ne, ne možeš! inače, na 26 različitih mjesta je napisano da V525 odnosno svi triplets telefoni ne podržavaju skinove!= Citat =:
Izvorno postao lujito
poštovanje
Printable View
ne, ne možeš! inače, na 26 različitih mjesta je napisano da V525 odnosno svi triplets telefoni ne podržavaju skinove!= Citat =:
Izvorno postao lujito
poštovanje
= Citat =:
Izvorno postao Inovator
pa vec sam ja odgovorio da V525 ne podrzava skinove. Nemoras ga dodatno sramotit, cak i ako ga postujes, nije lijepo cut. I ja sam isto tako razbijao glavu s time a siguran sam da si i ti nekad davno. Mogli bi stavit neku obavijest na pocetku foruma vezanu samo za to kao ona Bluedevila o naslovima tema. to se odmah pogleda i skuzi. a posto toliko ljudi pita za te skinove mislim da bi to smanjilo broj nepotrebnih upita znacajno
Ne bih se bas previse slozio sa tobom...gle ima puno stvari koje se cesto pitaju a vecinom su bar 10 puna pitane..ima upozorenje i prijedlog da se prvo koristi opcija TRAZI....a ima stvarno i postova gdje bas inovator tvrdi da ne moze skins na triplets znaci v525 v 300 v600 podosta...= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Kad bi tak stavljali obavjesti prva strana bi bila puna obavjesti ..cijela..a to bi bilo glupo..
I da napokon, ko kaze da su Bosanci glupi, vid sta je covjek napravio, haaaa, hahahahahah, shalim se samo napred legendo svoji smo.
Majke mi covijek me je natjerao da kupim seb novu motorolicu koja podrzava skinove.
Samo napred covjece, a i svi ostali koji imalo sta znaju neka rade, isplati se, pogotovo kad ti neki stranac kaze da je to sta si napravio dobro, nekima je samo to dovoljno, kao npr meni...
Tvrtkod de mi se javi na mail VukovicDamir@hotmail.com ili me dodaj na MSN, da prozborim s tobom koju rijec nes me zanima...
Hvalla...
Pozdrav svima iz Bihaca :D
ma nisi me skonto, zasebni thread naslovljen sa skinovi idu samo na v550, v620 ili neki slican naslov, nema sto bit zatrpano, ako sam previdio neku bitnu obavjest na forumu, nije namjerno jer ne poznam forum bas najbolje.
ali mislim da nije lijepo tako odbrusit svaki put nekom tko nezna samo zato sto smo culi to pitanje puno puta.onaj tko ga je postavi sigurno nezna da se o tom mnogo razgovara i nezna da na to treba obratit toliku paznju prije nego sto pita.nisam ni ja dugo znao koji telefon sto podrzava i kako koristit search itd.
@Moonwalker: imas mail
Hmmmm, cojk napisem ti kakav mail veceras sutra pa ti sve objasnim i kazem, sad sam malo krenuo van ali cut ce mo se mi josh. zivio :D
ok stari, cujemo se
dečki, konverzaciju nastavite na PM ili mail...držite se teme i pravila!= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
pozdrav
ma svatko ima svoj nacin odgovora i politiku odgovaranja na postove ili neodgovaranje..ma u posljednje vrijeme bas na forumu se na tome radi da se sprijeci dupliciranje (jos je dobro ak je samo dupliciranje multiplikacija je cesto i preko 10) postova i zauzimanje prostora nepotrebnim stvarima ..= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
E ljudi kako da promenim ime skina?
= Citat =:
Izvorno postao shorty
kojeg? onog u mobu (direktorij) ili ovog što uploadaš??
odgovorit ću na drugo pitanje, jer povlači i odgovor na prvo; imaš ovu hrpu fileova, npr. vodafone.dat, vodafone.ski, fino pomoću ugrađene funkcije u windowsima zvane rename/preimenuj upiši što ti volja, a opet mora odgovarati imenu direktorija u koji misliš staviti skin!
Napravio sam skin folder "Winxp" na V620, "ukrcao" fajlove (Winxp.ski; Winxp.dat; Winxp1,...) u taj folder, promijenio atribute i stavio wallpaper wp_Winxp_176x220_c.jpg u folder pictures. Restartao mob. i nemam ništa u skinovima. Ostala su mi samo ona tri tvornička (moto, neon i techno). Memorija se naravno smanjila zbog uploadanih fajlova (još su u mobu).
Sve ovo sam radio sa P2KCommanderom (sa MotoModdersa).
