Ideja je vrlo dobra, originalna, ali da je film u cijelosti tako fenomenalan... ne bih se složio.
Printable View
Ideja je vrlo dobra, originalna, ali da je film u cijelosti tako fenomenalan... ne bih se složio.
jade hsu-back room facial :D
loš izbor glumice i loša scenografija 2/10
svi za domaću zadaću gledat butterfly effect! evo na TV-u sam gledo Malo dobrih ljudi i stvarno je vrhunski film
OK, mislim da je dosta više o tom "Domino efektu". Zapeli ste za njega kao da je remek djelo. Valjda ste gledali još koji film.
Građanin Kane, Poštar zvoni dvaput, Ptice, Pcyho
šta,sve to danas tomo? poludićeš od dobrih filmova :D
samo velim koji su dobri, gledo ih davno ;)
ma ne tomo se fura na nereda pa spominje filmove
koje je morao pogledat da napravi lektiru dok je
još pohađao 8b razred.....;D
@tomo
U show them. Klasike, mada ih nisam imao prilike gledati. Da, da, shame on me...
Kineski "Heroj"
8/10
e da, freddy got fingered s tom greenom...taj film ako pogodi vas ukus (moras imat bolestan um) bit ce smjeha do suza...ja bi mu dao najvisu ocijenu.
sinoc sam gledo butterfly effect 8/10 i Cube treci dio 6/10
Nije los ni kelijeva banda mada je dosta bilo ekranizacija na tu temu
Kaj postoji treća Kocka? O, zašto...?
@sodom
Više se ni ne sjećam svi (bolesnih) fora iz filma, ali znam da sam se smijao od šoka. Mislim, ono s konjem... ;D
Danas gledo alien vs predator 9/10
točno za taj film moraš imat dobar želudac.....= Citat =:
Izvorno postao sodom
Jest da sam ga još u kinu gledao, ali kako je sad stigao u videoteke, prisjetih ga se:
Zaselak (The Village)
6/10
Misteriozni znakovi i Šesto čulo su mu bili napetiji, a sad se već zna da nam nešto sprema za kraj, pa uglavnom pretpostaviš o čemu se radi. Već nakon 2/3 filma sam više-manje skužio o čemu se radi. Ali postava i scenarij su stvarno na mjestu.
Sto se tice Zaselka dobar je ali malo je razocaravajuc kraj.Ja ocekivala hororac kad ono samo 1,2 scene scary...Sam po sebi je film odlican ali kad ga najave kao horror fakat ocekujes malo vise strave...(bytheway zvijeri su zakon :) )
Ne znam ako ima nekoga da nije pogledao Exorcista (original verziju - čista desetka). Istina, današnjoj ekipi se može činit labav film, ali kad je izašao... mamma mia... pa to se sanjalo.
Isto i Omen (bar prvi dio - zauvijek ti se Damien ureže u pamćenje).
Primjeri da horror može bit i bez previše scena i efekata, tu i tamo koji, pa da postane kult.
Pravi horor gradi napetost na atmosferi i radnji, a ne na vizualno-audio-računalnim poskočicama. Egzorcist je klasik i kult. Gledao i sam nastavk Egzorcista koji prilično solidan i ima par zastrašujućih scena na koje sam se naježio kao nikada. Ovaj zadnji ni ne mislim gledati.
vojnik - rtl. dobar je dobar...
what can you do against 20 soldiers?---I'm gonna kill'em,SIR reče Kurt gospođi
Vojnik:thumbup:
Taj film nisam ni do kraja mogao pogledati. Samo ne znam jesu li pokušavali napraviti trash ili je takav ispao slučajno... :retard:
upali si ti matrixa ;)
Sva tri, bejbe, sva tri... ;D
uh..u kinu bice da je prljavi ples 2 ,a doma troja...
fakat dugo nisam bila u kinu... :(
i to nekoliko puta;)= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Uff, dobar. Gledao sva 4 (ili 3) dijela, najjače mi je kada krenu s orguljama i crkvenom muzikom, znaš da će biti neko sranje ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Hellboy
7/1
Jedan od boljih i vrlo zabavan film napravljen po stripu. Puno bolji od jednog, recimo razvikanog Spidermana. Del Toro je obavio posao kako treba, a Ron Perlman je najbolji mogući izbor za ulogu Hellboya.
