Zanimljivo...pa kak nisi uspio skužiti da kučište nije originalno:-)
Printable View
Zanimljivo...pa kak nisi uspio skužiti da kučište nije originalno:-)
zato kaj je frajer one naljepnice prelijepio sa originala... skuzio sam tek navecer kad je ona lampica flashala u mraku i uz nju je svijetlio cijeli mob...uzasno i onda sam ga odmah prodao....
lool,....jesi bio posten i to spomenuo u prodaji ili si ga podvalio?
ma jesam k... cak se frajer htjeo nac navecer al ja nisam da ne skuzi, pa sam se ipak nasao ujutro... najgore sam prevario nekog lika sa sonyem z7
frishki cuo si,kloni se mclarena ;D
ma dobar sam ja inace al znas kak mi studenti tada srednjoskolci trebamo pare, treba ozenit di mozes...:-)
Fris-ki pa kako nitko nece...ajd mjenjaj za moju bijelu..ps.. vjerojatno bih ti ga ja iuspio podati,,samo ti si u zg..pa je to mal problem..al naso bi ja kupca..
pss. 6630 bez garancije si kupio? uzas... ti stvarno trebas posrrednika pri kupnji moba na crno... nemas nos za kupovinu :)
Sta je to kupovina na crno? ;D
Ja sam kupovao od bratovog prijatelja, sto dovozi iz Austrije [nemojte odati :D], Siemens M55 i radio [radi jos] je OK.
Sad, zadnji sto sam uzeo je K500i, nije na crno i radi jos bolje... ;D
Zakaj F500 radi još bolje nego M55...te usporedbe su mi lude, tip "ovaj radi dobro, ali ovaj radi još bolje":-)
E 'hebiga, vidis da se z*ebavam... :) :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
frish-KI, jesi li prodao 7610? :king:
Oces kupiti nesto na crno, imam super telefon? ;D ;D ;D
Pa znam da se za....... nisam ni mislio da je ozbiljno:-) :thumbup:
Kaj to super imaš?
Nisam još prodao 7610, jer mi sad trebao dok je 6630 u mobisu. Imam garanciju, ali talijansku, a oni vele da ne priznaju takvu garanciju. U ponedjeljak ću saznati koliko bi me koštao servis, a ako mi je cifra previsoka, svejedno moram platiti cca 120 kn za procjenu.
znaci nis od toga da ces donjet mob u servis i poslje kavice ga pokupit natrag...
dakle placas 2 puta kartu za vlak za zg, procijenu, i upgrade fw-a...skupo si proso
Da, stvarno...pa ak već plaćaš, onda plati sve, pa nek ti mob bude kak spada...
Je, super. Pitanje je hoće li i nakon servisa radit sve kak spada i ako je bio dekodiran sa strane mreže, postoji vjerojatnost da se ponvno nakon servisa vrati na matičnu mrežu. tako su mi barem rekli. I uzput sam stavio novi FW na 7610.
A kaj ti se točno događa s mobom?
Trebaš imat sreće u životu.Uglavnom ne kupujem na crnjaka,jer nemam hrabrosti.nekome je to ko dobar dan!Prvi mobić sam dobila Alkatel bil je već sav raštiman,ali je služio svrsi.Ovaj sam kupila u vipu.
Bez obzira na ne baš najkrasnije iskustvo, mislim da ću i idući kupiti na crno. Jer sumnjam da će mi se kupovna moć povećati da mi ne bi bio problem dati punu cifru u trgovini.
tesko je sad nazvati kupovinu iz oglasnika kupovinom na crno...= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
na crno znaci mimo poreza, a posto je 90% mobitela u oglasniku sad proslo kroz nas porezni sustav, vise tu nema ilegale...jer naime, svi preprodaju svoje rabljene mobitele ili one kupljene povoljnije na pretplatu. prije je bilo drukcije, dok su se masovno uvozili izvana, kodirani i sl. Tad su pare isle maticnoj drzavi di je kupljen i jasno onome tko ga je prodao, znaci privatno. sad ipak drzava ubere vrhnje. A operateri ionako ruse rabljene jer su cijene novih modela redovito u rangu one koju bi ti trazio za svoj mob kupljen prije 6 mj, jer si ga tad platio vise, znato vise.
kako god da se zvalo, ako mi je 30-50% jeftinije uzeti kod 'dilera', tako ću i napraviti. Jer desetka mobitela koje sam imao do sada, kupio sam u T-Comu ili u nekom shopu. Mislim da sam dao svoj obol. ;)
ako misliš često mjenjat mobitele,kupovina u dučanu se nikako ne isplati,ja sam jednom kupio mob u ducanu i to je bila pila siemens s35 ;D ,dakle sve vam je jasno kad je to bilo....otada bi jednostavno bankrotiro da sam za sve mobitele dosad izdvojio "predviđenu" cijenu.
Pa jedno godinu dana, od kad sam izkeširao 3800 za samsung e700, bio sam debelo u minusu. Jedva se izvukoh. Never again. Pogotovo ne zbog jednog takvog šminkerskog mobitela. ;D
Ja sam kupio u dućanu 4 mobitela, s tim da je jedan bio u Simpa paket (Simenes M35 - moj prvi mob:-), a ostali su bili kad sam uzimao pretplatu, odnosno produživao ugovor (Moto.V50, Siemens ST55 i Siemens CX65)...ove kaj sam dalje mijenjao, samo kupio na crnjaka...e, da, i Samsung P510 sam kupio u HG Spotu...
Prve mobitele smo stari i ja kupili u dućanu (simpa,vip paketi). Kasnije i mi i cijela obitelj preko oglasnika. Nikad nije bilo problema!