Sve je to super, još samo da se riješi problem poruka...
Printable View
Sve je to super, još samo da se riješi problem poruka...
Ma nece radit. Najvjerojatnije je foru u tim ikonama i popisima meni. A pomalo me prolazi volja za tim.= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Evo sad cu opet probat to kako si ti rekao pa javim rezultate= Citat =:
Izvorno postao motoV525
Izgleda da ne moze previse teksta od jedno prikazati na vanjskom ekranu. Mislim da se to nece tako lako rijesiti.
ja mogu pročitati brze bilješke, al poruke= Citat =:
Izvorno postao DeMar
ni pod razno. Ma ništa od toga :closed:
jesi li stavio da ti meni pude popis a ne ikone!!!to je fora!!= Citat =:
Izvorno postao DeMar
cek kaj nikom osim meni mob ne poblesavi?
onal , da nemog uuc u poruke ni kad ga rasklopim.
jer , ne radi mi onaj gumb na ociji read - ja stiscem desnu tipk ukoju bi ianc stisko za read i nece.
da ne pricam a kad izvana nes prckam po meniu u naglo otvori mmob sv je nekak sjebano koda je ekran crko podivljo a nie,
jesi probao da ostavis iste opcije na unutarnjim tipkama kao sto su ti bile prije mjenjanja?Ja isto kad otvorim naglo izgleda ko da imam samo dva foldera,al izadem i udem ponovno u meni dok je otvoren i sve je normalno opet.
A prosla me volja za tim. Sami problemi a nema neke velike koristi ako se poruke ne mogu procitati.
Daj ljudi recite mi di cu nac p2kmenu sta triba za ovo izvest????
Daj mail pa ti ga pošaljem...
Bila bi veca fora da se moze napravit da se tipke posebno namjestaju kad je mob odklopljen i zaklopljen...
Eh kad bi svatko mogao svoju motorolu namjestavati kako god hoce....= Citat =:
Izvorno postao EagleONE
E da baba ima k***c ne bi trebala dedu...
http://mercury.walagata.com/w/scharm...uEditor_22.zip= Citat =:
Izvorno postao lujito
Već odavno rješeno ali nema veze...= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
Hm najednom mi prestale radit sve vanjske tipke,rade dok je mob otvoren al dok je zaklopljen ni da mrdne zna neko nesto o tome?
vrati sam okak je bilo prije i sve ce radit, tak se i meni dogodilo jednom.
btw ja tek prije 2 tjedna skuzio da kad imas call missed da mozes sa smart keyem izvana vidjet ko je zvao ...:wstupid:
Nece, vratio mu backup seem-a orginal prije nego sam ista mijenjao i opet ne radi??
Dal je moguce iskljucit vanjske(smart) tipke? Zivcira me sto mi se svako malo mjenja stil zvona..
= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
hhehhehe.to na mojoj nema.ovaj soft je mrcina,kad oces promijenit stilove trebas 2 puta kliknut pa ti se nemre to dogodit u džepu;D
Zakon :) Moram "samo" promjenit mob i problem rjesen :) Mozda je ipak netko nasao neko manje radilkalno rjesenje
Pa sve te spoljasne tipke mogu da se menjaju.Ako neces nizasta da ih koristis samo stavis opciju n/a (naravno sa menu editorom)= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
Ili zaključaš jednostavno tipkovnicu...