...600kn za 128 mb...malo puno...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Printable View
...600kn za 128 mb...malo puno...= Citat =:
Izvorno postao sodom
600 kn za 256 dv rs mmc,svejedno previše, ako uzmemo u obzir da se dv rs 128 mmc može nabaviti u dučanu po cijeni od 150kn
...ma daj, sad davati tolike novce kad se zna da će se uskoro moći nabavit na svakom uglu za duplo manji iznos...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Kvr@gu. Pa gdje si mogu nabaviti karticu od 256mb (reduce size) za moju nokiju 6260?
što znači uskoro mjesec-dva-tri? računaj na to da je čovjeku za ovu dv rs mmc nabavna cijena 550kn i da ju je imo još prije 2 mjeseca u ponudi= Citat =:
...ma daj, sad davati tolike novce kad se zna da će se uskoro moći nabavit na svakom uglu za duplo manji iznos...
u hg spotu po vrlo povoljnoj cijeni, kartica od 512mb (rs) mislim da je trenutno 32okn= Citat =:
Pa gdje si mogu nabaviti karticu od 256mb (reduce size) za moju nokiju 6260?
...onda ne znam, ne razumijem zašto im tako sporo pada cijena...ali, nadajmo se boljim vremenima...= Citat =:
Izvorno postao sodom
Bio u Hg spotu danas ali nema dual votagea RS. U infoplusu dobivaju od 256MB sljedeći tijedan a od 128MB već imaju.
naravno da nema dv,jesu rekli u infoplusu kolka če biti cijena?
sigurno će bit preko 500 kn! jedina stvar šta me smeta kod ovih novih nokia su te glupe kartice! stvarno me živciraju. pa gdje to ima; 128 mb - 150 kn, 256 mb - 550kn!!!!! pa to je strašno!!!!!!!!!!!
Sori, ne sjećam se no bila je neka razumna (do 250, da je naviše bi ju zapamtio). Imam u glavi cifru od 220kn ali nisam 100% siguran.
ne mogu vjerovat!!!!!!!! 250 kn za 256 mb dv mmc! da bar je tako! :-/= Citat =:
Izvorno postao Teyec
@zvjerka 150 kn nije puno za dv rs mmc od 128mb,to je sasvim realna i ok cijena zasada
@Teyec,nemoguče
ma moguća je ta cijena! ona je normalna, nego kažem za usporedbu. duplo veći kapacitet a više od 3 puta veća cijena!! strašno!= Citat =:
Izvorno postao sodom
ako bude ova od 256 mb 250 kn to će bit savršeno. odma ju uzimam!!! :thumbup:
zvjerka vidim da si se ti sav nabrijo,a šta ču, živi u iščekivanju ali mislim da češ se razočarat.
Zbog čega bi se razočarao?
Ja se samo bojim da neće biti dual volt ali rekli su mi da hoće. Budem vidio u ponedeljak.
zato jel mi je nekako sumnjiva ta cijena,ali vidjet čemo...
btw jučer-prekjučer sam vidio negdje na netu dv rs 512mb 95 eura,sad jel to istina da se po toji cijeni prodaje neznam
Kako se inače kreće cijena MMC RS DV od 256MB?
Meni je RC novost, prije 6260 nikada nisam obračao pažnju.
pa evo 180 kn je rs 256 mmc u hg spotu, baš sam se iznenadio,pristojna je to cijena
ps. što je RC?
Reduced size sam mislio, oprosti. Imaju RS u HG-u ali ne rade za Njoke (nisu DV valjda).
teyec, ja mislim da nisi shvatio razliku postoje obične mmc,koje su koristili stari symbiani,postoje rs (reduced size) mmc koje koriste noviji telefoni tipa 7610,6680, i postoje dv rs mmc (dual voltage reduced size) koje se koriste zasada u n6630 i 6680 o kojima ovdije pričamo i one su zasada skuplje od ostatka,eto toliko da se nevrtimo u krug.= Citat =:
Izvorno postao Teyec
A ha. Hmmmm, koju onda moja 6260 koristi?
rs mmc ,đizus :jesus: :) :thumbup:
Džizus je, ne đizus. :p
To me Zdenko (tak zovem svakog trgovca) u HG-u zbunio. Kad sam došao siguran da če raditi a on mi kaže da nerade na Njokama. Točnije mislio sam na ovu memoriju. Točnije tražio sam ovu memoriju: MultiMedia Card 256 MB Reduced size
ma Zdenko je neki zbunjeni....samo ti kupi rs mmc i da vidiš kako če radit
kako se ne bi nabrijo!!! ;D zamisli, ležiš na plaži, slušaš mjuzu! a šta mjuze mogu stavit na 64Mb!!!! ;D kad su rekli da će doće te od 256Mb za 250kn???= Citat =:
Izvorno postao sodom