3R (post ovdje . Za flex ne znam jer moj totalno drugačije ime ima: SE8615BxxH1097, i za njega se veli da je zadnji (najnoviji).
Ali - ako ti sve radi kako treba, nije obavezno da mijenjaš... Ako ipak hoćeš - imaš nešto softa kod mene na stranici, a nešto kod Motoxa.
jel mi moze netko reci sta trebam napraviti da mi proradi tipkovnica sad sam flashao mob v3 sa 41.cor sa multiflashflex-om i sve prode bez problema a tipkovnica ne radi!Vidim tu svi pisu proradila sama od sebe ali moja nece!
Evo radi stavio sam monster pack 40.98R i sve 5