ma ja mislim da je za mobitel davat preko 3500kn glupo!!!!ili su to sminkerski modeli koji nemaju bas funkcija ili neki modeli sa novim tehnologijama koje bas nisu!!!! razvijene
Printable View
ma ja mislim da je za mobitel davat preko 3500kn glupo!!!!ili su to sminkerski modeli koji nemaju bas funkcija ili neki modeli sa novim tehnologijama koje bas nisu!!!! razvijene
ne, oni preko 3500 su mobiteli sa svim živim funkcijama.
Ma jesu kur..! Nokia 8910 košta duplo više a nema ni ekran u boji!
A na primjer Samsung T-100 nema ni MMS a košta 3900 kn! Ili Motorola V60...
ma dobro to su izuzeci, ali opčenito je onako
Usput,vidio sam fotografije ekrana 8910-ice u konkurentnom časopisu-katastrofa od rezolucije,ni 65000 boja ga nebi spasilo(T68 ima više pixela).
tocnije 48x84 kao kod 3310 ******!!!
izuzeci su mobiteli preko 3500kn koji imaju puno vise funkcija od onih koji su do 3500kn!!!
ne?...
Ako gledas po oglasniku, coma je dobro rekao jer 3500kn je sasvim dovoljno da uzmes neku pilu sa svim mogucim funkcijama a da je vec oko 2mj. vani... sve ostalo je previse novaca, pogotovo za njoku 8910 ili 8910i... isto sranje koje su morali izmisliti jer uvijek ima ljudi koji ne znaju sto bi s lovom...
A takvih, vjerujte, ima dovoljno!
u zagrebu. da.
8910. to nije mobitel za normalne ljude.
Ma po svuda!
E a sad sam se sjetio i jednog hotela koji sam vidio u Parizu (Plaza Athene) u kojem noćenje košta od 60000 franaka na gore!!! Franak je negdje kao kuna bio u to vrijeme! A ispred sparkani Austin Martini, Rollsi, Bentliji, Ferđe... A sve škvadra s ručnicima na glavi (čitaj turbanima) boravi tamo!
E to ti je tako kad dnevno zarađuješ par milijona dolara a da nisi ni prstom mako. Nafta teče sama... Pa treba onda tu lovu negdje i spiskat, prebrzo se gomila... pa sad bez obzira što Mehmed može spavati i u Ritzu za "male" pare i bilo bi mu sasvim OK, on MORA u "Plaza Athene" jer tamo mu je ekipa a i treba okrenut lovu tu-i-tamo... Sigurno ima VERTU mobitel iako je mobač zaostao, ali nekaj ipal vrijedi... bar koju jahticu za njega možeš dobit.
****** al vertu ima dozivotnu garanciju i besplatni sw i hardware upgrade!!!
Mislim da će već za par godina biti takve tehnologije koju će biti tehnički nemoguće ugraditi u vertu kao upgrade... pa je onda ta fora sa doživotnim održavanjem i upgradeom tog telefona besmislena.
ali i za par godina ce bit fora imat mobitel od platine
bas tako:)
Policija u Orlandu u SAD objavila je da je prije nekoliko dana ukraden ekskluzivni Nokijin mobini telefon Vertu. Vlasnik uređaja, izvjesni gospodin Rado, inače profesionalni vozač trlaćih automobila, prijavio je da se krađa dogodila u disko klubu u središtu Orlanda.
Nokijin ekskluzivni uređaj može se nabaviti u svega četiri trgovine na svijetu. Među ostalim, ovaj model sadrži 150 grama platine, a tipke su izrađene od rubina i drugih vrsta dragog kamenja. Vrijednost Nokije Vertu iznosi 19,450 američkih dolara.
al se zajebo jel nemoze nabaviti punjac!!!!
Ma može si lopov i sam napraviti punjač! Nije to neka mudrost.
A tko ima para za jedan Vertu, ima para i za dva ili tri Vertu-a pa sumnjam da će tom gospodinu Radu faliti...
Inače sve te ekskluzivne verzije mobača koje tu-i-tamo izađu meni samo poružnjuju normalan telefon... npr. motorole optočene dijamantima! Pa kome se to sviđa?? Možda Michaelu Jacksonu... totalni kič!
Doduše ovaj VERTU sasvim solidno izgleda i stvarno odudara od ostalih kičastih pokušaja... tu je par mogućih kombinacija plemenitih metala i tipki s poliranim ili brušenim finišem...pogledajte i sami:
http://www.vertu.com/vertu/image/con...e_img_2021.jpghttp://www.vertu.com/vertu/image/con...e_img_2027.jpghttp://www.vertu.com/vertu/image/con...ne_img_100.jpghttp://www.vertu.com/vertu/image/con...e_img_2025.jpg
Ako se želite igrati i sami složiti svoju kombinaciju to možete napraviti ovdje ili ovdje
Za svaku kombinaciju vam izbace odmah i cijenu... mislim da je najjeftinija (stainless steel) 3750 UK funti ili ti 4900 US dolara.
I može se nabaviti u puno više od 4 dućana na svijetu... nama najbliži je u Beču.
da. baš me zanima to jer sam baš zainteresiran da ga kupim...
daj malo razmišljaj koji ceti kur... ekran u boji kad je u pitanju šminka?? Znaci ti bi titan kucise i šareni ekran???= Citat =:
Poslao: whiteboy
Ma jesu kur..! Nokia 8910 košta duplo više a nema ni ekran u boji!
A na primjer Samsung T-100 nema ni MMS a košta 3900 kn! Ili Motorola V60...
Joooooooooj! Ne da mi se više vraćat na tu temu! Što se mene tiče ova je tema odavno zatvorena s negativnom ocjenom po nokiju!
fakat svi na ovom forumu mrze nokiju, ali ja mislim da je i nokija pocela sa smanjivanjem cijena