Javi kako ide sa otkljucavanjem.hvala
Printable View
2499 kn u tarifi 200.....
Ajd ti meni reci koliko je ta "mrcina" velika, kako leži u ruci, stane u džep ili je pederuša neminovna :)
Jer ga u VIP neće tako skoro bit izložen da ga mogu silujem do besvijesti :)
Koliko je meni poznato jedino Tele2 ima politiku da skuplje mobitele ne zaključava kupili ga u paketu ili kao sam uređaj.
Svojevremeno je t-mobilu bila mogućnost dobit iPhone otključan uzeli ga na ugovor ili kao sam uređaj samo mislim da je to jedini slučaj kod naša dva velika operatera glede otključanosti uređaja bio.
To mu sad nije od koristi, jer mu otključani telefon treba SADA, a ne kroz 24 mj....
Kao što su brojni reviewi na internetu istaknuli, telefon uopće ne djeluje tako veliko kao što to na papiru piše, jednostavno se čovjek odmah navikne (ovdje ja možda nisam mjerodavan budući da sam do neki dan koristio S2 -nekima je i on prevelik). Ekran je odličan, slika i prikaz su kristalno čisti i na prvu mi djeluje čak i bolji od onoga na S2-ovdje vjerojatno rezolucija igra svoje...Još ga nisam nosio van iz kuće tako da ću praktični dio obaviti sutra/preksutra, skupa sa testiranjem kamere i sl.. Danas je prvi puta kako sam se susreo sa ICS-om i moram priznati da sam oduševljen kak to sve izgleda i radi,totalno osvježenje....
zasad jedina zamjerka možda ide za notification light...poslao si poruku za probu sa svog tele2 broja na vipov koji je trenutno u telefonu i po mome su možda trebali skratiti vrijeme obavijesti..dakle, da češće "blinka"...
Je, istina, moj zaheb. Isprike
Nisam znao da se tek nakon isteka ugovora to može napravit ("na rad unutar svoje mreže samo za vrijeme minimalnog obveznog trajanja pretplatničkog ugovora te po isteku istog bez naknade krajnjem korisniku mora omogućiti korištenje uređaja u ostalim mrežama").
Što se tiče notification light. Jesi probao možda sa kojom aplikacijom jel se može promijenit(Blink npr.).
A vjerujem da će kad krenu custom romovi biti moguće mijenjat.
Kakva je kvaliteta izrade?
Za notifikacije koristi light flow. Kažu da radi odlično na nexusu.
Drago mi je da to čujem za ekran, kakav je na sivim/bijelim slikama? Ima li artefakata, crta itd? Može usporedba s s2? Dosta ljudi se žali na ekran.
Mislim uzeti mob sljedeći tjedan, pa ako ga nećeš moći otključati javi se na pm, meni odgovara vip.
Molim te javi kako si rjesio otkljucavanje jer ako se neda morat cu odustati od rezervacije. Vjerujem da ce se dati preko gore navedene stranice pitanje je samo updatea novih kodova.No svejedno javi.
Svima Sretan Božić
P.s. Vidim ti si bio nešto bolji od nas jer ti je djeda mraz donio GS a nama ništa :-)
Ne bih htio kvariti raspoloženje, ali nemojte zaboraviti da je to Vip... Oni imaju neku čudnu politiku oko kodova kojim lockaju mobove. Možda u početku neće biti tako lako doći do kodova (sjetite se Wildfirea npr).
Evo ti jos jedna stranica za kodove. Vidim da su otkljucavali vodafonove GN uredjaje
http://www.mobileunlocked.co.uk/samsung/galaxy+nexus/
http://www.amazon.com/Samsung-I9250-...4810223&sr=8-1 E da smo bar u EU da naručim ovo za ispod 4000 kn a otključan.
Da, još da ne živim u Dubrovniku možda bi nešto i bilo od toga :D
Dobio na mail od VIPa da je otključavanje moguće zatražiti u svakom VIP centru uz cijenu od 488,00 kn...Sad će mi se mnogi smijat i reći da sam lud, ali 99% ću ići na tu soluciju..Ziher je ziher...Malo sam čitao na ove dvije stranice (specijalizirane za otključavanje telefona) i nigdje oni ne garantiraju da je to 100% kod za taj mobitel,vraćaju novac jedino u slučaju ako ja snimim video (?!?) kako moj mob ne prihvaća njihov kod, a i ako ga mobitel ne prihvati prvi puta nije preporučljivo dalje ukucavati jer postoji mogućnost da telefon ode u tzv "freeze mod" :) Stvarno mi se s time ne da zafrkavati, telefon sam platio osjetno niže nego što će navjerojatnije biti najeftiniji u oglasu tako da i kad nadodam ovih 500 kn gore, opet sam super prošao....
Ah jbg, ne može se nikako dokazat da ti stvarno ne prolazi kod. Ja sad kad čitam sve više mi dođe da uzmem otključan mobitel za 4999. Da vidim nekoga drugog da tako puno plaća za mobitel reko bi lud čovjek, al očito nema druge solucije.
samo ti sebi probaj čim jeftinije nabaviti mobitel, unlock ce se već riješiti :)
Znam da hoće, al tko zna kad. Ne da mi se 4 mjeseca bit na VIPu i svima slat novi broj.
Uz kod otkljucavanja s mreze, dobivà se i unfreeze kod, inace, samo njega te "unlock" stranice prodaju posebno...
Dobije se i unlock i unfreez kode sve u jednom i vele da je 100 % bezopasni i trajno.nebi bilo logike da za svaku mrezu moraju stavljati druge kodove. Vjerovatno se sve napuni u tvornici i samo prilozi popis kodova koji ide uz serijske brojeve jer aparat moze zavrsiti u bilo kojoj zemlji.ja cu ipak probati bez vipa. ionako cu ga unlockati i rootati.
http://www.mrunlock.com/samsung-gala...es-p-5157.html
Tom molim te budi tako dobar pa ako ga otkljucas samo javi koliko si dodio kodova od vipa i koje. Vecina stranica koja prodaje kodove nudi i NCK i MCK odjednom.Unaprijed hvala na pomoci nama ostalima.
1. Network Code (NCK) 2. Unfreeze Code (MCK) 3. Subset Code (SCK) 4. Subset Provider Code (SPCK)
Na ovaj nacin se jednostavno moze provjeriti koji nivo zakljucavanja koristi vip. Jedan, dva ili tri koda.
http://support.samsungimeiunlock.com...-samsung-phone
na ovom zadnjem linku piše da Galaxy Nexus koristi isključivo Network lock....sad pokušavam kupiti kod sa cellunlocker.net međutim nešto me kreditna kartica zeza... :angry2:
Ajde valjda će do sutra/prekosutra netko uspjet otključat :D
jesam, stavio svoju tele2 i traži me sim network unlock pin.... nego, malo o telefonu....praktični dio: za džep u trapericama baš i nije, danas sam se vozio u tramvaju i kak je bio prazan, naravno,sjeo sam se..osjeti se da se jadan tiska u džepu tako da bi moj glas išao za džep u jakni ili pederušu (osobno ih ne nosim niti volim)...no opet, svako nosi drukčije hlače (veličina džepa,uže,šire) tako da bi to ostavio da svatko odluči za sebe
ponašanje telefona: ima pokoji bug...isprobavao sam live wallpapere i na nekima radi super,brzo i fluidno, no sa nekima se muči...primjer: mikrobi...oni ga nekak najviše "ubiju"...(isti problem sam imao i sa Nexusom S)....drugo, u opcijama zvuka sam označio da mi se telefon glasa kada zaključavam zaslon, biram menije i sl..uglavnom, gotovo sve osim vibracije, no telefon je potpuno tih (ni glasa)- čitao na xda da masu ekipe ima sa time problem....zvučnik mi se također čini nedovoljno glasan....uglavnom, Galaxy S2 ga po dosta stvari šije, tako da bi za sada glasao za njega (kada bi se biralo)... vidjet ćemo kada krenu updatei da li će se stvari mijenjati na bolje....
kvaliteta izrade po meni je dosta kvalitetna samo šteta što nema nekih metalnih dijelova
Da, to su više manje poznati problemi i očekujem da će ih riješiti sljedećim updateom. Koja je verzija ICS-a na mobitelu, 4.0.2? Ubrzo bi trebala doći 0.3.
