Koji mob je bio u pitanju kod tih "uspjesnih" korisnika?
Printable View
Koji mob je bio u pitanju kod tih "uspjesnih" korisnika?
Nokia 5140,SE K700i,Sonyericsson Z1010. Te sam ti za sad nasao. A da se razumijemo to je program za sve proizvodjace mobitela. A kaze da ovi mobiteli sigurno nece raditi:Nokia 3100, 3200, 3510i, 5100, 6100, 6310i, 6610, 6820, 7210, 7250
Motorola V551, A630
Samsung e700, e800, SGH-X600
Sharp GX10
Sony Ericsson T610, T630
Ja sam povezao SE s računalom i preko bluetootha mi je dao kontrolu nad mišem.
Neki SE imaju u samo svom softwareu bluetooth remote control(k800i,w810...) (kontrola misa,odnosno cijeli desktop,presenter--i najkorisnija stvar,ukoliko radite razne prezentacije ili tak nest mob posluzi ko daljinski,no ko radi prezentacije vjerojatno ima i projektor...hehe...
a sto se tice motorole tu .hid datoteku trebas umetnut u sam mob putem puppet mastera ili neceg drugog(neznam kak se zove lol)...al da ti budem iskren ja sam pokušavao na k1 i nisam uspio,pa ako ko zna nek javi:comp:
Ako nekoga zanima, na Linuxu postoji kanyremote (besplatan program, naravno). Sastoji se od servera na kompu i midlet clienta na mobitelu te omogucava prilicno fleksibilno upravljanje kompom. Dolazi sa gotovim konfiguracijskim fileovima za upravljanje sa tipicnim linux programama no lako je prosiriv i na puno kompleksnije stvari kao sto su 'northon commander' file manager (za fileove na kompu!), RSS reader, pa cak i jednostavni web browser.
Jeli netko ima one prije navedene programe za upravljanje XPom i dali to radi na V360? Onaj link za download ne radi.... I što se sve može onda upravljati?
link za download ne radi:respect: