nije istina, danas me zvao frend i reko mi da mi je prije par dana slao poruke iz estonije!!!ja sam mislio da je u hrv kada mi ih je slao
Printable View
nije istina, danas me zvao frend i reko mi da mi je prije par dana slao poruke iz estonije!!!ja sam mislio da je u hrv kada mi ih je slao
Što nisu bile na Estonskom... ;D
OK, ja ću provjeriti pa ću javiti.
ti zajeb... a ja ti ozbiljno kazem:cry: :cry: :cry:
VIPme korisnik koji nije sklopio ugovor u kojem je naznačeno da se za troškove koje napravi u roamingu tereti njegova kreditna kartica, ne može slati SMS u roamingu.
To piše OVDJE
Želim samo reći da je VIP-meni žešće sranje.
mozda i je ali je ht puno vece sranje
Hahaha, nisam mislio reći da je meni VIP kao operater sranje, nego njihova nova usluga-VIP MENI je sranje, VIP kao operater je zakon, naravno da je HT smeće.
Kako koristim usluge i jednih i drugih mogu reći da su oba operatora skoro isto sranje.
...koncentrirano pakiranje ali još nam uvijek ostaje fiksna mreža pa... ;D
I motalicu na leđa i evo nam mobilnosti. :D= Citat =:
Poslao: dmi
...koncentrirano pakiranje ali još nam uvijek ostaje fiksna mreža pa... ;D
Ma jasno da su govnari i jedni i drugi, ali trebamo ih barem onda olajavati ovdje gdje imamo priliku, ako već većina šuti i riče lovu, barem mi možemo zvocati ovdje koliko nas volja.
Jasno da je iluzorno očekivati da ćemo stvarno mi nešto uspjeti promjeniti, ali bar možemo ovdje pisati kad provalimo njihove lopovske i klošarske fore.
ee ekipa pa sta mislite da cronet i vip nisu međusobno u dogovoru? oni se za svaku glupost dogovaraju... pa npr. pogledajte nove filmove u kinima, jedan hit uzme Vip kao predstavnik (one glupe sms igre), a drugi hit uzme Ht. Na području svega se dogovaraju tako da im usluge budu usklađene - to vam je ljudi Oligopol malo blaža verzija Monopola (jer su dva pružatelja usluga). Možemo se jedino nadat nekom trećem operateru koji će, da bi privuka ekipu morat pružit nešto orginalno šta ova dva nisu. A kad Vip i Cronet vide koja je ura morat će i oni popustit!
ma oni se najvise dogovaraju oko cijena, da se ne dogovaraju cijene bi se jako brze spustale.
Da,da o tome ja govorin, pa sjecate li se dok su Vip-u poruke bile 60 lipa, a Cronetu 22 lipe (mislim), odjednom se oba operatera nadu na nekoj sredini 40 i 43 lipe! Zatim jos one nove tarife S1 S2 S3, a sad i kod Vipa Vip send/call! Inace ne pruzaju nam nista novo dok jednima poskupljuju pozivi i pojeftinjuju sms-ovi, drugima je obratno i tako! Lihvari su i jedni i drugi!!!
Zato ćemo mi zapalit' vatre pa k'o Indijanci... ;D
zato se nadamo da ce doci 3. operater
Ja se 3. operateru nadam već 2 godine.:rolleyes:
Dolaze, dolaze, lagano ali dolaze.
pa vec su dosli-->1. aprila