Tamo davno trazi neke informacije za c100 naletio ovdje zahaklo postao mod i sad jednostavno postao ovisan.
Printable View
Tamo davno trazi neke informacije za c100 naletio ovdje zahaklo postao mod i sad jednostavno postao ovisan.
Naletio i ostao
tražio sam neke stvari za f 500i, malo se raspito i uputili su me ovdje
Bezveze čitam ja Mobil kad tamo "posjetite naj veci foorum o mobilnim komunikacijama" ili tak nes ja odem i to je to
ja sam imao puuno vremena i htio negdje ispucat negativnu energiju, koju sam izbacivao postajuci! ;D
ima neka tajna veza..lalala...
veni-vidi-vici-....ili ne?
neznam,dosla sasvim slucajno...
došla sam sasvim slučajno, posvađala se sa svima, pomirila i ostala....
tko me nebi volio.... :)
sva sreća nisi jedini :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ne bi čovjek vjerovao, ali uputili me sa drugih foruma... izvana! NA HoFou čuo, kod Austrijanaca, u Italiji...
Jezuš kristuš! Uir gouing internešnl. http://i6.photobucket.com/albums/y223/frishki/drama.gif
je,je,veoma ste poznati ;)
jezuš kristuš-sad si ko moja baka,samo sta ona ponekad i gpvori jezus marija...heheheh to mi tak smijesno ;D
Je, je, ne bi čovjek povjerovao... Okolo sam forumašio, čitao, gledao, tražio, kadli vidim puno linkova prema HR. Pa onda pitam kako, šta, pa ljudi pitaju "a oklem si ti, untiiruda?"
I tako velim ja iz HR, tamo smo si svi naši, ovo, ono, kuiš ne, i vele oni meni da postoji neki forum, bla, truć. Velim, ekipa out-of-state.
Stvarno smo poznati postali :)
tražio sam nekaj za sx1 i ostatak priče znate........
Tražeći applikacije po forumu mobinfo ili nešto tako naletio sam na stranicu za motoroline applikacije i sa nje u sekciji za linkove naletio na ovaj forum !
Ha ha ,gdje nađe ove smiliće?= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako ti velim - jezik ide: cap! http://i6.photobucket.com/albums/y22...hki/ignore.gif
...pročitao u mobilu - prvim nickom napisao 6 postova - promjenio nick - prvim postom ušao u konflikt sa šljakom - 7 gladnih godina se ispričavao - nastavio život i van foruma... :D
Preko prijatelja sam saznala za ovaj forum,kaže da je forum odličan i da ima svega.
Ostala sam jer je forum super i zanimljiv,necu se uopće odjaviti.
U 2.mjesecu sam kupila mpx200,i naucila sve zahvaljujuci nekim prijateljima i likovima sa foruma,Hvala Vam!
ODJAVIT??Kaj se to moze?????
ne moze,to se zunila,cijeli zivot moras dolazit na forum inace ces dobivat veeeliki racun za telefon doma ak ne dodes,tako da si sada rob ;)
jedan dan nisam imao valjda nista pametno za radit pa sam dosao na 4um i zaglavio ovdje... nesjecam se kako sam saznao...mozda je pisala adresa u casopisu.
ovo je moj prvi forum u zivotu, pa eto udomio sam se nekako
Ovo je zapravo jedan od dva foruma koja svakodnevno posjećujem. Do prije godine dana forumi me nisu nimalo zanimali.
ja sam surfao po crogsm.com i tamo je mislim netko na forumu napisao (valjda iz mobila) da će čut od mobilovog odvjetnika radi kopiranja članaka sa mobil.hr portala, barem mislim da je bilo nešto tako