Baš. Ono što je bbbrljo napisao meni nema nikakvog smisla... Pretpostavljam da se skroz krivo izrazio.
Printable View
Baš. Ono što je bbbrljo napisao meni nema nikakvog smisla... Pretpostavljam da se skroz krivo izrazio.
E pa mi smo ti svi blentavi tu, pa ne kužimo nikako šta je bbbrljo htio reći. A ti si sve shvatio, pa budi kolega i objasni nam.
A glede prerevnog brisanja, mislim da nije tako. Ovo nije NewsGroup i cilj foruma je da se u temi koja se zove "Motorola v3x" govori o Motoroli v3x. Dakle ako netko usporedi taj mob sa Nokiom N90 i napiše post o tome, nitko od modova ga neće brisati.
Ali desi se da u temi o Motoroli v3x razgovor krene ovako:
- v3x je super, a n90 je sranje
- to ti je kao da usporediš Yuga i Cessnu: jedno je avionm, drugo auto, nisu ista kategorija za usporedbe
- ma da ali Yugo je bolji od Fiće
- je ali je Fićo malo stariji pa je za svoje doba ovo i ono
- da ali Yugo...
Kužiš? Od Motorole v3x došlo se na raspavu o Ferrariju, Cessni i uzgoju svinja u istočnoj Makedoniji. I onda dođe neki jadnik koji hoće dat 5000kn za Motorolu v3x i traži čim više informacija (i mišljenja) o tome, jer ipak je 5k kuna u igri. I u threadu "Motorola v3x" koji ima 59 postova samo njih 5-6 govore o v3x, a ostali o kreketanju zelenih žaba na sjeveroistoku Australije tokom sezone parenja lososa na jugoistoku Aljaske.
Ajde ne pametnjakoviću...= Citat =:
Izvorno postao gog
@BlueDevil - nisam nigdje reko da ste blentavi, jel tako ? Nit imam razloga za to.
Ali kažem da mi je ovaj tijek razgovora u banani, ne samo to kaj je bbbrljo reko, nego i zmija je trebal objašljavat 5 puta sve.
Pa jel se možete razgovarat normalno, slobodno a ne ko da dođeš na razgovor za poso ili neznam kaj. Pa mora sve fino i "službeno" u najsitnije detalje.
Samo to primjećujem i kažem, a valjda imam pravo na to ko i svi.
Nitko te ne optužuje. A nisam htio insinuirat da si rekao da smo blentavi - to sam ja rekao.
Fora je u tome da kadgod se netko žali, nikad dobit konkretno primjer nego je sve u stilu "na primjer" i tako. A mi, pošto ipak stojimo iza tih poteza brisanja bi voljeli vidjet primjer, pa bi na njemu objasnili da je to obrisano zato i zato. Kužiš, ne može se nekako normalno razgovarat na princiu hipotetskih brisanja.
A postovi su svi soft-deleted, tako da ih modovi mogu vidjet iako ostali useri ne mogu. Baš zato da se mogu izvući van i nakon puno vremena i da se mogu vidjeti i obrazložiti zašto su brisani.
Glede bbbrlje, to stvarno nitko nije shvatio, zato ga pitamo da nam objasni. A zmija, eto, daje pregenerične primjere. NEki thread gdje je njemu obrisan post, ili gdje je deletan post koji je on zapammtio da je bio pa je brisan, to bi nam pomoglo: onda bi sredili neko copy-paste ovdje pa bi objasnili zašto je to obrisano.
čuj, normalno se razgovaramo, ali ako primamo kritike na naše postupke, onda želim da se navede egzaktno i primjerom o kojim se postupcima radi jer ja (a ni ostali modovi) ne uspijevamo čitat tuđe misli što se nekom točno ne sviđa ako ne navede primjerom.= Citat =:
Izvorno postao member
s ovakvim svojim stavom nam nisi od pomoći u detekciji što konkretno nekom ne štima, pa te molim da se isključiš iz rasprave ako nisi u mogućnosti biti konstruktivan. hvala.
