drago mi je sto sam pomogao i sto ti konacno radi.= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
pozdrav
Printable View
drago mi je sto sam pomogao i sto ti konacno radi.= Citat =:
Izvorno postao Dr@Zen
pozdrav
Prvo se ispričavam što ponovno otvaram prastari topic, ali kako sam jedan od ljudi koji mrze otvarati nove topice, odlučio sam to ovako napraviti, pa, ako je glupo što sam išao postat u ovaj prastari topic - sorry :)
Preletio sam ovaj topic, i nisam vidio da je netko imao ovakav problem
Znači fora je ovakva.
Do sada sam koristio 72R + v620 flex. Ali, nerviralo me jako sporo pisanje poruka, a kako taj v620 flex nije ništa brži od onog kojeg sam imao prije na 4FR odlučio sam ponovno flashati mobitel sa 72R monster packom downloadanim s BD-ovog sitea.
Flash prođe najnormalnije, u Phone statusu lijepo piše da je 72R + taj neki flex :)
Ali problem mi se događa kad god pokušam obrisati neki midi file
Procedura koju koristim je (barem sam tako uvjeren) dobra: Preko PST-a stavim sve zvukove na 0 i tada preko P2K Managera obrišem neke midi fileove i ona dva .db filea.
I kad se mob restarta - nemogu ući u ring styles meni.
Onda sam mislio da je možda problem u tome što sam obrisao moto.mp3 file, a ostavio temu. Ništa, napravim novi flash, obrišem cijelu moto temu (dakle wallie, screensaver i ton) i opet nemogu uć u ring styles.
Ništa, idem flashat opet, mislio sam da je krivo to što sam dirao moto temu. Flash završi, idem probati obrisati samo Sombrero.mp3 file, nadam se da je fora u tome da nesmijem brisat mp3ce. I naravno - opet zeznem mob.
Naravno, slijedi novi flash, pokušam obrisati jedan jedini midi file - ponovno se dogodi isto govno.
Onda mi je dop* pa sam odlučio da više neću čistit te zvukove nego ću počistiti ostale stvari i ovaj put je upalilo.
Sad me zanima - dal se ova stvar još kome dogodila i kako se riješiti toga?
Memorija mi uopće nije bitna, imam 6.5 MB ukupan kapacitet i to me zadovoljava, ali me smeta što mi je popis audio fileova ogroman, pa mi skrolanje traje mjesecima.
Dakle, jel ima kakav lijek za ovaj moj problem? :D
Ispričavam se još jednom na otvaranju prastarog topica i ako je post predug i preopširan :)
tnx
Lek za taj tvoj problem je objasnjen u jedno 50 tema,ako ti nije bilo tesko da pronadjes ovu temu onda ti nece biti tesko da pronadjes tih 50 tema...
Ako misliš na ovo:= Citat =:
Izvorno postao JA_SAM
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=6166
odnosno ovo:
http://www.cafe.mobil.hr/showthread.php?t=4279&page=6
odnosno ovo:
http://www.bluedevil.info-mob.com/ri..._tutorial.html
onda očito nisi dovoljno dobro pročitao moj post jer sam odmah napisao da sam sve radio kako treba, zato što mi to brisanje nije nepoznanica - radio sam to već 10-ak puta, a nakon prve greške (koju možeš vidjet na drugom linku koji sam dao) mi se nikad nije dogodilo da nemožeš uć u Ringstyles menu, dakle, _problem nije u tome da ____neznam____ kako treba raditi!
Jel malo jasnije sad? Ako nije pročitaj još koji put onaj prvi post.. možda shvatiš.
Nesto ocito radis krivo. Nemoj za brisanje koristiti vanjski program. Ja korstim P2Kman, odes u audio folder i sve kaj hoces obrisat stavi na 0, dalje sve radi u mobu, odi u ringstyles i sve stavi na vibro ili silent pa onda brisi kaj hoces. I tak mozes nesto zeznut al je puno manja sansa.
jesi obrisao ona dva fila nesto.db
MyTone i Temptone?= Citat =:
Izvorno postao **gogi**
Jesam.
@Dr@zen
Misliš na mjenjanje atrubjutsa?
Hmm, ok mogu i tako probat, ali sjećam se da kad sam još imao original v525 flash + flex, promjenio sam atribjutse i onda mi se opet sve smrdalo :S