Eh da mi je zanto kakvim se poslom bavi... I ja bih... Pa bi si onda nabavio Maybach-a... :rolleyes:
Kad smo već kod auta, imao sam čast sjest (i ništa ne dirat) u Brabus S (s-klasa), prije dvije godine na ZG Auto Showu...
Printable View
Eh da mi je zanto kakvim se poslom bavi... I ja bih... Pa bi si onda nabavio Maybach-a... :rolleyes:
Kad smo već kod auta, imao sam čast sjest (i ništa ne dirat) u Brabus S (s-klasa), prije dvije godine na ZG Auto Showu...
btw. evo što sam ja vozio...
Motori:
Tomos 50 cca (oko 90-tog godišta :) )
Aprilia 125 cca
Auti:
Ford Fiesta
Yugo
Peugeot 406
...i nijedan nije baš moj bio...ili prijatelja ili roditelja...ili djedova i baka... :)
Ja samo čekam da si nađem dobar poslić..nađem si kakav dobar autić.. malo čipić i turbina...zika... neke onako pristojni Tuning ništa extremno... ;D
ma nije fora samo sjesti..fora je voziti i naravno imati ;D
vozila sam neki dan od frenda neku hondicu i nije mi neka fora jer je automatik..to je dosadno,ja neznam,mozda sam luda ;D
[QUOTE=Symbian FAN]btw. evo što sam ja vozio...
Motori:
Tomos 50 cca (oko 90-tog godišta :) )
imam ja doma tomosa od maminog doba,znaci starooo uf..i jos vozi ;D
Vozio
Motori:
Piaggio NRG 50 ccm
Aprilia 125 ccm otvorena
..... još dosta toga, večinom skuteri
Auti:
Fiat Punto 1.2 to je kao moj
Audi A6 od starog
Audi A4 od starog
VW Polo od zenske
Ništa posebno! Neki su barem iskreni;D
Postovi su pobrisani, molim da se ne nastavi sa offtopicom...
vozio sam samo par puta od starog bmw 740 jer mi ga neda bas :)
inace sam do nedavno vozio mazdu 323 1,6 86 ks, a sad mi je konacno gotov autobianchi abarth koji mi je puno drazi od sedmice i ostalih skupih i nabrijanih pila. ako koga zanima slike moze vidjeti na www.crofiat.com pod forum i garaza
ja dosad sto sam vozio od motora tzr50,tomos 15,aprilia racing,yamaha aerox valentino rossi replica,gilera dna,runner 50,180 i od auta od starog audia100 astra karavan(nova)i bmw728i i nekog ficu
ajde evo tko od vas oce stat na semaforu s kojim god ocete autom al da je skuplji od 15000eura i mozemo bacit rejs ...
al ne ovdje na forumu nego na cesti...(za one koji se ne odvajaju od kompa a pricaju ribicke ovo mustang skyline amgovi brabusi i ostala govna...)
ne znam tko je komentirao o max brzini nabrijanih autiju.neki ljudi koji se subotom okupljaju na INI su bili svjedoci kako yugić(smeće) pere carreru 4 po cijeloj duzini
srednjeg mosta(kaj izlazi na vukovarsku tako da ti se serem na tvoj auto od 1000000000eura idioteeee)
evo ako je netko zainteresiran slobodno neka se javi a ako se netko osjeća uvrijeđenim može da mi se napuši ...
cast iznimkama na koje se ovo ne odnosi a ti ce se ovdje znat prepoznat ali da ne bude zabune
compov mala lili vuki mile i ostala ok ekipa
e da ti si to komentirao svjetski rekord u 402 metra je 8,449 sekundi a izlazna brzina na 402 mu je 235 km/h znaci toliko povuce na 402 metra a maksimalna mu je preko 300(u praksi ne u teoriji) tako da ti tata kupi i sedmicu opet ces mu ostat u retrovizoru= Citat =:
Izvorno postao Ićo
A kaj ti voziš? Tog nabrijanog yugića ili?? "moj" auto je gradski...nije sređen...tako da bi me svaki >110 KS oprao... Možda čip, turbina, gljiva i spulja promijene stvari...ali o tome kad se skupi lova i ugradi :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao ljevi
:confused::confused:= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
...ti si:flame:...
ma kad tip stalno nes baljezga.,..
i sta ce neko s jugicem dokazat ak napere carreru ?
da je taj srpski poluproizvod bolji od Poršea?
mislim da , nek se niko ne uvrjedi , u dobrom broju slucaja to radi ekipa koja nikad nece moc (ko ni ja vjerovatno :-/ )skupit za tak nes ekskluzivno , pa si tak olaksavaju dusu..
Zar ti ne vjerujes da sam vozio ove aute???Vozio BMW 6 Alpina, crne boje, UAZ i Pinzgauer definitvno najbolja vozila za brati sparuge po Rt Kamenjaku.Onako samo otvoris vrata i niti ne izlazis iz auta:bunny:= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Najjači auto kaj sam vozio je Toyota Celica (nekih 105KS ak se ne varam)
Od motora najjači kaj sam vozio jest od frenda Honda CB900F (onaj stari BOLDOR)
Inace vozim:
http://img312.imageshack.us/img312/1...00379ni.th.jpg
aprilia RS 125 (al uskoro prodajem)
Od auta NAJviše se vozim u : :)
http://img363.imageshack.us/img363/4...60056cl.th.jpg
Mercedes 240D iz 1978 :thumbup: Auto mi je zwer , jako je prostran i udoban:rolleyes:
http://img133.imageshack.us/img133/2...00054vp.th.jpg
Ovo se vozi kad mi se moji smiluju :spin:
trenutno sam bez auta jer me pijani idiot razvalio u sesvetama(moze potvrdit router) i vozim isto posudjeni mali gradski autić normalan ali ne pričam ribičke ko neki to me uzasno nazivciralo i zato sam ovak odreagirao. u subotu idem zadar po svoj novi tutać.= Citat =:
Izvorno postao Symbian FAN
ja baljezgam daj molim te pogledaj malo postove nekih clanova pa mi reci ko baljezga= Citat =:
Izvorno postao Ljubav
kaj nisi nikad vozio cl55 amg pa kakav si ti to forumaš.looooooooooooool= Citat =:
Izvorno postao sstrizic
Konkretne stvari reci...ne optuzivati sve forumase:jesus:= Citat =:
Izvorno postao ljevi
pa i nisam optuzivao sve jer sam u par postova i napisao da cast iznimkama i slično.znas samo ovo mi je smijesno stari moj...= Citat =:
Izvorno postao RAUL
Ma gle...i ja znam da ima nekih nevjerojatnih a možda i lažljivih citata...
Ali ovo sa yugićem nebi trebalo toliko dizat... OK...lik ga je nabrijao i sve ok...oprao carreru, ali on takav nabrijan neće moć prijeći toliku kilometražu koliko će carrera prijeć...istroše se dijelove...ukratko prije otiđe mašina... Da, vidio sam i ja takvog yugića i zaista impresivno...nebi nikada rekao... super ga je sredio...čak sam vidio i peglicu koja je doslovno oprala carreru na 402...
Prije sasija nego motor..znam iz iskustva:notooth: :notooth: :notooth:
vozio sam yuga 45,55,65
ford fiestu 1.1,1.2
opel manta 2.0,vectra 1.6,2.0 16v,2.0 turbo
bmw 320,325,m3,m5,750
peugeot 106 rally,206 s16
audi 90 quatro,a3,a6
Prije par mjeseci sam kupio Suzukija GSXR 1100 i danas sam ostvario san: full gas i cajger je pokazao 300 km/h !!!!!!
Na pisti ili autocesti?!? Vidio sam neki dan zbog rege isao u MUP (Zg) i vidio izlozeni skršenu ploču od motora...staklo puklo na cajgeru...kazaljka je bila iza 300 km/h (čitaj: došla do maksimuma)... al ovo skršeno upućuje na sudar...
Ja najbrže autom=160 km/h... motorom 90 km/h ...
Auto nije moj...a motor više nije mogao :notooth:
Na autocesti, kod Svete Helene, prema Vrbovcu...
To ću voziti kad nešto privatiziram;D ;D= Citat =:
Izvorno postao ljevi
Evo ovdje sam naišao na cijenu novog Mustanga u Americi... ali ne vjerujem da je cijena tako mala... zar samo 20 000$???
http://www9.forddirect.fordvehicles....uickQuote=true
da nazalost a nama potpuno nedostupan jer kad bi ga htio uvest ovdej bi te jos toliko kostala rega,porez i ostala sranja.najjači od 300ks i ful oprema ti je nekih 30000 dolara= Citat =:
Nemogu vjerovat... a kod nas Normal verzija dođe 30 000 ali Eura... :-/ ...
To ti je vec jednom bilo napisano u nekom automobilistickom magazinu zasto su europski automobili toliko skuplji od onih preko velike bare. Velika je razlika izmedju automobila u pogledu kvalitete materijala, sigurnosti itd.= Citat =:
A da , kad vidim one stare cadillace američke i dan danas voze... :-/ (stare preko 30 godina)
A vidi to su ti masine sa vecim brojem cilindara, vecim obujmom, a ipak relativno male snage. To znaci da ih uopce nisu forsirali do kraja, pa stoga takov motor moze puno vise izdrzati od jednog 1.4 cetverocilindrasa sa 170 konja.
To se slažem... tamo rijetko tko ima ispod 3.0 mašinu :rotfl:
General Motors je reportovo da je u Kanadi i usa prodano
25% of the vehicles sold have 8 cylinder engines
40% of the vehicles sold have had 6 cylinder engines
to ostavlja 35% za 4 cilindra motore i hybride
ovdje dosta vozaju minivenove i SUV kooji su vecinom 6 i 8 cilindara...
to je jedan razlog zasto bi ja preselio u ameriku... raj na kotacima. a mustang novi kosta samo 20 somova dolara. pljuga!
ja neznam sta je toliko posebno u mustangu... svaki dan ih vidjam i uopce neizgleda kao atraktivno a ni posebno brzo auto...
pa ne kazu bezveze da su ukusi razliciti ;)
recimo, da ja u hrvatskoj imam taj mustang, bio bi glavna faca jer ovdje nema takvih auta. ima par starijih mustanga ali ovaj novi ne.
Ma neznam, jednostavno ima nešto u njemu... dizajn...snaga... uff... ne toliko brzina koliko zvuk...start... zadnji pogon...linije.-.. uff... sav se naježim...
...a onaj camaro... ajooojo... bolje da ne mislim :chatter: :scool:
Vidiš danas i mečke stare preko 40 godina, pa se ne čudiš...= Citat =:
Nekad su se auti drukčije radili, i ovdje i prek bare... a danas opet postoje razlike radi drukčiji propisa, da ne ulazim sad u detalje, pisalo se već o tome.
i ja bi se odmah samo zbog toga odselio u Ameriku.= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ah nemoj mi pricat o mustangu odmah mi sline cure koji je to zakon auto , (must have) . Koliko košta novi Dodge Charger ako tko zna? To mi je isto zakon auto
Ajde jel bi mogao netko reć stranicu gdje ima popis svih dodatnih dijelova za aute (raličitih marki) sa cijenama i adresama naravno... unutar ZG-a...
Radio bi preko ljeta i skupljao pare...
Evo šta bi išlo na auto...naravno cijenom ograničeno... neke će stvari ispast...
- lexus lampe (zadnje)
- alu felge 17'' 4 komada naravno... širine oko 215-220 mm
- komplet aspuha (sportiva :) )... + podešavanje na zvuk po izboru
- zatamnjenje stakala (naljepnicama... ne staklo)
- filter za zrak (tzv. gljiva), podešenje turbine... i vjerojatno kakav čip...
Al mislim da bi felge izbacio do sljedeće godine... jer samo one koštaju koliko svi ostali dijelovi... a ionako će tada kad i AKO složim to bit zima... a zima i alu nejdu zajedno...
Nadam se da će se krvavo mučenje po ljeti isplatit... :licklips:
Si ti postavio pitanje na podforumu Automobili koliko bio dobio konja kad bi stavljao chip i podešavao turbinu.
Dobio bio oko 20 konja, ali uz konje bi dobio i kvarove. Ne isplati se to raditit ako nemas za kvarove. Mnogi pričaju da stavljanje chipa ne šteti motoru, al frend otkad je chipao auto stalno je visio na servisima sve dok ga nije mijenjao za GTi-a!
Mislim da bi samo podešavanje turbine, gljiva i auspuh dali tih 20 KS... sa čipom još 20 (sa čipom se može dobiti čak + 40 KS.. ali nebi htio pretjerivat) ... znači nekih 130 KS sa svime...
Neznam... znam ih par koji imaju chip i sve je ok.. auto bolje ide i manje čak troši...kvarova još nema...
PS: Cuo sam i ja kao za par kvarova koje su "mozda" uzrokovali chipovi, ali kazu da je to zato sto sad svakakve firme proizvode na hrpe chipova... pa ima i onih slabe kvalitete... loših podešenja... najbolje je ići kod boljih firmi... koje nude i kakvu takvu garanciju npr. Gabrek...
To sve sto si napisao stoji za noviju generaciju dizel motora, na atmosfeskom benznicu zaboravi.I da radis bilo gdje imati ces samo problema, jer ostali djelovi motora nisu napravljeni za takva opterecenja ( radilica, klipovi, bregasta, kvacilo, mjenjac )
Pa 00' godište je auto... HDi mašina (turbodiesel)..
Znaci motor je iz grupacije PSA...previse je star taj motor da nesto radis na na njemu.Ima najvjerovatnije puno km i vec je za m,irovni.Pusti ti njega takvog kakav je i baci se samo na opticki tuning
Evo danas sam si postavio novi rekord po gradu, Drzičeva, smijer jug, 240 km/h .... na GSXR-u 1100.
neznam dal da ti pozelim srecu il da se sto prije strgas i naucis pameti :evil:
Inače vozim se normalno, ali tu i tamo čovjek si mora dati malo oduška :thumbup:
nda.. odes na grobnik. :rotfl:
240kmh stvarno nije brzina za ulice a pogotovo ove nase.. svaki dan u crnoj kronici.....
volim i ja ponekad potegnut smotorom al ne preko 150 i samo na odabranim lokacijama, unutar grada. ja sam easy rider sa povremenim ispadima bijesa tokom voznje :D
imas takav auto i u Europi , dapače , radi se u Europi .= Citat =:
:rolleyes:
Amerikanci - iz ogromnog obujma izvlače ogromno malo snage
ok , danas ti je bio novi rođendan , čestitam ti ..= Citat =:
Izvorno postao predator
daj ljudi nebudite blesavi!
Pa zašto onda potegneš gas do daske ako ti je glava hladna i ne puca te adrenalin?Šta onda imaš od toga??:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao Ićo
= Citat =:
Izvorno postao predator
Sretno ti bilo!Prije ili poslije će te uhvatit,pa će ostalima bit sigurnije vozit se po gradu...Kad ćeš obarat trenutni rekord?:rolleyes:= Citat =:
Izvorno postao predator
Pa gas dodam da bi nekoga pretekao, ili došao brže negdje gdje sam krenuo...= Citat =:
Izvorno postao Mraz
Ali stvarno ima ljudi, kojima adrenalin previše puca u glavu... Jučer sam se vozio od naplatnih u Lučkom do grada, i na dijelu od naplatnih do Rotora, lik u A3 1.8 (stari model), vozi cik-cak kroz sve tri trake... Pretiče i sa lijeve i sa desne strane (a auti jedino u srednjoj traci)...
E sad, šta imam od toga što me ne puca drenalin... Pa vjeroatno ću imati duže glavu na vratu, nego recimo taj lik u A3...
S ovim se slažem...= Citat =:
Ajd da si potego tako po autoputu... Ali ne, nađe se Baja u gradu, pa mora malo dodati gas kad ga adrenalin zvekne u glavu...
nisam vozio,moj otac je,ali sam se vozio upravo u bentlyu coupe gt,580ks mislim i jaooooooo.....to je bolid strašno nešta,za neopisati....ubiješ se u tome samo tak.....ali je zvijerr predobra....;D
Vozio(i još uvjek se znam malo izguštat na njoj) Yamahu R1 turbo,od prijatelja iz Njemačke,koji je uložio u dorade motora nekih 7000 eur(2000 eur,je samo nova homologacija koja je za tako nešto u Njemačkoj drastična).U biti nije turbo več ima kompresor iz Volva S60,al ljepše zvuči turbo nego kompresor:).Motor razvija 320 KS,izmjereno na Dyno track,i ubrzava od 0-300 za nekih 11-13 sek,zavisi koliko si "hrabar" da odvrneš gas.Sa time da si nekih 70% na zadnjem kotaču radi prevelike snage i akceleracije motora.Mislim da se malo šta može mjeriti sa time.Šta se automobila tiće imao sam prilike voziti neke "tunirane" autiće ali oni me ne interesiraju previše,tako da nisam niti probavao.
= Citat =:
Izvorno postao predator
joj mozda kad opasno opadnes naucis pameti,iako ima ludih ljudi,npr moj prijatelj sjebo si zivot zbog motora,al je reko ako moram poginut to ce biti na motoru:-/ najvise se vozio 310km/h na autocesti
he...da..... ja volim pojurit ali ne volim brzu voznju. ali recimo, poginut mozes i sa 20kmh na skuteru...
pa i ne mozes bas...ali veca vjerojatnost je poginut na vecoj brzini,sama se mogu brzo vozit ali s nekim drugim me strah....:-/
Ma budale i idioti. Ako si već moraju sjebat život, to nek učine sami i nek se zabe u neko drvo, ali nek ne ugrožavaju živote drugih!
pa je...ak nemaš kacigu tres nekam odletiš...= Citat =:
a ono ja nekužim to kaj ledeni priča..ono nekužim kaj če ti tolko snage bzvz kad tak i tak od 280 gume se drastično troše pa se možeš kojih par minuta voziti pri max. brzini....nekom je to gušt nekome nije..ja rađe odem sa skuterom se vozikat po nekim selima i šumama(ne šuma kao šuma nego ceste u šumi)
da tak i ja... nema veceg gusta od onako umjerene voznjice zavojitom cesticom kroz sumicu*:)a sad back on topic.... hm... u zadnje vrijeme od ovako nesto boljih auta vozio sam jedino ford mondeo 2.0*benzinac*145ks.*zgodno...*fino*ide
ja sam u posljednje vrijeme vozio jedino (od malo "boljih" auta,ako ne računam očev) Renault Laguna sporting (stariji model) 1.6 16V, mislim da ima preko 115KS... auto ide fino da 200kmh i stvarno je udoban.
A u zadnje vrijeme vozim Peugeot 206, 1.4 benzinac, 75KS... nije nešto, ali auto ide fino i moje je...:)
imam jedno legendarno iskustvo na hockenheimu.Bilo je to prije cirka 5 godina.bio sam kod tete u njemackoj i od njene dobre frendice muz je radio u autokuci Nissan i Saab,i imao sam se priliku profurat u svim mogucim modelima,i najvise me fascinirao Saab 9.5 vigen.Inace ta firma radi motore za avione,pa tako je i u njemu ugradjen neki ludi motor i turbo.Isli smo nas 5 u hockenheim da isprobamo kako auto ide,i po autocesti smo se vozili 250km/h ko iz puske!ne znam koliko auto ima snage,ali mislim da izmedju nekih 200-300ks!Mislim pila je mrak!Medjutim kad stigosmo na pistu jedan drugi frend koji vozi utrke je dosao sa svojim bmw m3 ali sredjen tip top,i ponudio mi da napravim par krugova s njim.Ja ono ajd moze;D .Medjutim kad smo se mi zapicili oko 240,odjednom ostri zavoj u lijevo:eek: veli on nis se ne boj,i prosao zavoj kao da je sa 50km/h isao:retard: Ja se zas.o ko grlica;D jedva doso k sebi.I reko vise nikad na pistu;D
Došao prijatelj iz Njemačke u nedjelju sa Mercedesom CLS 320 CDI. 224 KS, automatik 7 brzina. Vozio sam malko po gradu i okolici.
Auto koji i nema neku svrhu, nepregledan, izvana velik, iznutra mali. Auto za čistu zajebanciju. Inače u Švabiji taj model s tom opremom (sve živo) košta nekih 70.000 €. A ovaj ga kao djelatnik Mercedesa vozi za 650 € mjesečno. I tako godinu dana, i onda ponovo novog.
vozio sam danas novi 330i, auto je prava zvijer, doslovno!!
Bo.. Sta je sad neuobicajeno..
Brabus od starog - auto kojeg sam najbrze vozio do sad, m6 od frenda, cayenne turbo, vozio sam Carreru GT oko parkinga samo jedan krug i vozio sam se u Enzu.. I to je to od egzotike..
a čiji su carrera GT i enzo u kojima si se vozio?= Citat =:
Izvorno postao ::wrangler::
= Citat =:
Izvorno postao david_ri
Carrera GT i Enzo su od dvojijce prijatelja od starog iz Kopra; bave se proizvodnjom ruleta za casina. Nadjem sliku negdje kad dodem doma iz Swe..
EDIT: Enza si mogao vidjeti ispred casina kraj Indexa u Rijeci (ako ono "ri" u tvom nicku znaci da si iz Rijeke).
= Citat =:
vidis da mu pise..lokacija-varazdin..znaci da mu valjda to ''ri'' u nicku znaci nesto drugo.. ;D ;D
'rdonPa...= Citat =:
Izvorno postao christina
potvrdjujem da sam vidio u rijeci i Enza i Carreru GT,pa cak i Dodge Vipera jednog Crnog,a drugog Crvenog;D= Citat =:
lokacija mi je varaždin jer tamo studiram, u rijeku sam išao u srednju a inače sam iz novalje. vidio sam puno dobrih pila ispred indexa, ali te sam propustio :mad:
vipera ima više po rijeci....
ja sam se u novalji vozio u viperu, ali iskreno govoreći ne sviđa mi se
PS.
čiji je bently continental švicarskih tablica, zna proletiti rijekom?
Ako je Continental GT, onda je stari od frenda; radi s naftom u Nigeriji. Onaj Continental Silver Spur ceskih tablica je "jedan od auta" tipa koji se u ceskoj bavi kockom.. Izmedju ostalih, u voznom påarku ima Murcielaga, SLR, SL 55 Amg, Hummer H2...= Citat =:
Izvorno postao david_ri
BTW: postoje 2 vipera u Rijeci; isti vlasnik. Crni je Mamba edition sa 750 ks, narancasti je sa 500 cini mi se i oba su USA tablice..
= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Obojica su suvlasnici tog casina kod indexa..
continental gt ili obični?ako je gt coupe,to je od starog frend,ne bi o imenima...= Citat =:
Izvorno postao david_ri
došo je prije 2tj u hr...srebrni,ali nisu švicarske tablice...jučer me malo opet provozao,fantazije od auta...
ne, ovo je skroz tamni ali nije crni. kao tamno ljubičasti, ili tako nešto. neka nedefinirana boja= Citat =:
Izvorno postao smogovac
švicarske table
continental GT je u pitanju....
"obični" continental sam vidio u varaždinu....ima ga gospodin drk
e pa onda ih ima više očito..blago nama;D
ja sam pak vidio žutog sa usa tablama i to onaj stariji tip, dodatno proširen i s novim auspuhom. znao je proletiti gradom a često je bio parkiran u luci u carinskoj zoni....= Citat =:
općenito, dole sam viđao hrpu takvih zvijeri dok sam trenirao veslanje pa onuda trčao uz ogradu....
i ostalo mi je u sjećanju da su tamo ameri čuvali, bila velika žica, hpre đukela i slično..... ko da čuvaju ne znam šta
= Citat =:
Izvorno postao david_ri
Žutog je imao prije crnog.
Hm.. Zamisli, sad slučajno naiđem na oglase u Burzi:= Citat =:
Izvorno postao sfreak
Dodger Viper RT/10
narančasti sa bijelim prugama, 2002. god., tvrdi krov, TV, DVD, GPS, posebna dorada, 30.000 km, za 85.000 € prodajem ili mijenjam.
Dodger Viper SRT/10
Mamba Special Edition, 2005. god., crne boje, koža crno - crvena, 780 ks, 8.460 ccm, 345 km/h, 3.4 sec 0-100 km/h, TV, DVD, GPS, satelitski telefon, puno opreme, za 175.000 € prodajem ili mijenjam za skuplju jahtu do 18 m uz moju doplatu.
Tko voli.. :spin:
Kaj su slupani da su tak jeftini? Uzet ću ja nekoliko, da imam...jedno 5 komada, nek' se nađe, a i da dijelove ne moram čekat kasnije...
Nisu slupani. Izgleda da što prije želi jahtu ;D
Ova mamba edition 100% vrijedi tih novaca; napravljeno je samo 100 komada čini mi se, tako da ima potencijala jednog dana znatno više vrijediti - pojava je na cesti nenadmašiva..
Ja sam prije nekih tjedan dana vidio u Zg Aston Martin vantage (ili kako se već piše),tamo iza hotela na glavnom... Preljepi crni auto... :licklips: :rolleyes:
Hehe evo našao slikice enza pa da stavim.. Pretprošlo ljeto.
http://www.imagestation.com/picture/...3/f0713a77.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...4/f07139ee.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...e/f0713a9d.jpg
http://www.imagestation.com/picture/...e/f0713a28.jpg
Hehe i moj superspeedturbogenijalno prijevozno sredstvo tog ljeta ;D;D
http://www.imagestation.com/picture/...c/ec581f7c.jpg
Pogled i doživljaj iznutra ;D
http://www.imagestation.com/picture/...d/f33ce1ee.jpg
Sad da se i BD nadoveže.. ;)
oglasi ko za mobove..heheh= Citat =:
Izvorno postao ::diaboliq::
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Baš. ;D Jes´ da su auti na američke tablice, ali to nigdje ne kaže..
(to valjda dođe na isto kao da kažeš "prodajem N95 za 2100 kn", ali zaboraviš reći da je zaključan na Vodafoun i da moraš platiti još 50% stvarne cijene na otključavanje)
Ma nema do tog osjećaja... vjetar u kosi i mušice u zubima :notooth:
Ono, puno cabria ima, ali Jeep je samo jedan. Nema do ljeta, krov i vrata van, šajba dolje, pa se popneš negdje na vrh brijega.. pogled puca...
Na, sad mi se opet ide nekam :D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Vjeruješ mi da sam došao u napast danas skinuti krov; ovdje je bablje ljeto po školskom primjeru. Neki dan sam vidio frajera u CJ5 sa spuštenim krovom, suza mi je kanula.. :-/
P.S: BD, poznate felge? ;D
ali kak ću ja jadan,nemam kosu?;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
za jeep je moram pustiti inače to nije to...
= Citat =:
Izvorno postao smogovac
Možeš i bez kose. Aerodinamika je bolja. Znači troši manje goriva. a to je u jeepu JAKO dobro. ;D
I ovdje je bablje ljeto isto. Hell, baš i ja psujem 2-3 dana što sam tvrdi krov stavljat išao... Ah well, bar vrata bacim van pa malo luftam :D
Smogovac, neka kose. To se oprašta :D Bitno je da komad nema grudnjak slučajno. Jeep mora biti topless, bouncy (i samim time FUN) ;D
= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Imam ima..kada tako vozis UAZ-a i ides sa njim brati sparuge po RT Kamenjaku;D
200 komada. Definitivno se isplati uzeti. Koju će to vrijednost imati uffff= Citat =:
Vidim zasto si slikao ovu prvu i treću fotografiju, prekrasna sedmica zdesna :thumbup:= Citat =:
Pa takav je isti doživljaj i na taktoru ;D= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
http://img223.imageshack.us/img223/2...308aop5.th.jpg
= Citat =:
Izvorno postao whiteboy
E, ali malo koji traktor ima tvorničkih 8.8 sekundi 0-100 km/h ;D bez krova, vrata i stražnje gume 7 ravno
I ostavlja nadobudne quadrifoglio-lovere na semaforima u čudu ;D;D;D;D
Al nema karizmu jednog traktora sa prikolicom i 200 kila grožđa u njoj... ;D= Citat =:
Yebeš ubrzanje, takvo svaki drugi auto ima... ;)
Traktor je pravi Pimpmobil! Lagani cruising po bregima, nabrijani dimnjak sa krovićem, stražnje gume XXL, dodatni reflektor za noćnu berbu... da vidiš kak puce padaju... ;D ;D
Ne spadam među takve, ak si na tu kartu igrao... ;) Nego, nisi se valjda osjetio uvrijeđen usporedbom? Moraš priznati da je baš fino legla na ono BD-ovo... ;D ;)= Citat =:
Ma kakav uvrijeđen; jeep brani sam svoju čast. ;D A da je leglo, leglo je brate..
http://users.verdeonline.com/ace/jeep/btb.jpg
Tako je!= Citat =:
Izvorno postao mala
Tomos BT50S ;D;D