Ja mislim da znaš o čemu pričam...al dobro. Nemožeš s nekima na zelenu granu, pa onda bum se ipak isključio iz rasprave na tvoje uvaženo traženje.:thumbup:
A jesi uporan se*eš bez veze a ne možeš navesti konkretan primjer= Citat =:
Izvorno postao member
Što Biste Promjenili Na Forumu?!? -> Capana ;D
hm, ti si i tak reko da više nikad nećeš imat posla s ovim forumom.... drago mi je što si još jednom dokazao kako nisi čovjek od riječi ;D= Citat =:
Izvorno postao RSRRCTDjsp_m
ja ništa nego broj postova mi stalno stoji na 45 a već sam prešao sigurno 60 neznam zašto
Da si pročitao pravila vidio bi da se postovi u chataonici i kafiću i obavijestima ne broje.= Citat =:
Izvorno postao sipe
evo link
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=13345&page=2
postovi postani jučer su još crveni, a jučer bi ovaj post od eminema bio sivi, a postao ga je prije sat vremena
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=8653&page=86
isto kao i ovo
post je postan danas u 11:14, a siv je
Čekaj o čem ti pričaš? Šta je sivo i crveno??= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
tvoj post koji si sad postao uz vrijeme postanja ima i mali kvadratić koji je crven ili siv
moj post koji je postan prije 30 minuta je siv i to me malo smeta
jesi me sad skužio?
Ma ja to nisam ni skužio. Prvi put sad vidim to= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
to označava novi post... to ti ovisi o cookiesima
Što Vi mislite da je vrijeme da se boja od cafe mobila promjeni??Recimo crveno ljubičasto crno???
Mislim da je bilo o tome govora... ali ima tu puno posla - trebao bi netko skin napravit, pa bi ga se onda moglo uploadat na forum. Ali nikako da se netko toga primi :dunno:
Okej moderatoru,nadam se da će toga biti
Ja sam prije dosta vremena napravio skin za vB3 koji je bio isti kao od prijašnjeg foruma. Ona ljubičasta i siva= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
svratim tu i tamo da vidim jesi li se delobotomizirao= Citat =:
Izvorno postao zappan
another year older, none smarter :guitar:
a sad mi je jasno (ili bar mislim da je)= Citat =:
Izvorno postao bbbrljo
http://marvin.kset.org/~zappan/cafe/...orum_boxes.gif
ako je riječ o ovome - to nema veze s vremenom kada je post ostavljen, nego je oznaka koja ti pokazuje koje si zadnje postove pročitao (ili nisi pročitao) prilikom zadnjeg posjeta forumu. ako ti posjetiš forum sada i napustiš ga nakon 10 minuta, sve što je postano do tog trenutka u kojem si napustio forum se smatra za tebe pročitanim (bez obzira jesi li ti otvorio temu ili si svojevoljno odlučio propustiti tu temu u tom trenutku). i to nema veze s vremenom, nego isključivo s tvojim dolascima na forum što se prati, kao što je netko već rekao, pomoću cookieja.
to ti ne mogu promijeniti, to je stvar kako je forum programiran, tako da za to nemoj mene pitati, nego ako imaš želju da se ta kockica ponaša drugačije -> www.vbulletin.com pa tamo imaš support forum, pa tamo developerima možeš uputiti prijedloge za poboljšanje softvera. objasni im što ti se ne sviđa i kako bi ti da radi, pa će oni odlučiti što s tim
o tome je već bilo riječi i ja sam uputio otvoreni poziv svima koji imaju želju napravit novi skin za forum da to mogu, pa pošalju kad naprave i ako je skin ugodan i dobro napravljen (nego tehnički dobro, znači da se sve prikazuje kak spada), ja skin mogu staviti na forum kao izbor forumašima da si uključe taj skin umjesto defaultnog.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
naravno, prije toga skin mora proći nekakvu malu evaluaciju moju i od moderatora, jer ne želim imat džumbus i 150 skinova pa da čovjek odustane tražit neki normalan, nego da ipak nekolicina ljudi koji održavaju forum se slože da je skin dovoljno dobar.
tema o skinovima: http://cafe.mobil.hr/showthread.php?...highlight=skin
pa tamo možemo dalje o tome, ako se što dalje ima. ja u biti i dalje očekujem ili nečiji samostalni rad ili nečiji prijedlog nekog dovljno kvalitetnog besplatnog skina koji se može nabavit.
Strašno mi se čini u anketama kada se samo iz vjerovatno neke dosade ili tko zna čega lupaju nerealni odgovori !
Svatko ima pravo da glasa u anketi kako želi ali ako recimo njih dvadest forumaša glasa za DA a jedan samo za NE želio bi i da se vidi njegov post obrazloženja zašto je glasovao taj jedan za NE a ne samo da da glas u anketi.
Ustvari evo moj prijedlog za promjenom ako je moguče- da u temama koje imaju anketu se nemože glasati u anketi dok se ne napiše post obrazloženja na temu.
E sada bi mogao napraviti i anketu o ovom prijedlogu ali se bojim da bi se baš to dogodilo o čemu sam pisao.
:wave:
A ne znam baš. Nekad ne želiš da se zna da ti stojiš iza određenog mišljenja, odnosno odgovora. Uostalom, te ankete su više zabave radi, nego nekakvog relevantnog mišljenja članova foruma. IMHO.
Pa neznam da su "zabave radi" iako vidim da ih netko tako razumije.
Ako već pravim anketu evo recimo /primjera radi/ kao BD za plin u autu onda sam postao na forumu radi mišljenja forumaša a ne samo zato da bi se netko zabavljao.
pa ko oće može ukopčat da je anketa javna pa da se vidi ko je za a ko ne.. i onda ak te baš zanima pitaš ga zašt je to odgovorio.....
Neznam zašto mi objašnjavate neke stvari kao da meni to nije jasno? A anketa bez objašnjenja ispada kao glasanje u BB kući kada izjave "neznam zašto sam glasao za njega/nju ali eto tako" :cube:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
ne može se. tehnički se ne može, čak da se i natjera forum da natjera čovjeka da posta, tko kaže da bi on postao baš obrazloženje.
anketa služi tome da se može izreći mišljenje, bez obrazloženja, a tko želi obrazložiti ima pravo i mogućnost na to. zašto da prisiljavamo nekog da daje obrazloženje ako to ne želi?
Hvala lijepa to me je zanimalo jer sam smatrao da je to jedna od korisnijih opcija.= Citat =:
Izvorno postao zappan
mislm da je ovo :amen:= Citat =:
Izvorno postao kinfa
onda vidis ko ej kaj reko,i pitas ga ...
Nije ;D :turn:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
Glavni BOSS(zappan) ima zadnji amen
ma nisam mislio na :closed: kao tema , nego na amen za ovo tvoe itanje:stavis da se moze vidjet ko je glaso i to je to.
Ja bi tako volio kad bi se uz link za podforum 'Računala' dodali i linkovi za Stolna rač., Software, Ostalo kao što je nekad davno bilo... Već me živcira to što moram otvoriti podforum kojem na 'root-u' nema postova nego još jednom moram otvoriti sljedeći podforum (npr Stolna računala # Hardware # Periferija) da bi nešto pročitao.
Nije mi jasno zašto 'Mobilni tel. općenito' imaju tu opciju iako u 'root-u' imaju postova. Tu mi recimo ne trebaju ti 'podlinkovi'... Al uvijek je lijepo kad se nađe.
Već sam jednom izjavio ovo ali neznam šta je bilo kasnije i zašto se odustalo.. Ovo bi povećalo preglednost foruma..
EDIT:
Ovo:
http://img405.imageshack.us/img405/9185/hkghk5dx.png
zato što ima previše foruma u računalima i jednostavno eto ne stane...
ima jedna stvar koja nije velika al me malo bode u oči ono di piše
Tema/Autoru teme pa jel se to u može maknut ako nije teško
ma može naravno, još samo da si objasnio gdje to piše :)
mislim da to sto ste napravili sa "preglednosti" foruma je pretjerano, imate previse prikazanih podforuma...
heh, nema ih 'previše', samo su prikazani svi. ima dosta tih podforuma i ispada da se dosta dugačko zovu.
