Pretpostavljam da si kontaktirao tipa.. :) a ima ih na eBay-u kolko oces za cca $700, samo ta je*ena carina koja valjda uvecava cijenu telefona za 60%... :mad:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Printable View
Pretpostavljam da si kontaktirao tipa.. :) a ima ih na eBay-u kolko oces za cca $700, samo ta je*ena carina koja valjda uvecava cijenu telefona za 60%... :mad:= Citat =:
Izvorno postao smogovac
U plavom oglasniku od 04.07'05.g. se pojavilo dva komada MPx300 evo i link. Cijena "samo" kn. 2.300,00. :wstupid:
http://www.oglasnik.hr/oglasi/mobite...as-828884.html
ja sam zvao lika isti dan kaže da su prodani ako ti to šta znači.
i ja sam bio zvao lika,isto je bilo prodano,ma da mi nije jasno kako,kad sam ga u 8 ujutro zvao kad je ogl. izašao...
nema toga kod nas! to oni bezveze stavljaju! i ti preko e-baya su ti većinom bezveze oglasi. tih mobitela ima vrlo malo na tržištu, ne vjerujem da će se baš kod nas pojavit!
ima ih kod nas vidio sam 2 komada.= Citat =:
Izvorno postao zvijerka
ima ima kod nas
uživo si vidio?= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
ak nije on,ja sam...............ali jednog :)
jesi ga isprobo,držo u ruci?
jesam frend iz skole ga ima kaze da ima pun ku**c bugova.
kakvih bugova? dajte ga opišite malo, jel istina za bateriju,da je ekstremno kratkog vjeka?
kaze da se sam od sebe gasi.
baterija ga je na pocetku jebala pise da je prazna mob se ugasi
on ga upali baterija puna i nakon tog traje jos dan.
a njemu svjedno stari mu nabavio dva komada u njemackoj nece rec cijenu
kaze da je dobio prakticki za dabe.
itina,gasi se precesto,blokiara,i baterija nije nest
ugodan je u ruci
ima ljep ekran,pregledan
ali djeluje nedovrseno.......treba radit na njemu
kolko često je to gašenje? jel baš gašenje ili resetiranje kao što je slučaj sa starijim fw-om na n6630?
u potpunosti se slazem stobom pa= Citat =:
Izvorno postao IvLajec
nije ni cudo sto ga motorola nije izbacila u prodaju
nego samo kao tesni mob inace mob bi bio prva liga.
bas gasenje.....................jednostavno se ugasi..................pa to nekad zna biti jednom dnevno,a nekad se zagasi cim ga upalis,i to par puta za redom
hmm,zvuči vrlo iritantno.
posto u ponedjeljak idem na more,nist od namjere da ti ga posudim da isprobas sam
Vidim da je mpx300 kompliciran mobitel za razliku od 200 i 220.
Ne čudim se sto motorola nije pustio u prodaju mpx300
U stvari je princip isti kao i kod mpx-a 220,samo što ovaj ima cijelu tipkovnicu i veći je.Ovaj mob nije prošao sva ispitivanja u Motoroli i Motorola je odlučila da ga ne stavlja u prodaju i zato je ostao samo na testnom modelu.Istina je i da baterija traje samo jedan dan,a ako se malo prčka po njemu onda samo par sati.Možda ču ga imati ovaj vikend da ga malo istestiram.
možda bi prelazak na novije ili starije windowse riješio problem gašenja mpx300
Da tako je slažem se sa sodomom
ne tvrdim ja da je tako,samo konstatiram.
netko tko ga ima i koristi mogao bi isprobat ovu opciju.
ja cu probat..................a mogu li se slabiji stavljat?