verzija softwarea je 4.0.2....evo nije prošlo pola sata kako sam napisao gornji post, a već se moram ispraviti...dakle bug sa zvukom (zaključavanje zaslona,navigiranje po meni-jima) sam riješio sa factory data resetom...sada sve radi kako spada...
prvo bi rekao po brzini, S2 mi nikad nije pokazivao "znakove umora" bez obzira kolko aplikacija radilo u pozadini, nije bio ranjiv na live wallpapere...jačina zvuka je također na strani S2...bod više za kvalitetu izrade bi ipak dao Nexusu i naravno,ne tvrdim da je spor,nevalja ili sl........ Na kraju priče, ja sam zadovoljan jer ima ono što ja tražim od smartphonea: veliki i odličan ekran, ICS, solidne performanse, redovit update,lijep izgled..
e da, probao i face unlock, radi odlično i brzo, za zafrkanciju ok, ali da i ima neki drugi smisao-nema :)
Nadam se da ce me sutra zvati iz vipa. Nestrpljiv sam.Hd2 sam prodao i sad sm bez mobitela.HD2 je vrtio ICS odlicno tako da mogu samo sanjat kako vrti ova zvjerka. Tko zna kada ce ga biti za siroke mase.
hoće sigurno, frendu je agentica koja ga je zvala da dodje po telefon rekla da dosta ekipe odustaje, tako da telefona ima sigurno...ne brini ;)
Ajd valjda će i mene sutra zvati, iako su mi neki dan rekli da će doći u srijedu a moooooožda i u utorak.
bio danas u VIPu, dobio unlock kod i izbili mi 488 kn iz džepa....no dobro, sad barem mogu telefon koristiti "pun gas"....obavio prvi pravi telefonski razgovor, kvaliteta je izvrsna kako s moje tako i tuđe strane...
dobio račun, zapisali mi unlock kod i to je to...
Super. Možeš to usporediti s s2? In call speaker i mikrofon su jedna od malobrojnih zamjerki na s2.
osjetno bolje na nexusu..znam da mi je cura rekla da si bacim s2 u smeće jer me jako slabo čula prilikom razgovora...kaže da je s ovim druga priča...a i ja nju (kao i ostale) odlično čujem tako da mi je to stvarno plus
Hvala na odgovoru, to mi jedna od najbitnijih stavki za nexus, uz ledicu.
Zašto na njuškalu nema nijedan iz vipa? :cry:
Lako za njuškalo. Zašto ja u mom gradu još ne mogu kupiti mobitel koji je trebao izići u petak? Ne daju mi da im dam pare.
Jel kupio tko drugi? U Čakovcu još nema i kažu da možda bude prije nove godine :-/
Evo meni upravo došao. Prvi dojam je da sam prezadovoljan.
Evo da javim kratak dojam sa baterijom. Jutros oko 3 ujutro ga skinuo sa punjača, u 7.00 upalio 3g (prije kretanja na posao) i do sada obavio ravno 15 poziva i 11 sms poruka, prosurfao cca 5 minuta (kupovao karte za cinestar) i okinuo 3 fotke-po danu su skroz solidne...trenutno je baterija na 76% i moram priznat da sam zadovoljan. Jedina zamjerka ide na preslabu vibraciju i glasnoću zvučnika prilikom zvonjenja telefona..naime, 2 poziva sam imao propuštena samo zato jer nisam čuo/osjetio da mi telefon zvoni, a držao sam ga u džepu od traperica prilikom šetnje gradom...
ivanozo: čestitam na kupnji :) tvoj je sim free ili?
Nije SIM free, zaključan, uzeo na ugovor i dobio novi broj, vjerojatno ću otključati kad bude neka pouzdana metoda ili kad netko drugi prova na onoj stranici. Inače, otvorim mob, igram se s njime i vidim kad sam google upalio neka crvena, jedva primjetna točkica na sredini ekrana. Nagnem mobitel a oko točke kao neki krugovi u duginim bojama. Ja već ludim, otišao nazad u VIPa, odma dali novi bez ikakvih problema.
Mobitelom prezadovoljan, vjerojatno tu ulogu igra i hype novog mobitela al stvarno mi se sviđa.
