jooj,nemoj,bacas frishkog u bed ;D= Citat =:
Izvorno postao Nikola62
nemamo svi novi firmware da to mozemo podesit bez field testa :spin:
Printable View
jooj,nemoj,bacas frishkog u bed ;D= Citat =:
Izvorno postao Nikola62
nemamo svi novi firmware da to mozemo podesit bez field testa :spin:
Totalno! Već sam bio, a sad sam još i više. :cry: Čitam po stranim forumima da neki imaju istih problema kao i ja, a drugi pak uživaju kao i nikola. Razlog? Nitko ne zna. Ne kužim kako mogu biti tolike oscilacije. Nazvat ću Mobis i vidjeti imaju li novu verziju, ali ću i provjeriti da li ona išta poboljšava na tom području, jer ovo nije izdržljivo. Navikao sam se na puna 3 dana korištenja na 7610, bez obaziranja na to koliko mi je baterija puna ili prazna. Evo, oko 13 sati sam je skinuo s punjača, već su dvije crtice nestale, a poslao sam možda 7-8 poruka, obavio nekoliko kraćih poziva, nešto sitno pregledavao po njemu i to je to. Velim, ako ništa ne uspijem, morat ću ga prodati. To je bio jedan od glavnih razloga zašto sam prodao SX1. Not happy at all.
javi sto su ti rekli u mobisu cito sam da ova nova verzija fw-a jos ubrzava mobitel,...pitaj za v 4.o3.18 i cijenu naravno.
Moja je sa tim mreze softwer version 3.45.110,kada se skine sa punjaca pokazuje da je baterija puna vise od dva dana,dok ove ostale drze mnogo krace,a tel bas dosta koristim,da ne pominjem da plavi zub mi skoro svaki dan radi po par sati.
uff,sad su i meni pocele sline curit....izgleda da ce uskoro jedno flashanje pasti :)
Moja verzija je 2.39.15. i isto je sa talijanske TIM mreže. I evo, već je na 3 crtice. Ne gine mi punjenje noćas. Koliko im treba da stave novi software? Ne pada mi na pamet ostavljat im mob na nekoliko dana samo zbog toga.
Kada sam fleshovao 6600 sve je bilo u mom prisustvu i trajalo je oko 15 min i kostalo je oko 10 eura stim sto je fleshovanje 6630 malo skuplje.
Ma ovi u Mobisu su tako prokleto neuljudni da ti dođe bed išta pitati, a kamoli zahtjevati da to bude što prije gotovo. Nisam ja iz Zagreba da bih ujutro tamo skočio i popodne se vratio po uređaj.
ja sam imao slicnih problema sa 6600,kad sam ga tek uzeo puno sam silovao i cini mi se da mi je bat trajala po 3-4h....poslje kad sam se malo ohladio i smanjio osvjetljene ekrana na najslabije(jedna crtica prije gasenja svjetla!!) bat mi je trajala 5 dana i vise,to mi ni sa k700 nije uspjelo(a ima manji ekran,nema symbian..)...a da te utjesim na n-gage mi traje nekih 1.5 do 2h kad igram iliti punim ju po 3-4 puta na dan!!a kad ju ne diram uopce,nekih 2 dana JEDVA izdrzi...
Ma rekao bih "OK" na to da je to slučaj sa svakom 6630, ali kad nije. Trajanje baterije ide u rasponu od jedva dan (primjer moj) do 3-4 dana. Ništa ne bih rekao da prčkam po njemu, ali kad jedva obavim nekoliko poziva, nekoliko poruka i opalim eventualno par slika.
Evo, cijelo jutro zovem Mobis, poslao im dva maila i ništa. Niti nitko ne odgovara, niti ne diže slušalicu. Ma njima treba oduzeti licencu za glavnog distributera Nokije. Ne zaslužuju to.
neozbiljni su a opet nemozes nista bez njih...
@frish-KI
ak se oces rijesit moba ili ga prodat,daj javi na PM
Zvao sam Mobis i u servisu su mi rekli da je možda stvar u SIM kartici ili pak u sofveru, koji bi koštao oko 180 kuna kad bi se ponovno stavljao. Zvat ću još T-mobile da vidim kako to funkcionira sa provjerom SIM kartice i da li se tamo može što napraviti.
bas me zanima kako to ovisi o sim kartici,i kakva kartica trosi vise a kakva manje....
...mozda je potrebno nabavit dv rs sim card!?! ;D
Ja imam one prastare sa prve simpe, one crvene koje rade na 5V, kako su mi rekli. Sutra dobivaju novu narudžbu, ali uzimanje nove će me koštati 122 kn. Ali, mislim da imam način kako da besplatno prođem. ;)
znaci postoje od 5v i od manje? ...a kolko je najmanja voltaza?
E to ne znam. Sutra ću saznati i vidjeti hoće li biti ikakve razlike. Ako ne, jedino mi ostaje da pljunem 180 kuna za novi softver u Mobisu. A ako ni to - onda se mogu ob'esit.
jesi pito koju to verziju fw-a stavljaju?
Frajer veli da nema veze do FW-a već do softwarea (?). Ni pitaj.
:retard: mislim da cu trebat i ja popricat s njima= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Zašto? Nema ti logike ili...?
nimalo logike...kad cu imat "viska" 200 kn otici cu do mobisa i popricat s njima.....prvenstveno me zanima ovaj novi fw v4. ..= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Ako ništa od toga ne pomogne, onda sam nayebo. Gadno.
a sta su ti rekli za sim karticu? ...moras nadoplatit da bi dobio novu s istim brojem i manjom voltazom?...neznam kako to ide