Ma to mi jos od starog ostalo pa preko buraza i ja nasljedio.
Printable View
Ma to mi jos od starog ostalo pa preko buraza i ja nasljedio.
ja nisam dobio nick
dio teme je odvojen, pa samo da ponovim da su već 3 (slovima: TRI) ovakve teme na forumu otvorene...
tu možete vidjeti i objašnjenja starih članova za svoje nickove, kojima se neda sve ponovno objašnjavati...
Prva: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
Druga: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
Treća: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=nick
...ja sam svoj odabrao po dmi-u...
I ja sam dobio nickname.
Eto,ja nisam djed mraz, nego samo Mraz.Inače,to je samo za forum.U svakodnevnici nemam nikakav nick.
...mislim da je moj nick teško skužit :) ...
Čuj ja sam se rega kasno navečer a nik sam bezveze izabra samo upro šift i tipku na brojalicu i ispalo ? i pritisno ja upitnik i malo drža i eto mi nicka da mogu prominio bi.= Citat =:
Izvorno postao aco
Pretpostavljam da si htio kratko ostati na forumu :)= Citat =:
Izvorno postao ??????
al sila tame je prevladala buhuhhahaa :D
Ma samo uživaj na forumu,a nick manje više !
ja sam reko kako sam ja dobio nick!ali je premješteno!stavljo mami sibirskog tigra na motorolu Vxxx i kad sam se išo logirat napisao SIBIR i ostao SIBIR;D!
Ja sam svoj nik provalio onak bezveze... neznam zaš sam to učinio i sad bi ga želio mjenjati... no mislim da je jedini način da se nanovo registriram...
Inače ima jedan Mato tufekovići kojega sam zvao tomato... kao kečap... onda je on meni rekao kako sam mirko, krompirko... bilo je to davno, slučajno mi palona pamet i eto...
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...
e i da dodam... ovaj avartar, ako bismo i otome pričali zbog čega baš taj... UInače Sonic igra sa SEGE mi je bila najbolja igra stoljeća, i to je jedina igra koju sam prešao nekoliko puta dok sam bio mali...
ma meni je moj avatar svjetska fora sa mačkom!imam takih slika a ova mi je najbolja!
Kako bi stari rimljani rekli: Nomen est omen (ili kako se već to piše) :D= Citat =:
Originally Posted by Krompirko
+ iako nema neke presude u odabiruz nicka: Inače sam majstor sa krumpirom... Znam doosta načina da bi od njega pripremio jelo, i štošta drugih stvari...
Meni je to išlo `vako:
2001(Kraj)-iggy
2002-iggx
2002-Iggy
2002-iggyx-nemogučnost registracije samo na "Iggy" morao sam dodat jedno slovo - X,gubi se početno slovo veliko
2003-iggyX,"X" se zbog estetskih razloga povećava
2003-iggxy-skoro vć konačan oblik
2003(kraj)-iggXy-"X" se povećava,jopet estetski razlozi
2004(početak)-IggXy-konačan oblik koji evo već skoro godinu i pol drži
:lol: Evo vam sve fino obajšnjeno;D
čestitam pogodio si u slovo :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao XLR8R
'upitničko', možeš mi se javit na PM za promjenu nicka na forumu, obzirom da je ovo poprilično besmisleno s tim upitnicima...
za komentiranje avatara ima posebna tema, pa molim da se tu ne komentiraju...= Citat =:
Izvorno postao Krompirko
da ponovimo
marko
komar
koma
coma
Ja sam svoj dobio ili da kažem si ga dao za potrebe foruma tako što sam vidio naljepnicu od grafičke na kompu i tako napisao Sapphire.
pa ti je nick sad sapphire? :rolleyes:
mene su zvali frendovi brljo,a pošto navijam za dinamo dodao sam bb i dobio bbbrljo
a zakaj te zovu 'brljo'? to od prezimena ili znaš zabrljati? ;)
U stvarnom životu mi je takav nadimak..
Faber dolazi pak od mog prezimena 8)