meni je taj photo što kaže phill strava dobar!ako oču mogu uvečt sliku do najmanjeg detalja i taj detalj stavit na home screen!
Printable View
meni je taj photo što kaže phill strava dobar!ako oču mogu uvečt sliku do najmanjeg detalja i taj detalj stavit na home screen!
Za slike koristim Splash Photo i sasvim sam zadovoljan. Ima i crack da se nadje, a ima i neku PC varijantu pride, ali je ne koristim.
ma meni je IE album koji dobijem sa CD-a sasvim dobar i zadovoljan sam!
e jedno pitanje u vezi beta playera jel moze pustat avi format, kupio sam karticu a nemam spotova to je neoprostivo.
upravo sam instaliro 2003 i uradio reset, valjda sve bude ok.
malo dugo, valjda bude radilo.
ee radi, pitam se zasto to nisam uradio ranije, moram odma punit programe.
peace
imaš na stranicama koje sam ti dao i spotove a imaš i converter pa si sam stavljaj sotove koje trebaš i očeš!
sibir hvala pomoglo je, sad je sve regularno, spotovi se pune na sd 256mb, jos da je malo jaca baterija, al nece slonče u lonče.
aj baš dobro što je pomoglo,ali ništa nije savršeno,tako ni baterija na MPX-u!;D
Ako me se tko uopće sjeća?? Evo ja probo skinuti da isprobam to novo čudo jer se dugo nisam zajebavo s time pošto nisam imao kompa pa eto. Vidim da su svi dosta napredovali. Za pohvalu. E neće mi poćet download. Izbaci Error 404 file was not found. shit
rika stranica onda valjda!e ja bi ti poslao ali imam dial up vezu a 30MB i nije baš lijepo slat!