al, ajde, neka i ostali kažu mišljenje, ono što se meni čini jest da ću možda malo poraditi na tome da skratim imena, ali inače, konačno sam skužio da je ovo ugrađeno u forum kao opcija da automatski prikazuje, a ne da ja ručno dopisujem podforume u opis foruma. a ljudi su se žalili da ne kuže s naslovnice da neki forum ima podcjeline gdje ono što imaju za napisat u stvari pripada
Nije mi jasno zašto je Siemens podijeljen u onoliko kategorija
edit by zappan: zato što su to moderatori tražili, postoji posebna tema o tome, to ne pripada ovdje. potraži pa tamo komentiraj
;D= Citat =:
Izvorno postao zappan
Sto se novoga izgleda foruma tice...meni za razliku od murasa, ne smeta, dapace podrzavam ovu ideju, smatram kako je forum ovime dobio na preciznosti ne izgubivsi pritom preglednost.
Osim nevedenoga smatram kako ce novim i jos, sa podforumuma, neupoznatim clanovima ovako biti lakse toco ili barem tocnije odrediti u koji forum, odnosno podforum postati.
Pored toga olaksava se pristup do nekih dijelova foruma, koji su sada upotpunjeni i detaljnim opisom.
Dakle, mnogo razloga za...a kod mene osobno niti jedan protiv...prema tome glasam da ostane ovako kako je sada! :thumbup:
forum s ovim uopce nije izgubio na preglednosti
mislim da je sada svima koji redovno ili ti ga svaki dan(ovisnici;D ) posjecuju
forum cudno i da se trebaju naviknit.
Sa stane novih korisnika ovo može biti samo VELIKI PLUS i dobiva još više na preglednosti jer da ne zaboravimo svi mi smo jednom imali prva iskustava.
Zappan mislim da si napravio super stvar meni se jako sviđa!!
A za sve OKORJELE forumaše mislim da neče biti nikakav problem i kočnica jer se već surfa po forumu napamet.
EDIT: Napokon počinje ličiti na pravi forum ;D
Ma kakvi podforumi, treba to sve ukinuti i staviti sve zajedno na jedan lijepi veliki zajednički Mobilov forum. Kome još treba razrađen sustav pa da može naći u par klikova ono kaj traži. Bolje je pregledavat 10-tak starnica tražeći, zar ne;)? I treba sve moderatore staviti u taj forum. I treba svim članovima dati mogućnost da taj forum moderiraju do mile volje. Premještanje tema neće biti moguće (nema se kamo) a ono kaj jedan obriše drugi će vratit.
I svi zadovoljni. Osim možda onih koji imaju stvaran problem, ali ko njih......
Napokon podforumi prikazani ;) nemam primjedbi, dugo sam se borio za ovo ;D
dobar potez,svakako se dobilo na preglednosti,podržavam ovo.
... ;D , da...pa mogli bi, mislim, ako "zappan" hoće...= Citat =:
Izvorno postao Sljaka
Svaka čast! Ovo s prikazanim podforumima je pun pogodak. Meni se sviđa!
http://img24.imageshack.us/img24/847...board011vk.jpg - slika vrijedi 1000 riječi= Citat =:
Izvorno postao zappan
edit by zappan: riješeno
ja zadovoljan a jedino što mislim da bi neka pametna glava mogla iskemijat je da
kad tražiš neku temu ,vraćaš se iz odgovorenog posta da se vratiš u realno vrijeme tj. da možeš koristiti Back opciju kad i kako želiš ako sam se dobro odrazio a letiiim:wave:
nije da razumijem što želiš reći. probaj u par jednostavnih neproširenih rečenica, radije nego u jednoj višestruko-složeno-proširenoj, molim te.
Iskreno, ni ja nisam shvatio na što se željelo ukazati...
ja mislim da da da da bi trebalo pozvat FBI da ovo dešifrira ;D
čini mi se da bi on htio da mu se stranica refresha kad upre tipku back ali može jedino u svome browsveru namistit (ako može)
e sad mene zanima može li se tražilica namjestit da traži i riječi manje od 4 slova (tri) zato jer kad staviš npr vip web sms nenađe ti ništa
@hacker - može, ali nisam ziher da će raditi za starije postove ako to ja sad uključim jer mislim da forum nije gradio search index za 3 slova ako je minimum bio 4. a ne mislim niti pokretati rebuild search indexa jer to traje nekoliko sati i intenzivno kopa po bazi pa bih morao ugasit forum na par sati. također, ako uključim to, baza podataka će još više narasti tako da nisam siguran hoću li to baš uključivat.
