ma mobitel je pre...........pre nešto........
Printable View
ma mobitel je pre...........pre nešto........
Ne bih se čudio da je u njega ugrađena strojnica.Može poslužit kao C4
Ma telefon je totalni mrak, ne mogu vjerovati da se nekom ne sviđa takav crn i sjeban, još kad bi display bio inverzan, tj, svijetli simboli na tamnoj pozadini to bi bilo to.
misliš nešto kao motorola v70...
Tipke nisu baš nešto...
Ivane, napisao si negdje da ti je 7650 prevelika, ako se ne varam. Kako sad simpatije prema ovakvoj cigletini? :)
stalno sam preskakao ovu temu ali sada moram reci mobitel je odvratan,10 godina unazad dizajn!!!!
pa to je mob ionak za film...
Pa jasna stvar da je dizajn neprihvatljiv u ovo vrijeme... ali to je samo film!
Da Killa, mislim kao na V70, to mi se jako sviđalo kod tog moba, prodao sam ga samo zbog ekstra lošeg filinga koji sam imao prilikom tipkanja i zbog nedostatka opcije DELIVERY REPORT, a iz principa nisam htio upisivati uskličnik na početku svake poruke.
Coma, brate, nisam ja baš siguran da je to design 10 godina unazad, to je više neki RETRO TECHNO SCI-FI ugođaj koji pokušavaju dobiti, nešto kao mob koji bi se pojavljivao u serijama kao STAR TRACK s Captain Kirkom i Spockom ili u filmu FORBIDDEN PLANET if you know what I mean!?
Vanja, nadao sam se da nije baš tolika cigletina, ako jest onda niš'.
pa pogledaj sliku, odma se vidi da je cigla...
Ma telefon je jednostavno ružan... ali za film je OK ideja.
ma i za film bi trebao biti elegantniji, i trebao bi predstavljat mobitel koji bi svi htjeli imati i zbog dizajna i zbog funkcija!!!
Jest k'o s placa... ;D
Dobio sam neke neslužbene informacije oko Matrix telefona. TFT u boji ekran, polifone melodije, ali..... to je CDMA dual-band telefon. Ne postoje nikakve naznake za GSM verziju :cry:
Čemu tuga???
Ne postoje nikakve naznake za GSM verziju :cry:
Plačem umjesto Ivice ;)
Hvala Bogu da nema GSM verzije! Izgleda ko mobitel-upaljač kaj ti Cigo pokušava uvaliti na placu!
ma vi ste ludi, to je mobitel za mene, mobifanicu i sedmu od devet!!!
he he he ;D
Ma tako je to je mob za nas!:cool:
Tko mi i treba kad sam iskren, kao što sam već negdje rekao-neću više nikada javno reći da mi se ikada sviđao.
Pokidali me ljudi.
Nemoj shvaćati osobno. Ti si iznio svoje mišljenje o mobitelu, a ostali svoje. Ja sam ostao nekako podijeljen ;)