E, Mclaren, kak si ti ustrajan...pa, slažem se, i ja bi to htio:cool:
Printable View
E, Mclaren, kak si ti ustrajan...pa, slažem se, i ja bi to htio:cool:
negdje sam cito da ce d720 doc oko 250dolara?!?!?!? to je sigurno malo preeeemalo?
dankeschön
Recenzija o sgh-D720
Nisam znao di bi ovo posto pa sam nadovezujem na temu.........
Kao samsungov prvi S60 mobitel dajem mu odlicnu ocjenu jer je mnogo bolji od npr. X700.Najlakse ga je usporedit sa Nokiom 6681.Mobitel je brz,ali ne previse(brzi je od 7610),tako da ce se to valjda rijesit sa FW.U odnosu na druge Symbian modele(S60 naravno) predstavlja konkurenciju,i to ozbiljnu.Kamera je odlicna,kontrast i boje se super vide,a osvjetljenje nije problem je slike i po mraku ssuper ispadaju.Aplikacije koje koristi su one za 6680,zbog ekrana,s obzirom da neke ne rade(tome neznam razlog).Od N-Gage igrica radi samo Call Of Duty(probo sam ih oko 15).slusati mp3 glazbu na ovom je mobitelu jednako ko i na nekom skupom mp3 playeru,jer ima odlican stereo zvucnik,i slusalice koje razaraju sa zvukom.Dizajn se meni osobno ne svida,po tipkovnici je dosta tesko pisat,dosta je tanka,imao sam osjecaj da ce mi puknut u rukama........ali se covjek privikne.
Ekran je bolji(po meni)od 6680,nekak se cini stvarnijim,boje su istaknutije,Samsunzi imaju dobar ekran,a ovaj posebno.
Dodajem da glasine o bateriji jesu i nisu istinite.Onih 2 sata,gledajte ko skoro 3,negdje 2h45min,otprilike.Baterija ak se mob koristi za najnuznije izdrzi mozda 2dana,a ak se zajebavas sa njim,igrice,muzika,video drzi oko dan,tocnije 27h30min,tolko je meni.
Ukupni dojam:SAMSUNGU jedan veliki :thumbup: ,za prvi Symbian nije bolje moglo.Mala je zamjerka dizajn(ali o ukusu se......ma vec znate),ali sve u svemu dao bi mu ocjenu 8/10(-dizajn,-ne rade neke aplikacije).Usporedivati sa Nokiom bi izgledalo ovako:bolji od 7610(malo,ne isplati se mijenjat),jednak sa 6680(mozda malo bolji/losiji,mislim brzi je,ima bolju kameru,ali nema 2 kamere,znaci isti kao 6881),ali losiji od 6630
Na sva pitanja sam spreman odgovorit(na bas sva u sljedeca 2 dana),samo pitajte :D
Di si to skopao?
bravo IvLajec,ljepo si to slžio....
zanimam me po čemu si to uspoređivo i došo do zaključka da je jednak kao 6680 a losji od 6630?
Kinfa je uredio moj post,sad tek vidim,frend je dovuko od nekud sgh-720,bio je u njem.
Doma ima stari 6680(u firmi imaju 6681 kao poslovni mobitel,koji stoji u ladici,vec bi ga ja uzo,ali tam je valjda zbog neke inspekcije),a 6630 sam imao priliku isprobat jednom,pa sam tako usporedio
jel to konacna verzija mobitela sta ti imas? jer se nekoliko puta mijenjao (malo po dizajnu i neke stvari su htjeli jos izmjeniti sta se tice software)? jel se zna cijena? to je meni najbitnije. sanjam o d720 vec danima, al ako bude skup ko onaj... (mislim p910 od sonyericssona) onda ce to i biti za mene samo san...
i jos nesta: sa kakvim slusalicama se moze slusati mp3? jel se moraju posebno kupiti? i jel ozbiljno se moze samo 2h razgovarati i ima samo mali stand-by?
