pa kad bude više tema o programiranju, onda nek se otvori novi podforum, mogu se slobodno otvarati teme u podforumu ostalo (u računalima)
Printable View
pa kad bude više tema o programiranju, onda nek se otvori novi podforum, mogu se slobodno otvarati teme u podforumu ostalo (u računalima)
OK ! Al neznam baš dali će se zapanu sviđat podforum ostalo natrpan tutorijalima i ostalim stvarima vezanim za programiranje !!
E i još jedno pitanje:
Zašto nemogu stavljati attachmente ?? Ja bi sada recimo stavio neki svoj rad koji sam napravio u vb ili c++ a ne mogu !!
Kada ja mogu stavit attachment ??
Čekaj daj mi objasni zašto bi stavljao tutorijale ovdje? Pa po treći put www.programiranje.net . Ako baš netko pita nešto vezano uz programiranje odgovoriš mu i to je to. Nema potrebe za tutorijalima. Attachmene mogu dodavati samo moderatori= Citat =:
Izvorno postao cyber
Ja sam protiv.Nekak mi je to previše geekovski :smart: :smart: :smart: :smart: :smart: :afro:
ja sam za otvaranje podforuma o autima :comp:
;D
e to! i o motorićima također lol!i šminkerima na njima i u njima(autima) ;D= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Ovo je tematski forum i ovako ima dosta podforuma koji nemaju veze sa mobitelima. I sumnjam da će se podforum 'Računala' zatrpati s tutorialima i sličnima, jer to rijetko koga ovdje zanima.
a ak nekog bas i zanima, ja se nudim da napisem turtorijal o otvaranju ladice CD ROMa.
u međuvremenu nije primijećen interes za to, niti ovdje, niti ima išta postova na temu programiranja, pa stoga prijedlog odbijen
:closed: