jel se znaju kakve cijene ?
jel se znaju kakve cijene ?
Pa imaš cjene na Vipovom webu.
iPhone 5 dolazi u prodaju u Tmobileu 2.11.2012 službeno
Ja uzo u noci s 01.11. na 02.11. u VIP.
Telefon leti koliko je brz!!
Koliko si ga platio, i koju verziju si uzeo?
Koju unlock stranicu preporučujete za imei unlock iphone 5?
Crni 16GB. 1800Kn (dobio 500kn popusta posto sam bio medu prvima koji su ga cekali u 00:00h) na 125Kn pretplatu (50% zauvijek)
Odlično si prošao :) . Svaka čast .
Jel mi moze netko reci kakve su slusalice koje dolaze uz iPhone 5?
Konkretno mislim na ove
ma kakva revolucija,dajte ljudi nemojte padati bas na svaku foru...
jesu malo drugacijeg oblika,da..ali ono najbitnije zvuk je i dalje koma...
Ma znam..pisem svj. Da se zna..
30 $ je ok cijena, objektivno gkedajuci to je jako malo za sluske i tu lovu vrijede..
Ali tako i zvuce kao da kostaju 30 $, simple as that:)
Mislio sam u usporedbi sa druim in-ear sluskama malo bolje kvalitete.
Nisam mogao odolit pa sam ih piknuo u Algoritmu za 250kn. Sluske su prosjecne i zvuk nije nista posebno.
Sennheiserice sam totalno istrosio i lagano umiru, pa ce ove izdrzat dok ne nadjem neke druge.
:rolleyes2:
Ako je mobitel iz Vipa ili T-Mobilea, odi kod njih i plati, mislim da je cca 500 KN.
Auto punjac za 5aka?
Po svemu mi je bolji Htc One X, One S, i Samsung Galaxy S3, jeftiniji, a puno ljepši, nimalo lošiji. Uopće nije ništa zanimljiv iphone 5, samo malo veći od 4, ništa privlačan,sva ona crna boja ga samo proguta :)
Pa da ali se razlikuje operacijskim sustavom, a nekima više odgovara iOS..
Drzite se teme, za usporedbe postoji odredeni podforum
Imam pitanje, uzo sam iphone 5, i stari iphone 4 dao starom da koristi, ugl svi njegovi kontakti su sad na mom mobu a mojih kontakata vise nema, kak da njegove prebacim na iphone 4 a svoje vratim na iphone 5?
Prešao u Vip nakon dugogodišnje suradnje s T-mobileom (još od vremena kad su "Hrvatske pošte i telekom" uveli GSM :) ), kao poslovni korisnik.. U tarifi Bez limita 444 VPN - cijena 1499kn, odobreno mi je još 1000kn dodatnog popusta jer sam im novi pretplatnik, prenosim više brojeva u Vip, bla bla - na kraju 499 kuna za iPhone 5.. Ne mogu se žaliti ;)
...ali slišalice su zaista ispod prosjeka.
Taj Apple stvarno zna najavit i predstavit neki "novi" proizvod spektakularno i revolucionarno, ko da je neznamšta..
Zvuk je tako-tako, u ušima se slabo drže.. Žalosno je da su mi slušalice od npr. Nokia Lumia610 duplo bolje - i zvukom i ergonomijom :hm:
Evo danas mi stigla ova maska. Ne da je tanka, nego pretanka. Izgleda kao da je uopce nema. Mislim da je 0,3 mm. Pa evo ako netko trazi jeftinu i tanku masku, ovo je dobar izbor
Vlasnici iPhone 5, na kojem ste firmware? Ja sam sad na 6.0.1, a stalno me vuce da stavim na 6.1.2
Da i mene stalno pita za 6.1.2..
Nego mislio sam pitat sljedece..
Imao sam prije 4S i kad sam slao mail tipa neku sliku iz photosa, on je dao onaj zvuk poslanog mail tek onda kad ga je stvarno i poslao. Sad na 5ici saljem sliku i on odma proizvede zvuk kao poslanog maila, a kad ot orim mail odmah iza slanja vidim da je jos u outboxu i statusu sending..
Mislim ono kaj proizvodi zvuk slanja ako jos salje. Na 4S je bilo bolje, kad uistinu posalje obavijesti te zvukom. Ne znam dal je to do verzije, tamo sam imao 5.1.1 ili to modela iphona..
Jeste i vi skuzili slicni stvar mozda?
Da, tako je i kod mene. Ne sjecam se sad da li je tako bilo na 4S
Evo bas sam updateao na 6.1.2. najviše me nervira što 3G toggle je sada LTE i više se nemože ubiti isključit 3G, nego samo 4G kojeg gotovo da i nema. To mi je bilo važno jer sam u 3G "rupi" gdje mi je 3G 10% signal u toj sobi, kad izađem i dalje je sve ok, pa sam bio često na edgeu...navodno na JB sa batterydoctorom se može isključit 3G, budem ga jb pa vidio, baterija se čini ok...
PS: nadao sam se da će mi ponuditi opciju carrier update-a pa ako ga odbijem će mi ostat 3G toggle, al on je sam sve izgleda update-ao...
Kako nije ponudio? Ja sam par puta pravio restore na 6.1.2 (ne na mom telefonu) i svaki put je pitao. Kad ne napravis onda ti ostane data i 3g. Probaj resotre napraviti pa vidi. Ili skini sa cydie NCSettings (nesto kao sbsettings) i trebalo bi biti tu u zadnjoj verziji od sinoc da mozes sve paliti i gasiti
Kakvo ti je trajenje baterije, da li se nekad wifi samo izgubi pa ga moras opet spajati?
Sve radi bez problema, sve je gotovo isto samo taj 3G mi je sad uvijek upaljen, zbog toga mi troši bar 30% više baterije...što je normalno, ali općenito i dalje izdrži baterija brutalno više nego prije kada sam imao i4... baterija mi je na 50% a ima 3.5h usage time, standbye je 5h, puno prčkam danas da :)
Pitanje, nisam nikada radio restore, napravio sam na itunesu backup dok je bio na 6.0.1, ako radim restore, na koju verziju mi stavi i dali mi sve briše sa mobitela?
Ok. A kakav vam je Evasion na petici? Frendu se navodno rusi i respringa sam od sebe. Kakav je vama?
Pa tko zna sta ti je frend instalirao sa cydie. Jednom mi je samo usao u safe mod jer je ncsettings bila neka kriva verzija od developera. Nakon sto je stavio pravu, sad je OK. A i garantiram za jos 5 mobitela na kojima sam ja stavio evasion da se nikad nisu srusili
Istina, evo 24h se vrti Evasion 1.5 na 6.1.2 bez greške. 6.1.2 update na vipu u sebi nosi i carrier update, nije me pitao nego je sam sve ubacio tako da sada imam samo LTE toggle ALI, zato sam JB napravio i bacio BatteryDoctor...koji je također neki dan dobio novu verziju gdje ima samo za isključit datu i LTE ali ne i 3G...pa sam morao malo više kopat i nać verziju prije gdje mogu isključit 3G, našao i sada radi sve kako i želim da radi :)
Dojmovi baterije naspram i4?
Imao sam naviku doma gasiti uvijek 3G zbog problema sa istim unutar tih 20metara "3G rupe"...na i4 sam kombinacijom gašenja 3G i paljenja te WIFI always ON dobivao usage time max 5-5.5h...ovdje mi ide preko 10h, neznam, baterija je čudo :)
Čak ću prijeć u naviku na punjenje svaku drugu večer, jer normala mi je već 2-3 godine svaku večer spajat na punjač...
jel ima neki unlock za 5icu...dobio zakljucanog na vodafone uk
Za sada nema. Nekidan sam naletio nesto za Gevey i nesto sa iPhone 5 ali nisam citao clanak. Na njihovoj stranici nema nista za ip5, pa ce valjda izaci
Pozdrav!
Imam pitanjce oko factory reset preko itunesa za iPhone 5
naime sve odradim kako treba..ubacim u DFU spojim se..napravim backup i kad krenem restore pise mi da je (na zalost) upgrejdan ali da ne moze napraviti reset jerbo dolazi do greske pri komunikaciji sa serverom poradi nekog security..pronadjem da je to do mog firewala i AV-a i sve iskljucim..sprijecim podizanje sa winsima i restartam comp ali mi se opet isto ponavlja!
Da li je mozda netko dolazio do slicnog problema i ako je kako to rijesiti?
Malo sam offline kaj se tice JBa vise..
Jel ima JB za iPhone 5 6.1.3.?
untethered naravno..
Nema jos :(
A za ios 7 isto tako onda nema jel?
Mozda i ne budu napravili za 6.1.x
Odmah za 7...
Koliko sam pohvatao sa twittera, pravi se i za 6 i za 7. Ne zele svi prijeci na 7
mene zanima slijedeće-pošto više nema u postavkama gašenje 3g mreže a ja se nalazim na području gdje nema uopće 3g ili jedva crtica
kako se ponaša iphone? jel drži onda 3g ili prebaci na 2g?
da ne ostajem nedostupan i bez signala..na i4 sada rješavam da 3g izgasim a na i5 se neda,pa me brine..
Poz,imam problem neki s iphone5,u zadnje vreme kad baterija padne na oko 30%u roku par minuta dode na ispod 20 dok mob stoji nekoristen,cak mi se neki dan s 30% ugasil da ga nisam mogo upalit nego kad sam ga spojil na punjac opet je pisalo oko 30%,software je 7.0.4
jel netko probao r-sim 9 pro za otkljucavanje?
Dali itko još ima lošu kvalitetu zvuka kod razgovora preko operaterske mreže, mislim na robotske zvukove i loš zvuk druge strane, dok se mene normalno čuje...
Meni se to nije događalo.
Stalno mi se vrti kruzic pored baterije sta je to
i meni se to dešavalo, držiš home i power tipku 10 sek i pusti, kad se resetira mob, prestat će ti.
Uspjela.Hvala
Momak kojeg sam danas srela i kojem sam mislila dati da mi radi jb rekao je da ga licno on nije stavio jer je ilegalan i nemoze se update softvera vise raditi nego neko drugi da ti radi preko racunara.Drugo da definitivno uspori telefon i da su moguci problemi i da se brze trosi baterija .Sada tacno ne znam sta da radim
Prvi dio je točan, drugi ovisi što se sve instalira. Da, nakon JBa nije poželjno raditi update jer ti pregazi JB i najčešće ga nemožeš ponovo napraviti radi novije verzije softvera.
Zašto bi ti radila JB?
Cisto radi mogucnosti skidanja aplikacija koje nema na apstore
Napravi, ali pazi što instaliravaš, neki tweakovi i appovi su loši pa dolazi do resetiranja i smrzavanja telefona.
A vshare za ne jb telefone jel siguran
---------- Post added at 22:26 ---------- Previous post was at 22:16 ----------
I da li app BUMP radi samo sa iphone ili i sa Android telefonima
Ja ne znam, ne koristim te apllikacije.
Da li se vama desava i d li cesto da vam se gore vrti mali krizic? Ok znam da nesto trazi i da se makne tako sto ga resetujrm tj drzim ona 2 dugmeta dok se ne pojavi jabuka. Ali da li jr bas notmalno to jako cesto pojavljivanje i smeta li tel to cesto resetovsnje
To ti je internet upaljen i nesto skida ili pretrazujes preko safarija
Znam da nesto pretrazuje ali kako kada gasim app u pozadini a i jeli to normalno bas tako cesto da se desi?Moze li naskodiri telefonu cesto resetovanje?
Cek, jel to kad si u nekoj aplikaciji ili kad nema nista otvoreno?
Kada nema nista
Jel imas mozda jailbreak zadnji?
Nemam JB
Zna li iko sta je ovo?.Kad se god zakacim na wi fi on se okrece i nesto trazi a gasim sve app u pozadini.Sta moze da bude?Izludice me ovo
Tako je i meni od zadnjeg jailbreaka ili 7.1.2 softwarea. Probaj pogasiti ono automatsko osvjezavanja aplikacija i slicne servise
Može biti da radi update apliakcija, neki background servis se vrti, pristup GPSu, skida mailove ako ih imaš puno, dropbox upload... meni su zezale neke aplikacije u background app refreshu.
Pogasene su ali zalud
Mozda jer si stavila skidat neku aplikaciju putem mobilnog interneta, a ta se aplikacije ne moze skinuti jer je prevelika pa si odustala od tog downloada aplikacije. Meni se radi toga znalo dogoditi pa sam restartao mob i sve ok.
Ja imam pogasene sve automatske updateove, osvjezavanje aplikacija.... ali i dalje se i meni to pokazuje. Kad malo nadem vremene budem vidio po netu sta se pise o tome
tražio sam, česta 'problem' kod svih, ne crpi bateriju niti išta, samo iritira, meni se na pojavljuje već neko vrijeme, prije konstantno.