Pa valjda je kad ju mozes kupit/nabavit.Cijenu ti stvarno neznam,ali ja ti preporucam da sanjas o noki 6630 ili 6680,sine,moja preporuka u odnosu na Samsunga.Ostalo sam dodo gore.
Dobro da su se sjetili.... Cijena će naravno biti jako privlačna običnome puku,funkcionalnost upitna,ali šminka zagarantirana ;D Vjerojatno će i kompaktibilnost sa sadašnjim symbian programima i igrama biti problematična... Čekam nasljednika :thumbup:
BTW. Vuče malo na P910 (kad je zatvoren)
@Papagaj
cijena ce biti privlacna puku koji ima para,a ne obicnom-ak pogledas D500 kosta oko 3.800kn,a nema Symbian,racunaj na ovog u ducanu otprilike 5.000kn najmanje,u oglasniku oko 3.800,jel tebi to privlacno???????
I di ti vidis slicnost sa p900????????????drzim ga tu u rukama i opce ne podsjecaju jedan na drugog???
Nasljednik je ako se ne varam D750
hehe... nokia 6630? 6680???????????? haha... sta si reko o ukusu se ne... hehe, al prvo se mora imati ukus!!!! pa to su OPET najruznija mobi koje sam vidio! pa i da moze letiti i srat novca nebi ga uzeo! sorry, al ozbiljno ne shvacam ljude koje si mogu takve "prelipe" mobitele kupiti (barem da su malo manji, al ko da su neke cigle samo u drugoj boji)! ok, necu vise! jedinu je dobro kod nokie da imaju bolje tehnologiju (software) od svih, ali dizajn...
jel ima d720 normalne slusalice kao il se mora one uzeti za headset?
Ne kuzim kaj mislis,meni ga je frend donio sa stereo slusalicama........jel kupio ili dobio s njim neznam.........
pa recimo za onaj siemens s65 nemozes uzeti one normalne slusalice vec neke posebne (one za headset).
A ti valjda mislis na konektor????????Ko i na svakom Smsungu,mali okrugli.....
alo raja bez svađanja i vrijeđanja kako nebi trebalo kažnjavat :comp:
O.K. :thumbup: dobro da si nas zaustavio jer bi bilo svega
Inace Smsung ima super rjesenu galeriju,malo je drukcija od Nokie-moze se birat raspored foldera,i netreba biti onog MMC posebno i telefon posebno,moze se to spojit u jedno,a i mogu se dodavat kartice pa npr. imas: 1.telefon 2.MMC 3.Slike 4.MP3
Pa jel ti dao s njim kakvu garanciju, papire, bilo kaj? Koliko si ga platio?
Ne znam, al ja se nebi igrao sa Samsungovim mobovima bez garancije jer kad ode folija onda si naje..
Još da ti kažem da u Europatradeu ne popravljaju mobitele kojih nema na hrvatskom tržištu, to su mi rekli prek telefona i nisu mi htjeli srediti software na Samsungu E820...tak ak ti rikne, onda ga možeš baciti...
Hey ivlajec jel bi mogao ak imas malo vremena poslati neke slike od menija? Il slike koje si snimio sa mobitela il video? koju rezuluciju ima videozapis? jel mozes koristiti mp3 i za sms melodiju? Jel bio i datakabel sa mobitelom? I kak se osjeca kad ga nosis u hlacama? Jel pre velik?
Slažem se sa sodomom...s obzirom da D500 ima predobru kameru, onda i od ovog očekujem puno...
e phyto pa ja sam tebi zaista bacio bubu u uho sa tom folijom..
S obzirom da je D720 novi mob, čak ga nebi mogao popraviti ni u Europatradeu jer ne popravljaju mobove kojih nema na hrvatskom tržištu...pa 1000kn za novu foliju nisu male pare, tak da normalno da pazim na to:cool:
Evo nekih user reviewova na GSMareni.
Koliko mi se čini, većina kritika je pozitivna...
IvLajec,oče bit šta od tih slika?