Hmmmm.... I to stoji. Ima logike, dapače. Trebalo bi probat...
Ak se do vikenda nitko ne javi, mogu ja riskirat 2-3 sata vremena i to probat....
Printable View
Hmmmm.... I to stoji. Ima logike, dapače. Trebalo bi probat...
Ak se do vikenda nitko ne javi, mogu ja riskirat 2-3 sata vremena i to probat....
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Kazem ti da je logicno. vec sam kombinirao skoro sve moguce r376 flasheve i nisam jos imao fail flash. Od R376 monsterpacka sam napravio:
Reflash (bootloader+flash+lang pack)
Flexlash (bootloader+flex)
Lang pack (bootloader+lang)
Reflash_mpl (bootloader+flash-lang pack)
DRM (bootloader+DRM, DRM sadrzi animacije na mobitelu, kao originalna animacija prilikom paljenja i gasnja, animacija prilikom slanja i primanja poruka i dr.)
Tako da nema razloga da ne radi na tripletsima ako budem koristio odgovarajuci bootloader. jedino me malo muci to sto nisam siguran da li je bootloader u 55R i 58R isti. al to nebi trebalo imat neke veze jer ako se stavi 55R i nakon njega 58R to radi. Onda je logicno da ce i .72R raditi sa .58R bootloaderom u sebi. U svakom slucaju daj mi neki svoj mail na PM pa cu ti poslat Reflesh_mlp preko YouSendIt. Nemora ti inbox bit toliko velik kao i reflash ak ti saljem preko YOuSendIt.
Evo ja sam stavio taj MMV551ZP081_C_MM01 na svoju v525 pomoču pflexa izbacilo mi je svega 112 grešaka za mene je bržiji ali ima 6200kb prostora makar piše 7.5mb al to je ziher zbog skinova koji se kriju
@BlueDevil: poslije ovog flexa proradilo mi blicanje unutarnjeg i vanjskog displaya. probaj i ti.
evo dao sam si malo truda i stavio na svoj ftp:= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
http://www.get-mobile.co.uk/download...rom_od_58R.rar
Disclaimer:
Kao sto rekoh nisam ga testirao jer nemam triplets telefon. Ali nacin na koji sam ga napravio je isti kao i onaj koji sam koristio za R376 seriju i koji drugi uspjesno koriste za izradu custom flash fileova za V3 i E398.
A na ovaj nacin se ogradjujem od bilo kakve stete i upozoravam da nisam odgovoran ako svoj mobitel pretvorite u uteg za papir. Nisam jos imao ni jedan fail flash sa svojim custom firmware-ima ali ipak vas moram upozorit. A ako ga skurite nemozete i nesmete me krivit jer vas nisam silio da fleshate svoj mobitel sa njime. Samo sam vam ponudio rijesenje jednog jako goruceg problema, a na vama je da odlucite da li cete ga uzet ili ne, ali ako uzmete onda preuzimate punu odgovornost za svoja djela.
= Citat =:
Izvorno postao OBA
Znači ovaj flex se bez problema može puknit na v525@600?I vidim na njihovom sajtu još puno zanimljivih flexova ovakvog tipa, jel to znač da i oni prolaze na ove naše kante...
= Citat =:
Izvorno postao Darian
Točno ja sam doduše probo samo jednu ot tih probat cu i ostale. samo flexaj sa Pflexom jer sa multi flashom ti izbaci na cca 35% . izbaci 500 grešaka al ok. (nema video snimanja i skinova i obavezno obriši skinove iz skin direktorija- zbog mjesta)al meni se cini da je trunčicu bržiji .
Ljudi, ne pokušavajte ništa ubacivati, ja sam svoj v300 flashao i flash nije uspio na 72R!!!!!
Da, doslo je do pogreske u proracunima tako da prva verzija nije uspjela ali mi je GoGs poslao FlashErrorLog1.txt pa sam to ispravio. Hvala GoGsu na hrabrom pokusaju, tip stvarno ima mu**.= Citat =:
Izvorno postao GoGs
Znači, onaj link iz posta #29 sad sadrži ispravljenu verziju (re)flasha? Da ne otkrivam toplu vodu nakon GoGsa?
Ne, to je isti files. danas cu staviti novi link na moj drugi thread i napisat nesto njemu.Molio bi te da onda nakon toga obrises ova dva linka.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
OK, samo javi...
Evo puko sam ga i ja u mob, i stvarno nije loš, isto je izbacio nekih 500 grešaka al sve radi zasad, i ja kontam da je osjetno brži od ovog mog prijašnjeg flexa, samo što ima pi*darija sa gain_tableom i ostalim glupostima al sve se riješi ko kod V3 ili 620 flexa...A sad mi ništa ne preostaje nego isprobat i ostale... ;D.= Citat =:
Izvorno postao OBA
Samo javljaj svoje misljenje pa mozda i ja krenem na flexanje. Ako stavis koji drugi molio bih te da izneses svoje misljenje= Citat =:
Izvorno postao Darian