Nije mi jasno kako su takav propust mogli napraviti u SE!!!
Imao sam na T28 "uskličnik" delivery report i to je bilo za poludit. Trebalo mi je par mjeseci na novom mobu da se odviknem stavljat uskličnik na početku svake poruke!
Printable View
Nije mi jasno kako su takav propust mogli napraviti u SE!!!
Imao sam na T28 "uskličnik" delivery report i to je bilo za poludit. Trebalo mi je par mjeseci na novom mobu da se odviknem stavljat uskličnik na početku svake poruke!
P 800 fakat nema report....
MOJ DOJAM: *ebete oko reporta jer mu ne mozete nac nikakvu zamjerku pa pokusavate nac dlaku u jajeti i isfrustrirani ste radi svoje nokije :))))
to je sitnica ali moras priznat da je to VAZNA sitnica! valjda ce bit rjeseno u novoj ver sw-a
To im je definitivno propust! Nadam se da će sljedeći sw to riješiti.
Meni je veci propust sto nema profile i grupe kao T68. Takodje custom folderi za SMS i email bi dobro dosli. Ima tu jos par sitnica ali sve u svemu je nadaaaleko najbolji smartphone trenutno, a obisao sam cijeli Cebit i ne nadjoh nijedan koji moze da mu prismrdi...
Nema ni profile?? Za poludit!
Jest da je najbolji smartphone trenutno ali ovi propusti im nisu trebali.
pa to su propusti koji nisu uopče važni... šta če ti to...
ma p800 je smeče.
Killa ti iz krajnosti u krajnost! Nedavno si tvrdio da je P 800 zakon! Pa daj se kontroliraj.
pa profili su JAKO vazni,barem meni,a i grupe su dobrodosle!
NEMA PROFILE ALI SE SVAKOJ OSOBI MOZE DATI ODREDJENA ZVONJAVA!!! DAKLE VRLO SLICNO....PA TAKO RECIMO SVIM, FRENDIOVIMA DAS ISTU MELODIJU, ONIMA KOJIMA SE NE JAVLJAS ISTU A OBITELJI NEKU TRECU!!!
whiteboy, nedavno je nedavno, sad je sad a sutra je sutra, a kako čovjek svaki dan nauči i sazna nešto novo, time se mjijenja i njegov pogled odnosno razmišljanje o pojedinoj stvari, događaju, mobitelu, ...
ma dobro zapalio sam vatricu, malo sam pretjero
Ma dobar je to telefon a kad mu još naprave upgrade i isprave ove nedostatke bit će odličan!
odličan? hm... kad ga pogledam, uvijek zaželim da je manji...
e onda bi ti i ekran bio manji
Treba napraviti telefon koji ima holografski 3D projekcijski ekran! Sad se to čini kao daleka budućnost ali ja mislim da i nije tako daleka. Jedva čekam da takvo što naprave...
hm...
kak to misliš? da je slika u zraku ili da se projicira na zid ili stol?
bilo bi malo nezgodno kad si u gradu...
Slika bi se projecirala u zraku iznad hmmm "mobitela budućnosti". I naravno da bi riješili da sliku vidi samo onaj koji drži mobitel... ma ja sam zreo za pisanje SF-a.
pa ja vas ne kuzim....to je najbolji aparat trenutno na trzistu....kaj se drzite tih gluposti...kaj je mto sve tak vama bitno....kaj bi vi htjeli da vam mobitel bude i ljubqavnica i auto i stan...
to je fucking mobitel vecih dimenzija s apsolutno svim funkcija za bizn is high klasu...uopce ne kuzim u cemu je problem?!!
Kamera, mp3, mobitel, dlanovnik i video player u jedno....pa nemre bas biti minijaturan....
istina
Slažem se... ali delivery report i profili da mu fale pored svega? Pogotovo ak već idemo na to da je to poslovni telefon onda mu POGOTOVO trebaju profili... meeting, office, home, outdoors, car, handsfree... It's elementary!
Ne samo to, smisao ovoga foruma jest diskusija... stoga unatoc sto je to trenutno cudo mobilne tehnologije, takvi propusti su, iako "mali" na prvi pogled, poprilicno veliki... i nikako ne smiju biti zanemarivani, ili oprosteni mario...
meni osobno delivery nije vazan, ali profili jesu
Meni su i jedna i druga stvar jako bitne.
ma brijete gluposti....ako ti nazivas to velikim ptopostima onda ja ne znam kaj bi rekao za nokiu 8910i koja nema pop port ili se s 6100 slike ne mogu prebaciti infracrvenim ili recimo samsung v 200 nema vibraciju i zvonjavu odjednom na porukama i masa jos takvih stvari...pa daj pogledajte kaj pisete....slazem se da je to mjesto za diskusiju....al isto tako brijem da je prije svega namjenjeno pametnoj diskusiji, a ne trabunjanju a i 90 posto vas nije drkalo par dana po aparatu...pa ni ne znaju kaj briju...nego cuju sa strane pa sad tu .....ajmo.....
Nokiu 8910i smo već obradili i zaključili da je za novce koje traže telefon čisto sranje! Uostalom ovdje ne raspravljamo o 8910i, 6100, v 200 NEGO O P800! Dakle o vrhunskoj klasi za koju očekujemo samo najbolje! Jer radi se o velikim novcima.
A moraš priznati da ako telefon iz klase u kojoj je P800 nema profile je to propust! Poslovni telefon bez profila? Glupost! I to nema veze s trabunjanjem! To je činjenica. Čudi me da se ti mariO koji si promijenio više od 90 telefona tu ne slažeš s nama. Svi smo se složili da je telefon odličan ali da bi bio savršen ovo mu fali i nadamo se da će u sljedećoj verziji softa to biti riješeno! I o tom se ovdje diskutira i zato ne vidim čemu vrijeđanje.