http://web1.prag025.server4you.de/ht...tarwars026.gif
................
ja sam gledao super film : MILAN : INTER
Dijana
o ciganima iz predgrađa Beograda koji spačekima skinu karoseriju,cijelu unutrašnjost-ostane samo šasija,mašina,sic i kotači
s tim po gradu skupljaju otpad
izvrstan:thumbup: http://img1.imageuploader.net/435/tn_d_14.jpg
Bourneova nadmoć
7/10
Drži tempo i vodu.
ma i nije mi neki film....
kao 100% akcija a u filmu je ima na kapaljku...
Diplomac, malo stariji ali legendaran 8/10 bilo ga lijepo opet pogledati...
Dodgeball, 9/10 ako volite glupe komedije, ova je preglupa ;D
Bourenovoj nadmoći bi dao 5, možda nategnutu 6-ica, samo iz razloga jer me iživcirao način snimanja, a i priča je malo banana U svakom slučaju prvi dio puno bolji -> 9/10
p.s.
Za one koji još uvijek nisu pogledai Locked, Stocked & 2 Smoking Barrels pušta se u petak navečer na rtl-u ili novi, nisam ziher, film inače 9/10, a ako volite takav žanr ne treba propustiti ni snatch 8/10 i Gangster No.1 7/10...
ma filmovi od guy richya su svi 10/10
diplomac isto 10/10
Bourneova nadmoć je i mene do ibera iživcirao... puno mi je bolji prvi dio...
Kriva tipka, Diplomac je trebao dobiti 9/10, 10-tke ne djelim olako, ne znam da li ga je još iti jedan film zaslužio osim The Goonies koji sam obožavao kao mali, James Bondova i možda Memento ;D
The goonies??? Film za 10???
Hell, that explains a lot about you..
:D ;D :D
To 100% akcija možda možeš čuti na reklami, ali ako vjeruješ reklamama, onda nije ni čudo što si razočaran. Ima sasvim dovoljno prilično kvalitetne akcije.= Citat =:
Izvorno postao damgol
Nečemo zachatavati temu, ali to mi je stvarno bio najdraži film dok sam bio mali.. ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
da bašvjerujem reklamama :rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao frish-KI
nije mi jasno da se nakon toga filma matt damon odlučio
prestati snimati "akcijske filmove"(a ovo mu je bio drugi)
jel se kao previše umorio tijekom snimanja tog filma!?!?!?!?
samo neznam od čega se on to umorio
čok-lid,čok-lid;D;D= Citat =:
Izvorno postao gog
Kaj je to izjavio? Koliko znam, ostao mu je još završni dio Bourneove trilogije, a za ostale akciće ne znam.
joj daj bar pokušaj ostati on topic....= Citat =:
Izvorno postao damgol
e i meni je goonies bio super ko klincu, baš sam volio taj film...= Citat =:
Izvorno postao gog
a 10-ke treba dati filmovima koji su te oduševili, klasicima po tvom izboru, meni je diplomac definitivno takav... A filmovi Jamesa Bonda... hmmm... zabavni jesu, volim ih, ali 10??.... ccc
Ja sam veliki fan pa zbog toga, a ti si me upravo užasno razočaravo... ;DD
Meni su filmovi James Bonda odlični imam ih sve kuci ali ipak nisu za 10 posebno posljednja dva sve gori od goreg
se sjeća netko jednog starog hororca warlock?
Oke, da oživimo temu:
Španjolski apartman
8/10
24. dan
6/10
Collateral
7/10
Anđeli u Americi (serija izašla na DVD-u)
8/10
lopovi, ubojice i dvije nabijene puške..........guba film.
meni je ok film bio
Bili smo vojnici 8/10
Brave Heart 10/10-mogo bi ga gledati 100 puta
Bruce Lee-svi filmovi-veliki sam fan i treniram Kung Fu
Cheers
mozda smjesn ozvuci ali zadnji film koji sam pogledo u kinu misli mje bio 2fast 2furious i to sam zato jer me fakat zanimo taj film pa reko ajd idem..
a neznam dobar je , ocjena 8,5/10
voznja je bila zakon :8
kad je repriza? koja tv?= Citat =:
Izvorno postao tomo
bilo na rtlu prije par dana, fakat ne znam kad je repriza al film je opaljen. 8/10
Slackers 5/10
ma zakon je film, žao mi je kaj ga nisam snimio... al jednog dana ću si nabavit kolekciju DVD-ova od Guy Richya...= Citat =:
Izvorno postao tomo
Isto kao i sve filmove od Sergio Leona...
pa uvijek imaš videoteku;)
Meni je super onaj vas film,mislim da se zove POSLEDNJA VOLJA i onaj tip sto u celom filmu samo ponavlja NOT ME,NOT ME... Uvek se smejem do suza,kada gledam taj film 8/10
Sergio Leone = :king:
Treba imat kolekciju doma, to je ko Ratovi Zvijezda ili trilogija Kuma
Totalno nisam fan westerna, pa makar bio on Leonov, ali imam Dobar, loš, zao na DVD-u već mjesecima i nikako da se natjeram da ga pogledam.
lejmeru:D
zadnje sam pogledao coffee & cigarettes i film je 9/10
kad si iggy pop i tom waits spuštaju;D
Mislim da ti ja to imam negdje na divx-u doma, ček da pogledam....= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
hmm, na popisu nije no budem ščekirao cd-ove, Snatch imam sigurno...
Ali onaj njegov zadnji "Swept Away" sa Madonnom treba zaobilaziti.
dodgeball 8/10 jako dobro
Da, meni je isto bio smiješan... ;D
Ja sam upravo pogledo neki nivi sa Jhon Travoltom3/10 sranje film i gledao sam The aviator isto bezveze meni se nimalo nesvidja
kemijski orgazam 9/10 večeras je bio ponovo na novoj tv
fakat su braća wayans ma koji got glumio preštrašni
danas pogledao Hitch u kinu i zakon je film! 9/10
svi vi 'smooth operator wannabe' obavezno pogledati!
gog osobito! tebi će se film sigurno svidjeti!
ma zato si i ti išao u kino wannabe;D
ja nisam wannabe, ja sam taj o kojem curice maštaju potiho ;D LOL ;D
opet nacugan odgovaraš na postove;D
Nope, nisam ni kapljicu popio... u biti lažem maznuo sam jedan q-pack ali to je bilo oko 22h.. ;D
Pa to bi WBa složilo pod stol, ali tebe!?= Citat =:
Izvorno postao gog
ne ići off... :)
Mea culpa, mea maxima culpa.
Vidio Aviatora (DivX) i Oceans 12.
Aviatoru dam 7/10, Oušn ima 9/10. Dopao mi se.
I malo stariji filmovi svakako za pogledat (ako netko još nije):
From Dusk till Dawn 9/10
Four Rooms 9/10
i cijela trilogija o dr. H.Lecteru:
Silence of the Lambs 10/10 (večeras na HTV1 u 21:45)
Hannibal 10/10
Red Dragon 9/10
The last ride(Posljednja vožnja) 8/10
Izbavitelji - nisu toliko smiješni, koliko mi se svidio taj retro dizajn samog crtića. ;D
(The Incredibles)
7/10
Dnevnik Bridget Jones: Na rubu pameti - simpatično, ali nešto slabije od originala.
6/10
catwoman 6/10
da ne glumi halle barry bilo bi i manje
Ne želim ti kvarit zabavu, ali skoro sve akcijske scene snimio je frajer u njenom kostimu. :klap: ;D Baš sam partibrejker. A na taj "film" ni ne želim trošit pare.
da baš si mi pokvario zabavu:rolleyes:
a tko kaže da ja jesam potrošio pare;D
Gad dem! ;D
Inače film "Obitelj Manson" izbjegavajte u najširem mogućem luku. Ja imam želudac za svakakva filmska (ne)djela, ali ovo je nešto što nije smijelo ni na papiru završiti, a kamoli na celuloidnoj vrpci. Nekakav kvazi-dokumentarni-art-indie "film" koji kao da odaje hommage tim luđacima. Pure garbage.
