Ma ok, HD rezolucija prednost ali koristio oba i meni ipak draži amoled na L820. Manjak visoke rezolucije mi ne smeta.
Printable View
Ma ok, HD rezolucija prednost ali koristio oba i meni ipak draži amoled na L820. Manjak visoke rezolucije mi ne smeta.
WP + Amoled su apsolutni "Dream team", dok je LCD/IPS ipak druga liga..
Čak se svi proizvođači trude da njihov IPS što više sliči na Amoled, pa je besmislen prigovor o nekoj vjernosti prikaza na LCD/IPS zaslonima.
Amoled je prednost, naročito ako se radi o pravom RGB zaslonu (što ima 820), dok je LCD ipak kompromis, 925 i 1020 imaju Amoled ...
Ma pa zato velim... i brat i frend mi imaju L920 i testirao sam uporabu ekrana i vani i osvjetljenje u sobnim uvjetima, boje... L820 meni ipak bolji ekran i ugodniji za rad. I njih bar 5 sam pitao na istim postavkama osvjetljenja za iste fotke i aplikacije čiji ekran bolji i svima draži L820. Prednost pak L920 sam primjetio u igri asphalt 8 gdje ipak HD rezolucija dolazi bolje do izražaja prikaza detalja.
Netko pati na jače boje i crniju crnu, netko na piksele i čitljivost... ima nas svakakvih :D
@maher22 : da li si testirao/uspoređivao kameru na 820 i 920? Razmišljam da prodam svoj S2 i bacim se u WP vode, ta 2 modela su mi bolesno zanimljiva. mPBZ ću nekako prežalit i strpit se..
Tražio sam po google-u, ne mogu nigdje nać dućan gdje se mogu nabaviti povoljno novi (zbog plaćanja na rate). Njuškalo je druga priča..
Veličina ekrana na S2 mi je taman, pa pretpostavljam da bi mi 820 potpuno odgovarao, al kamera mi je jako bitna, pa ako je na 920ici bolja ipak bi izdvojio koju kunu više :cthumbup:
Izašao je mPBZ za WP.Još jedan razlog više da kupiš Nokiu.
Ok, onda je odluka pala definitivno! Samo se jos moram odlucit izmedju ova 2 modela
Frend je imao 820, ja 920.
Zanimljivo ali fotografije slikane sa 820 su malčice oštrije nego na 920. U pitanju je naravno dnevno svijetlo, gotovo savršeni uvjeti.
Noćne slike, video i bljeskalica definitivno su na strani 920.
Daj mi kažite, vidim na najvećem oglasniku u Hrvatskoj jedan prodava L920 s 8.1 Windowsima. Nisam u igri više od pola godine. Što, 8.1 je i službeno dostupan? Oni tileovi u boji fotke koju korisnik sam odabere, po tri reda tileova u jednome redu...
Ima tema o Windows Phone 8.1 i u njemu sve rečeno. Može se ručno staviti
http://cafe.mobil.hr/threads/79172-Windows-Phone-8.1