A dal ti se isplati prčkati po novom mobu? I koliko bi para potrošila na masku, diode i izmjenu? Mislim da se ne isplati.
Printable View
A dal ti se isplati prčkati po novom mobu? I koliko bi para potrošila na masku, diode i izmjenu? Mislim da se ne isplati.
Da to je pitanje isplati li se? Mislim da ugradnja led dioda nebi smjela doći više od 150 kn jel tako?
Oho evo već sam prešla 100 postova.:)
Nego jel zna netko zašto imam samo 18 sekundi tonskog zapisa? Vjerojatno jer imam zvukove (pod waw.) <duck> <cat> i <dog> pa možda to trebam obrisati da bi imala više ili???:rolleyes:
Vjerujem da si u pravu. Ako ih izbrišeš trebao bi se osloboditi prostor...
Inače nisam mislio da li se isplati financijski nego da je riskantno otvarati novi telefon tek tako, jer uvijek može nešto krenuti po zlu i može se dogoditi da ostaneš bez dobrog novog telefona (pa makar i profić radio modifikacije na telefonu).
i gubis garanciju!!!!
Nema smisla brisati patke, pse i mačke. Nečeš dobiti više od 18 sekundi. Valjda su u siemensu procijenili da je to dosta za napraviti glasovnu zabilješku. Dali je itko provao snimati dok priča s nekim.
ja imam software v.18 i s njim mozes snimati vise od 18 sec. valjda ovisno o raspolozivoj memoriji. Neznam koliki je maximum jer ne zelim brisati "ovo" sto imam ali trenutno mi je 21 sec.
Da ne dobijam više sekundi brisanjem izgleda da imam samo 18 sekundi mada mi je to malo, jel postoji opcija da obrišem nešto u memoriji i tako dobijem više sekundi? Btw. imam verziju 14 softwera. Šteta šta nema diktafon.:(
mislim da je to do verzije software-a. Idi u siemens da ti besplatno nadograde ako imas garanciju
A ŠTO AKO NEMAŠ GARANCIJU, KAKO ONDA DOĆI DO V18, ALI S HRVATSKIM= Citat =:
Poslao: PROT
odes u servis i ako imas garanciju, oni ti to naprave besplatno
BTW moj 100-i post:) :confused:
Nemam garanciju nažalost tj. imam garanciju (potvrdu), ali nemam račun (kupljeno je preko oglasa sa garancijom). Koliko se inače plaća ugradnja?:rolleyes:
To s "garancijom" preko oglasnika zaboravi. Nema tu garancije, pogotovo ne za nadogradnju. Nazovi Siemens i pitaj koliko košta upgrade.
S obzirom da nema C 55 starijeg od godinu dana kaj znači da su svi postojeći pod garancijom trebali bi napravit nadogradnju softvera besplatno. Ja sam jednom došal s MT 50 i zaboravil sam uzet garanciju, tražili su da potpišem da oni ne odgovaraju ako stvar ne uspije i napravili su mi to besplatno.Kaj se tiče snimanja, memorija se dijeli s porukama, tonovima, sličicama i o tome ovisi raspoloživo vrijeme.
zaboravio si na JAVA igrice sljaka
e da daj mi recite kak to da su te java igrice tolke (75kb a demo)?
tagtag.com/quattro ima sve siteove sa MIDIima i JAVAom
Ovisi koliko je detaljna i komplicirana grafika u samoj igrici. 75kb i nije tako puno...= Citat =:
Poslao: coma_zgb
e da daj mi recite kak to da su te java igrice tolke (75kb a demo)?
Meni samo jedan screensaver u T68i ima 80 kb, tak da za igrcu to stvarno nije puno!
Jel zna netko gdje bi se moglo dati ugraditi plave diode u C55? Btw nemam garanciju.
coma bi to mogao znati... ili ti sam pomoći...ali što će te tražiti zauzvrat...;D;D;D
imas u mobilu prije par brojeva ducan gdje to rade.ako nemas taj mobil reci da ga ja potrazim pa da ti dam adresu. vajtboj pa dobro bi mi dosla poduka od cure starije 5 godina, nebi se bunio!
Šta imaš 15? Mislio sam bar 17.
Jel taj dućan u Zgb-u? Kaj Mobilovci kažu o njima, jesu li kvalitetni?
kazu da jesu jako kvalitetni,mislim da je i zgb!imam 16.5 god!
Mislim da nažalost nemam taj Mobil, možeš mi reći adresu. Tnx!= Citat =:
Poslao: coma_zgb
imas u mobilu prije par brojeva ducan gdje to rade.ako nemas taj mobil reci da ga ja potrazim pa da ti dam adresu.
****** kad ih nema puno pa treba isticat!a ono za igrice pitam zato kaj nokia 6100 nemoze staviti vecu aplikaciju od 64kb,a ima ekran u boji,pa neznam jel to dovoljno?za ducan cu pogledat popodne pa ti javim.