Znam, već sam to pročitao...a kaj se taj slik inače time bavi ili kaj? Mislim čudno je a ti je to tak zeznuo...
Printable View
Znam, već sam to pročitao...a kaj se taj slik inače time bavi ili kaj? Mislim čudno je a ti je to tak zeznuo...
taj decko ti je 82 god i ima svoj ducjan, otkupljuje stare mobitele svera nove, ma kaj ja znam sve radi, al ima svog servisera koji je ocigledno brljotina neki koji nezna kaj treba i kak... ugl... vidio si kaj je uspio napravit tak da tel radi al je slika puno tamnija. tamo sam se na pas mater svadjao s njime... i nisam htjeo platiti...
Pa tak treba...ak te lik zeznuo, normalno da ćeš se svađat s njim, pa imaš svoja prava...ni ja mu nebi platio, to je sigurno!
reko mi je lik nakraju da se gubim i da mu vise nikad ne nosim nis...kreten ni nebi mu nis dao vise...
Pa kad je idiot...to su primitvci koji ne žele priznati vlastitu pogrešku...trebao si ga još i izlemati:-)
he he he... tak da znas da taj lik bas nije siguran, a jos k tome spusta cijenu uzasno, ja mu nosio pred god dana x70 panasonic da vidimn kolko bi dao tad je kostao 300eura malo manje i lik mi kaze 1400kn...ja reko...ZAJEBI!!
Pa no...s takvima ne treba poslovati...
kak nisam bio doma, odnosno nisam stigao pustiti da se mob isprazni, baterija mi je izdržala dan i pol...nema veze što je nisam odmah formatirao?
Budem je danas skroz ispraznio i napravit ću ovo kaj ste rekli...i kaj zbilja baterija može izdržati onda 4-5 dana...nisam znao da su promjene tak drastične...