neka joker kad vidi ovaj prijedlog ocijeni koliko je to opterećenje za bazu i prostor i jel si možemo to priuštiti.
ma ako je preveliko opterećenje nema veze uvjek postoji google jel tako
EDIT ko nezna nek samo upiše site:cafe.mobil.hr i ono što ga zanima
Bi li Moderatori mogli dozvoliti autorima pojedinog threada ako su ga isti pokrenuli, da ga mogu i zatvoriti? Naravno ako bi se to zloporabilo ili već nekako odstupilo od uobičajenih previla (npr. stavim oglas i odmah ga zaključam), slijedile bi nekakve sankcije.
Jer ovako, mi možemo staviti znak Closed, ali on stoji kao i svi drugi smajliji, a katkad se dogodi da neki i nakon stavljenog znaka zatvaranja threada nastavi odgovarati. Što kažete?
nevalja to jer naprimjer pukne Bruneka da zatvori Što sad radite i sve kvragu i ja mislim da je neizvedivo
Dobro, recimo da se ograniči na Oglasnik.
ti ako oćeš možeš stavit oglas i kažeš da oćeš na pm ponude, ja kad ga vidim (il neki smod il ko već) nabacim lock...= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
il npr. ne mogu ja ključat nečije teme ako onaj koji ju je kreirao ne kaže da je slobodna za lock već netko deseti kaže "moj je mob 100% može lock na temu"...
da to se nekad i dogodi... valjda znaš da ja ne mogu biti cijeli dan na forumu i čekat da netko kaže "lockaj temu, prodano", i onda netko ide komentirat itd.... ja kad dođem pregledam teme, obrišem postove poslije molbe za lock i zaključam....= Citat =:
Jer ovako, mi možemo staviti znak Closed, ali on stoji kao i svi drugi smajliji, a katkad se dogodi da neki i nakon stavljenog znaka zatvaranja threada nastavi odgovarati. Što kažete?
tako da po meni ovo nije potrebno
ja sam za, samo onaj tko je pokrenio temu ju moze i zakljucati...sto se tice oglasnika.to je najbolje..= Citat =:
Izvorno postao kinfa
rasereti lo bi moderatora u tom pogledu i on bi se mogao vise posvetiti moderianju postova...
Ovo što kinfa veli je OK.
pogledat ću, mislim da se može složiti da autor teme može zaključat svoju temu. samo u oglasniku, naravno. oglasnik je specifičan zbog toga što kad se transakcija obavi, to najbolje zna onaj tko je oglas ostavio.= Citat =:
Izvorno postao Mobyy
za ostale forume - ako stvarno smatrate da treba zaključat napišete post u kojem zamolite moderatora da zaključa zbog toga i toga
EDIT: uključio sam za oglasnik, ako ne radi kako treba tj. netko ne može zatvorit a smatra da bi trebao, neka javi.
DODATAK: ako vam moderator zatvori temu, zabranjeno je istu ponovno otvoriti iz bilo kojeg razloga. forum bilježi što tko radi s temom i bez pardona ću udijelit ban ako to netko napravi (aj, kinfa pliz ugradi to u pravila da svatko može zatvorit svoju temu kad dovrši oglas, a također da ne smije istu ponovno otvorit ako ju moderator zatvori jer da dijelimo banove za to bez pardoma).
potpisujem sve sto ovdje pise u citatu.= Citat =:
Izvorno postao zappan
Za oglasnik me nije uopće briga, ali u tematskim forumima rješavanje nečijeg problema nije istovremeno razlog i za zatvaranje teme kako to neki misle. Ako tema nema više nije aktualna ona se ionako vrlo brzo ukloni s prve stranice tog foruma. Zaključavanjem bi samo natjerali one koji imaju slične probleme i žele detaljnija ili dodatna obhašnjenja da otvaraju opet novu temu s tematikom o kojoj se već raspravljalo i onda bi opet raspravljali od početka. Na takav način zagušili bi forum sa sličnim temama.