The Punisher 8.5/10
Zaboravljeni
(The Forgotten)
6/10
shark tale 7/10
da nije glasa will smitha bilo bi i manje...
Trailer za Starwars-Epizode III 10/10 (već za sam trailer - jedva čekam film da dođe)
meni je 2 dio zakon, pogotovo ona šora na kraju, kad mali yoda popizdi pa počne maltarat sabljom... ;D
Ovaj treći dio jednostavno mora biti bolji od prva dva, jer u suprotnom Lucas će skroz zabrljati. 4., 5. i 6. epizoda mi imaju nekakav štih, možda zato jer se onda nije mogao razmahati sa specijalnim efektima.
ma to sigurno treba pogledati i to obavezno u kinu radi većeg doživljaja
samo što će ovaj treći dio biti kao najmračniji (crna strana sile će praktički pobit sve jedije)
Ali efekti! Stani i gledaj, stvarno vrhunski. Nije trailer da su ga radili posebno, nego su direktno scene iz filma polijepili zajedno. Stvarno je brijačina od yaya!
E, a kad pretjeraju s efektima i kad ne znam kam da gledam od silnih kompjuterskih animacija, sve nabrijano i furiozno... onda naprave suprotan efekt od željenog. Osim kod onih kojima su specijalni efekti glavna stvar u filmu.
But, back OnT.
"American Beauty" iliti "Vrtlog života" (WTF?!)
skoro pa 10/10
"Što sam učinila da zaslužim ovo?"
stariji Almodovar
8/10
e vrtlog života nemrem smislit! to mi je jedan on najgorih filmova! svo to neko brijanje na art, forsanje te psihe...
:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
film je 9/10.najbolji oskarovski film zadnjih godina. naravno,poslije gladijatora. maximus :klap: :klap:
Sori, ali totalno nije. Ničeg "art" u njemu nema. Možda ti ne pašu takvi filmovi ili ti se nije svidio, ali ne može se reći da je loš. Naprotiv.= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
kako misliš 'ne može se reći da je loš'?? Gledaj me - loš je! Imam pravo reć kaj mislim... ipak je to MOJE mišljenje...
..samo uzmimo one scene kad baba koja prodaje nekretnine se nabrijava kako će ona prodati kuću pa onda pol čuke 'danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću, danas ću prodati ovu kuću...' DOSTA, ni najnesigurniji u sebe se ne nabrijavaju na taj način...
bez uvrede, naravno, svak ima pravo na svoje mišljenje, meni je ovo totalno naporan film. nikak mi nije 'lego'... no to sam samo ja...
ups, žurim, vidim vrečicu kak leti na vjetru pa moram to ić snimit! ;D ;D ;)
P.S. NHF - ta scena s vrečicom mi je još najbolja u cijelom filmu... ;)
neka mlad si shvatit ćeš;)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
ali LOL za "ups, žurim, vidim vrečicu kak leti na vjetru pa moram to ić snimit!":D:D:D
Đizs. Easy... :)= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
Nisam tako mislio, već samo da stoji kad veliš da ti film ne valja ili da ti se ne sviđa. Ali da je loš... Nisam ti htio proturiječiti.
Sad se pokušavam sjetiti nekog filma na koji svi briju da je fakin' remek-djelo, a meni da je dizastr. Al' ne ide. ;D JAvim kad se sjetim.
million dollar baby 9.6/10-strava
Zločesti Djed Mraz (mislim, ovaj naslov zvuči tako trash da je to strašno...)
Bad Santa
7/10
Možda bi bilo i 8 od 10 da je kraj malo gorći. Malo su ga zašečerili. Ali najbolji mi je onaj natpis na majci od klinca. :rockon:
Meni je bio bezveze film, doduše nisam ga ni pogledao do kraja, dao bi mu nekakvu bijednu 5-icu, općenito me oscar winner filmovi baš i ne impresioniraju...
EDIT: ovo se odnosilo na smogovčev post...