Ja sam najlošije iskustvo imao sa Samsungom E700. Najlošiji mobitel koji sam ikad imao. A i najkraće. Imao sam ga manje od tjedan dana i prodao. Samsung više ne bi imao ni da mi ga poklone
Printable View
Ja sam najlošije iskustvo imao sa Samsungom E700. Najlošiji mobitel koji sam ikad imao. A i najkraće. Imao sam ga manje od tjedan dana i prodao. Samsung više ne bi imao ni da mi ga poklone
recimo doticni trium mars sam imao neko vrijeme i starom sam ga dao i njemu je padao sa vecih visina na beton pucala je smao maska i nist drugo...izdrzlljiv jebeno u mom slucaju..= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
Kako iskustva drastično variraju, od korisnika do korisnika. Uglavnom je sve samo subjektivno.
meni je definitivno najgori mobitel bio onaj stari ericsson A1018,to je prastaro "nešto" s ogromnom antenom i užasnim softverom koji me je dovodio do ludila...
Vidiš, ja Samsung obožavam...nikad nisam niti s jednim imao problema, svi su uvijek radili više-manje ko beba...= Citat =:
Izvorno postao cyberphere
Ma radi on ko beba i lijepo izgleda i sam sam kriv što sam ga kupio jel ja od mobitela očekujem više od izgleda i šminke. Ne kažem da samsung ništ ne valja nego ne zadovoljava moje potrebe= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
SE T300!Dao sam 150kn za novi softver jer sam mislio da je loš softver a ono ista stvar...mob je jednostavno tako smotan...jedino što je valjalo cijena i dodatna kamera
Pazi malo! Kako koja/cija Nokia :)= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
Moja me i dan danas sluzi (sad joj je 5. godina), jedino baterija nevalja a i zvucnik je nalo otisao ak mislim da je to zbog toga jer se dosta puta kupala u moru i vodi, padala dok nije naucila hodat i sl..
Inace imao sam samo tu nokiu i M55 - oba mi se svidjaju :p
Ja nisam konkretno imaolis telefon aki siemens su mi losi telefoni imao sam MT50 i M55 i bezveze su mi a i nove 65-ce mi nisu nes
Zaboga, pa treba mi tumač da sad ovo razlučim. :retard: Dajte provjeravajte kako tipkate i povremeno koristite interpunkciju.= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
Istina..... :D= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
e pa ovako bio sam na moru pa nisam imao pristup nasem dragom forumu...sony z7 je telefon kojeg najgorem neprijatelju nebih poklonio meni je telefon pao sa stola i zamisli sta puklo kuciste dodlovce na pola,, onda sam ga lijepio super ljepilom..imao je garanciju i ja ga oodnjeo na servis nekom masnjaku u ilicu (satro ovlasteni servis a nemaju pojma) i frajer ga nije znao popraviti... gasio se stalno... a kada sam ga uzeo drugi dan vibra je radila stalno kad bi stisnuo tipku bilo koju prestrasno... za razliku od sonya z5 to je bio tel i pol
Ma jel to ovaj ljepotan :D...= Citat =:
Izvorno postao McLaren
http://www.mobileshop.com/images/pho...and_closed.jpg
Budi li ti lijepe uspomene?! ;D ;D ;D ;D ;D
Moj ujedno i najbokji i najgori mob je bio Samsung s200...nije imao ništa od funkacija(Ni mms) ali je bio sladak(mali crveni,look very gay)
onaj z7 jooooj kad ga vidim povraca mi se ...
t10 je bio jedan od boljih i prodavanijih mobitela :)= Citat =:
Izvorno postao khideg
= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Oj zao mi je...ali bio sam jako pijan kad sam ovo pisao ;D Al istina siemensi su mi najgori juče je moj komsija kupio C65 i zastopao je nekon pola sata
dosad moj najgori Ericsson T28s, čak je nadvladao Telita i Triuma...
ne moze se generalno blatit neka marka to je samo tvoje subjektivno misljenje...istina da siemens ima najgori hardver.(provedena anketa o pokvarljivosti marki)...al softwer im je po meni jedan od boljih..imaju stvarno neka super rijesenja..= Citat =:
Izvorno postao booky_boy
vjerujem da neces tak skoro kupit Ericssona..ipak vrijedi ona narodna tko se jedanput opeče puše i na hladno...:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
@jdabic1 ne sigurno neću, a znaš i za onaj f500 koji je nakon 3 dana zatajio, tako da....
a što se tiče Siemensa, najveća boljka su mu tipke, a na x35 seriji radijski dio... dok im je soft zbilja potpun. uvijek su u vrhu po tom pitanju.
Po meni su najkvalitetniji telefoni noikia, poslije njih panasonic...nikad nisu zablokirali niti zamrznulu.Najvise volim Samsung, a najgori je Sony(Ericsson) i Siemens... ne ubrajam telefone tipa Telit, Sagem, Alcatel,Sendo i te sheme to nikad nisam koristio ali i ne smatram ih istom klasom kao i prije navedene
ak nisi koristio , nemoj pricat
ja sma napiso svoje iskustvo sa alcatelom OTeasy , izvrsno je sluzio.
isto ko i siemens m35i , nema bas softverskih pogrsaka(a di ce ih imat-jednostavan ej mobitel full) , jos radi.
na x35 seriji kod siemensa radijski dio je osjetljiv na udarce, pa ako mob nezgodno padne puca VF pojačalo i nema više signala. S druge strane možete ga bacati 100 puta ako ne padne na krivu stranu nikom ništa. Kroz moje ruke je prošlo na desetke tih modela od kojih su neki bili toliko maltretirani da nisu bili više prepoznatljivi i još su uvijek radili, dok su drugi izgledali kao novi i samo su (prema riječima njihovih vlasnika) pali iz ruke na stol i sl. i imali su uništeno VF pojačalo.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
S druge strane, Nokia 3310 ima ekran kao bolnu točku i ako padne na krivu stranu puca ekran i popravak je neisplativ.
Alcatel 511 ima smješten procesor ispod tipke 5 i ako se stalno igrate možete jednostavno pritiskom odvojiti procesor od tiskane pločice. Da stvar bude gora procesor je zaštićen smolom i jako teško ga je zalemiti natrag. A novi je bio preskup.
Za svaku marku se može naći ovakvih primjera, jer da netko napravi savršeni mob tko bi nakon takvog kupio drugi.
kao sto rekoh , meni je m35 izdrz ogro padova , i jos radi ko urica, samo da bateriju kupim.
sljaka - zaboravio si napomenut bateriju an seriji x35