@šljakeru - ostale forume ne diramo, uvedeno samo za oglasnik...
tata ti je šljaker, ne diraj mi nadimak ;D
Znam, ali morao sam neke stvari objasniti.
@Zappan - mislim da je ovakva odluka odlična! Bar za Oglasnik, jer iza svakog stoji autor koji najbolje zna zatvoriti ili ne.
Svaka čast!
konačno neka dobra odluka na ovom forumu!= Citat =:
Izvorno postao zappan
za oglasnik valja ali za sve forume nebi valjalo jedino da se još omoguću u test forumu da ljudi vide kako je to
Dobro, slažem se da bi i za Oglasnik, pošto to obvezuje autora na određenu odgovornost, možda trebalo uvesti neka ograničenja, tipa da može zatvoriti onaj tko ima npr. najmanje 100 postova, čisto da se ne bi netko zaigrao.
A, osobno mislim da nema nikakve opasnosti dati nekome da sam zatvori svoj Oglas. Naravno, uz pridržavanje Pravilnika.
@mobyy - nema mogućnosti da se 'netko' zaigra. samo svoju temu možeš zatvoriti, ne onu u kojoj si nešto pisao nego isključivo onu koju si pokrenuo - a to je baš tvoj oglas. tako da nema brige..
također - za test forum nema potrebe, nije kompleksna opcija da bi ljudi morali testirati niti je obvezujuća pa da se netko žali da nije imao gdje probati. za sad neka bude ovako.
[QUOTE=zappan]@mobyy - nema mogućnosti da se 'netko' zaigra. samo svoju temu možeš zatvoriti, ne onu u kojoj si nešto pisao nego isključivo onu koju si pokrenuo - a to je baš tvoj oglas. tako da nema brige..
To sam i mislio. Nije mi namjera bila zatvarati tuđe Oglase. Ovo sa "zaigravanjem" sam mislio- da ne bi neki novi forumaš (koji je ustvari postao forumaš samo zbog oglasnika) tu ulogu "zloporabio". Bilo je o tome već govora.
Slažem se, neka onda ostane ovako.
da pitam još nešto ovdje npr mogu li ja izbrisat post koji sam postao
npr. napišem neku poruku i slučajno pošaljem 2 puta pa mogu li ja to izbrisat
ne. za to se brinu moderatori. možeš editirat i zamolit moda da obriše jer ti je pobjegao dupli post
OK samo da znam
Oprostite mi ako je pitanje bilo već postavljeno ili raspravljeno ali zanima me zašto obični korisnik foruma (znači nije mod, super mod ili admin) nemože vidjeti linkove u dijelu u kojem se piše objašnjenje kazne za pogreške počinjene kršenje pravila foruma (ban)???
Može ali uz posebni zahtjev, što je meni malo glupo jer recimo čitanjem tuđe greške mogao bi svoje na vrijeme sankcionirati!
To se zove učenje na greškama drugih!!!
vidiš ovo valja
I sam se slažem.
Da,to bi bilo korisno, slažem se!
Ljepo je imat podršku moderatora :)
Hm,
problem je u tome što će nečiji nacionalistički ispadi i slične gluposti ostati na forumu, a nekome možda biti i poziv na takvo ponašanje. Uglavnom ja sam protiv, ponekada ne preostaje načina za prekinuti raspravu nego brisanjem postova, a neke dobre teme je bedasto zaključavati zbog par maloumnika.
Zar se ne može napraviti nešto poput Recycle Bina, tako da se u taj podforum na nekoliko dana stave "obrisani" postovi? Znači da se premjeste iz teme u kojoj su obrisani u taj neki novi podforum koji bi služio tome da se može vidjeti što je i kako dotični član zgriješio...
Slažem se. Po pravu i pravdi.= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Slažem se ili da ostane sve gdje je a linkovi pogreške ostanu prva dva-tri dana otključani i za običnoga forumaša (nas stalne koje i zanima šta se događa na forumu koji posječuju redovno)a kasnije neka se automatski lock jer koga zanima bude i pogledao!!:thumbup:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
Mislim da je ovo stvarno dobar prijedlog!!