Šta da napravim da mi se pokaže skin winxp? :spin:
a s čim si napravio taj skin folder??= Citat =:
Izvorno postao Nike181
evo flexaj si mob s flexom koji sam ti stavio u attachment i onda u taj direktorij uguraj fileove
iza odredisne adrese ti uvjek mora bit /= Citat =:
Izvorno postao Nike181
znaci taj konkretno tvoj skin se stavlja kao patch na adresu /a/mobile/skins/Winxp/
pozdrav svima, evo javljam se da kazem da imam napretka sa svojim skinom ali takodjer i problema. Ukratko cu opisat o cem se radi a detaljno imate na HOFO:
http://www.howardforums.com/showthre...hreadid=610927
uglavnom skin ne radi bas najbolje to jest ima neke sitne bugove sa prikazom nekih menu-a na mobitelima koji nemaju Vodafone full flash zato sto se temelji na Vodafone skinu.Isao sam radit s tim skinom zato sto ima vece ikone od drugih skinova dostupnih na netu pa sam mogao napravit bolje ikone.U vrijeme kad sam ga poceo radit imao sam vodafone flash na mobitelu pa nisam odmah uvidio te bugove. pogledajte post pa ako netko ima kakvu ideju neka mi se javi
pozdrav
Radio sam sa P2KCommanderom link:http://www.motomodders.net/DesktopMo...d=172&tabid=63 Program je napravljen da možeš napraviti foldere jednostavno kao u Windows exploreru i on odmah dodijeli potrebne atribute folderu i fileovima koje kopiraš u njega. Kad sam očitao mob. sa običnim p2kman-om folder je stvarno napravljen i svi file-ovi su u njemu...= Citat =:
Izvorno postao Inovator
:-/
Na kraju sam sve pobrisao i flexao sam mobitel sa PST-om i tvojim flexom ali nisam vidio da se stvorio novi direktorij. Procedura je standardna (Open - pFlex - (stavim tvoj file) - run - (i nakon programming complete) exit. Upalim mob. očitam ga sa p2kman-om i ništa...
Nešto radim krivo...
da, naravno da je krivo! vo šti si flexao s mojim flexom je OK, sad još uzmi stariji p2k, u komandnu liniju upisi /a/mobile/skins/Winxp/ u uplodaj fileove jedan po jedan= Citat =:
Izvorno postao Nike181
Napravio sam sve kako si rekao. Fleksao, sa starim p2k uploadao file-ove (winxp.ski, winxp.dat, winxp1.dat, ..., winxp14.dat) kako je gore i napisano i stavio im atribute 4. ugasio i upalio mob, ušao u multimediju, teme i tamo samo ona tri stara (moto, neon i techno), winxp nema nigdje... :retard:= Citat =:
Izvorno postao Inovator
jesi stavio na kraju adrese / ? jesi pazio na mala i velika slova!? dakle, skin se zove Winxp, svi fileovi se moraju zvati točno tako, a morao si ih uploadat u /a/mobile/skins/Winxp/= Citat =:
Izvorno postao Nike181
@inovatoru: bez uvrede al ajd malo spusti nos pa ce bolje vidjet sta covjek pise. on je na poresnom mjestu gledao skinove.
@ onom koji muku muci: skinovi ti se ne mijenjaju u multimediji nego u personalizaciji, tamo ti se nalazi opcija skin i u njoj bi trebao bit taj novonastali direktorij ako si sve uradio kako treba
pozdrav
Inovator je predvidio da covjek nije bas upoznat sa skinovima..i nije nist digao nos vec je to sto je naveo dosta cest propust prilikom stavaljanja skinova...= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
jesi ga vidio?? liku je malo samodopadan i ljubomoran, šta ćeš...= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
da, previdio sam jasno, znaš i sam da se pripremao ispit, a i logički zaključak je bio da čovjek zna gdje su mu skinovi, kad ih želi još.
hoćeš pomoći, trošiš svoje vrijeme i onda se nađe jedan tvrtko i nađe dlaku u jajetu i sernja....mislim svašta! čak bih mu i opravdao to negativno razmišljanje da ovo nije čisto volonterski, moja dobra volja, kao i svih ovdje na forumu i da sam ovim gore previdom nekoga oštetio...
poštovanje
jos gore nezna sta su skinovi...ocito nije mob ni vidio...al nema veze...ma necemo sad se opravadavat znas da to ne pali..****** pogrijesio si i to je to..priznao pogresku..eh da tak mogu svi...a ne napadat kad ih se ispravi..= Citat =:
Izvorno postao Inovator
Uspio sam uključit skin Winxp. Na moju žalost tvrtkokod je bio u pravu, ja sam tražio skinove u multimediji pod teme, a u biti sam ih našao u personalizaciji pod skinovi. Zbunilo me to što su u temama isti nazivi kao i u skinovima (moto, neon, techno), pa sam pretpostavio da je to jedno te isto...
:wstupid:
U savkom slučaju sorry svima na gnjavaži, i jedno veliko HVALA na trudu i pomoći, posebno Inovatoru. :thumbup: