Evo probo sam sa vklayem ocitat full flash ako nesto podje u krivo ali ne nalazi mi mobitel kad je izgasen jedino kad je upaljen imam DCA540 je li to do kabela ili je nesto drugo
Printable View
Evo probo sam sa vklayem ocitat full flash ako nesto podje u krivo ali ne nalazi mi mobitel kad je izgasen jedino kad je upaljen imam DCA540 je li to do kabela ili je nesto drugo
Kako ti ga ne nalazi? Koju poruku dobivaš? i BTW jesi stisnuo crvenun tipku?
Pojavi mi se COM
COM5: The system cannot find the file specified. was not found
Sta da radim
evo to sam rijesio uzeo sam serial cable od prijatelja i sad mi da nadje ali ne mogu pocet citat memoriju ja pritisnem crvenu kad mi kaze ali mi nece da pocne citati
probaj sa bootcore patch-om...
gdje ima taj patch
nista, samo ubacis taja java midlet i pokrenes ga...
samo prije upotrebe OBAVEZNO procitaj upute...
http://www.siemensfreaks.com/prog/px65i.zip
Skinuo sam ga i kad stavim jad file na mobitel pokaze mi application incorrect, a one ostale fileove kad stavim ne moze ih otvoriti. Kako da rijesim problem.
Otvori Mobile\Data\Java\jam\Applications\ napravi folder px65i i u njega kopiraj jad. i jar datoteku.Tada probaj ponovo.Ako ti opet izbaci poruku application incorrect probaj otvoriti jar datoteku iz sustava datoteka.= Citat =:
Izvorno postao Big**Smoke**
Zaboravi sav ovaj postupak ako imaš fw 41,43 ili viši,jer ne možeš patchirat bootcore s višim verzijama.............morat ćeš spustiti fw na 25 da bi to mogao......
pa zato mi ne moze jer imam fw 43. Je li mogu spuatat fw je li mi se moze desit da mi ne mogne raditi mobitel
Neki govore da nije dobro spuštati fw,ja sam par puta spuštao i dizao verziju= Citat =:
pa mi nije ništa bilo..........radi kako hoćeš..........
nije preporucljivo pretjerivati, ali ne bi smio imati problema... Naravno spustanje ide samo sa winswup-om...
samo jedno! ako ti je mob kupljen sa verzijom iznad v25 (dakle ako je tvornicki iznad v25), onda ti spustanje verzije nece nista promijeniti...
pa nisam siguran kako mogu to znati
pa jesi li kupio mobitel u ducanu ili je vec second hand?
ako je iz ducana, ukucaj *#06# i onda info. viditi ces koja ti je verzija. Ako nisi dizao verziju, a veca je od v25 onda ne moras ni pokusavati...
Kupio sam u ducanu i stavio sam v43 ali se ne sjecam koja je bila kad sam ga kupio je li postoji mogucnost da vidim koja je bila
Najvjerovatnije da ti je bila verzija v25, nevjerujem da si kupio sa višom verzijom...........= Citat =:
proizveden je 26.09.2004. je li moguce da je veca od v.25
vjerujem da je bila v25
Gdje mogu naci v.25 trazio sam je ali je nigdje ne mogu naci
Evo naso sam na siemensovim web stranicama da skinem firmware. Tamo kad ukucajem variantu stavim U111 i pojavi mi se da skidam verziju 12. Je li to znaci da je uz moj mobitel dosla v.12. Radi li ovaj patch na v.12
NE skidati sa siemens-ovih stranica jer s update tool-om NE mozes spustati ni mijenjati verziju varianta FW-a. Treab ti Winswup - http://eh.student.utwente.nl/~landy/...C65_250400.zip
Je li to ubacim s winswupom i onda imam v.25
Upravo tako.
Skinuo sam 500600 i stavio na mobitel ali nema hrvatsog jezika kako je to moguće ako je na prijašnjoj stranici napisano da svaka verzija koja završava na 600 ima u paketu hrvatski