Hvala! :thumbup: :thumbup:
Ma radi i na FF, ali treba refrešat par puta ;D
Printable View
Hvala! :thumbup: :thumbup:
Ma radi i na FF, ali treba refrešat par puta ;D
...sad radi.. Ocito je prvi put nesto krivo shvatio.
a ja sam se...hmmm..od ujutro nalokali sjeli u nek yugo..srali po gradu...urlali..pili..pušili..pilii mahali zastavom od škole(bio u novinama) bili na nekoj pozornici di je pjevala ...ili neko pjevo..ne znam viš šta je bilo..davno je to bilo...)
Sranja smo imali jer bilo je par ozljeđenih....jedan je pao na oštre stijene i rasjeko se ko *****..drugi rigo krv....a ostalo se ne sjećam...bio sam oduzet do jutra sam bio na enkoj livadi spavao.....znam samo da sam bio mokar i jadan i gladan i bolio me želudac i htjeo sam samo u svoj krevet
ja bio u skoli na rostilju di smo cugali pivice i zderali ko svinje. onda oko 4 na jarun i tamo bio do kraja koncerta. vraco se od 11-12 sa peticom i smrzo sam se ko p!
Mi smo bili dost mirni (a gimnazijacli , sta ces :8 = , malo cugali u Medvedgradu , odna osli do skole , sudjelovali u predtsvavi , pa put jarun ..
nismo nikakva sranja radili.meni se cini da to ovi rade iz drvnih strujnih i inih skole - mislim niko iz moje skole se niej glupiro , neam pojma. :rolleyes:
ja ove godine nisam uopce vidio niti jedno sranje. bilo je prilicno mirno
ja mislim umjereno
..nisam bio na jarunu..vec u pivnici medvedgrad, u classicu, u joniju be god, kvarku i mastersu..bilo je ludo,a ne na jarunu citav dan na livadi..