Mislim da ne kužiš stvar. Nije riječ o tome da budu vidljivi brisani postovi. Riječ je o tome da kad se nekog kazni i u toj temi se obično stave linkovi na postove (ne teme) zbog kojih se netko kažnjava. Ti postovi bi trebali biti vidljivi, a uvijek postoji mogućnost editiranja same teme i/ili ne stavljanja onih postova koji prelaze sve moguće granice. Na taj način bi članovi mogli vidjeti konkretne stvari koje se ne toleriraju.= Citat =:
Izvorno postao gog
slažem se sa Šljakom
Slažem se s momcima
Ali ja bih još nešto stavio, kako je granica za avatar 5kb, onda animirani avatari moraju biti manjih dimenzija
Ako se da namjestiti da se avatari koji su manjih dimenzija "rastegnu" na 65x65
Ti si pobrkao pojmove i sve zavisi kako praviš vlastiti avatar i nisu potrebne promjene u forumskim postavkama.= Citat =:
Izvorno postao blazzer
ovako nešto se ne može jer ne postoji opcija.= Citat =:
Izvorno postao Vuki
a što se tiče općenito da forumaši vide brisano - ja sam protiv toga. linkovi u kaznama služe u biti moderatorskom timu da vidi zbog čega je netko bio kažnjen.
što se tiče 'učenja na tuđim greškama', objašnjenja u kazni su dovoljna. ideja pristojnog ponašanja na forumu je jednostavna - pristojno ponašanje kao i u stvarnom životu i sve je u redu i pravila foruma. onaj tko je zaribao zna što je napisao, pa ima i mogućnost žalbe ako smatra da nema temelja za kaznu.
ne želim, niti vidim potrebu, da sad odjednom svi forumaši budu suci i moderatori foruma i pregledavaju što je tko izvalio. za to postoje moderatori koje ste kao članovi sami izabrali da budu vaši predstavnici, a oni mogu pogledati sve što je obrisano i upozorit u moderatorskom forumu ako smatraju da je nešto pogrešno obrisano ili odlučeno.
također, niti na jednom drugom forumu nisam vidio da ja kao član mogu imati uvida u moderatorske poslove, niti me to smetalo, niti me generalno zanima dok moderatori rade što im je zaduženje. tako da ne mislim tako nešto uvoditi niti na ovaj forum, barem dok negdje ne vidim tako nešto i čujem da je administrator tog foruma imao izrazito pozitivna iskustva s tako nečim pa ću razmišljat onda o tome. u ovom trenutku ne vjerujem da je to dobra stvar, pogotovo što moderatore sami birate da vam na forumu budu na usluzi i održavaju forum.
[[B]QUOTE=zappan]1. chat - to nema tko kontrolirati o cem se prica... zato mi je malo nesigurno ici sa chatom
jako se bojis izgubit kontrolu??:rolleyes:
ja bi ovo na forumu :D
http://www.phpbbhacks.com/download/1843
kad se vec forum zove cafe mobil, vrijeme je da takav i bude
Na prvi pogled ne ćini mi se loša ideja.
još samo da nije za phpbb, nego za vb koji mi vrtimo :)
imam pitanje zašto se na postu može napisati minimalno 10 znakova?
ja se ne bunim samo pitam
zato da post nebi bio sadržaja da,ne,tnx,lol....
preporuka -- da se stavi u žalbe na kazne oglasniku i ovdje stycki tema naslova
Smiješ otvoriti 1 novih tema svakih 480 sat(i).
i u njoj objašnjenje
jer se puno pitanja postavlja pitanja oko toga
meni je sve super dosada samo kada bi se priznavali broj postova u oglasnicima, cafe mobile i ostalo= Citat =:
Izvorno postao sibir
macak, o tome je bilo puno rasprave, da si čitao temu od početka. Tamo su se nabijali postovi kao ludi, pa bi ispalo da korisnik ima na stotine postova u chataonici ili cafeu, a jedva nekolicinu u tematskim podforumima...
pošto je ovo tematski forum, smatralo se nepotrebnim bodovati teme u netemetskim forumima...= Citat =:
Izvorno postao macak_os
zbog same prirode FORUM-a, složili smo se da je tako ispravnije, ponajviše zbog nejednakosti koje su se pojavile među forumašima, no o tome imaš već thread i to krupan...
eto, zasad se držimo tog propisa.