Uspio sam otključati mobitel preko http://www.mobileunlocked.co.uk/
Platio, kod došao za desetak minuta, unio ga i otključalo se bez ikakvih problema. Platio 160 kn ili oko 20 eura.
Evo me, imao sam problema sa loginom pa sm morao ponovit registraciju.
Aparat sam kupio prije dva dana i odlican je. Otkljucan je bootloader ja sam ga rootao i instalirao hd image i kupio kodove i otkljucao (ista varijanta 160 kn i dobijes sve kodove ).Sto se tice volumena da to je zamjerka ali se rjesava sa programom volume+ ali samo za rootane mobitele.
Trenutno ispitujem autonomiju batetije ali izgleda da ce biti kao i na hd2 od jutra do navecer.
Što se tiče baterije osjetno je bolja nego na mom DHDu, bar se meni tako čini.
znači jedino sam ja jelen dao 300 kn više za otključavanje.. :P neka, drago mi je da ovaj način sa stranicom funkcionira i da ste nabavili telefone :thumbup:
Ma ja sam se isto razmišljao za varijantu preko VIPa al kako nisam pri lovi nakon Nexusa odlučio riskirat s ovim. Poslao im mail i rekli da se kod ovog locka kojeg imam ne može dogoditi da se zamrzne mobitel.
Radi li samsungov kod *#0*#
To je kod za screen test aplikaciju.
nažalost, ne...btw...jučer se pojavio na njuškalu jedan za 3700 pa ga je frend odmah kupio, tako da se da naći za manje od 4000, samo eto, treba češće surfat/tražit...
Imao je vip garanciju?
Šteta, pošto i ja uzimam preko njuškala mislio sam odmah testirati ekran.
Dojmovi nakon dužeg korištenja? Koliko drži baterija? Ako može usporedba u odnosu na sgs2.
yap, vip garancija 24 mj, maloprije mu proslijedio onu stranicu za unlock, valjda će sve proći kako spada...
A što te točno zanima oko ekrana? Pa dojmovi su takvi da sam full zadovoljan, baterija mi izdrži oko dan i pol-2 sa upaljenim 3gom (sve se synca, od vremena,dva mail-a,facea i sl.)..Očekujem da će telefon s vremenom biti sve bolji i bolji pogotovo sa budući updateima, jer ipak je ovo mob koji "probija led" sa ICS-om.. :)
Jedina zamjerka pri kojoj ostajem je stvarno pretihi zvučnik prilikom zvonjenja telefona, no svi pričaju da bi se to trebalo ispraviti sa 4.0.3 pa me baš zanima..
Usporedba sa S2: u nekim segmentima je S2 brži, no Nexus to nadoknađuje u drugim stvarima (bolji OS, browser je ubitačno brz,ekran i sl...-ponavljam, nije Nexus spor, nego ne reagira tako trenutno ko S2, no treba pričekati da on dobije ICS pa onda vidjet)..
btw..prebacio si pravi 720p film sa titlovima na Nexusa i slika,ugođaj pri gledanju je mrak :cthumbup:
Zapravo ekrani variraju od nexusa do nexusa, neki npođu bolje neki lošije. Tako da mi zapravo i ne možeš reći kakav će točno biti baš moj.
Svejedno me zanima kakav je tvoj ekran.
Zanima me banding i "zrnatost", artefakti amoleda (u odnosu na s2). Posebno me zanima prikaz sive. Odeš na npr. desktop prikaz ovog foruma i pogledaj kakva je pozadina, bijela i siva? Ima li žute, crvene nijanse u tim slučajevima? Smanji brightness i veselje počne.
Da su bar stavili ips.
KOji video player koristiš, koji je bio bitrate filma?
ekran sam po sebi ti ima onaj zmazani efekt prilikom gledanja npr. u bijelu boju ali ona ostaje bijela...ma moraš vidjeti iz prve ruke da bi znao o čemu ti pričam,ja osobno to nebi kategorizirao pod zrnca....napravio sam ovaj mini test koji si mi gore preporučio da isprobam...smanjio sam brigthness na gotovo najjače, otišao na desktop prikaz ovog foruma i prikaz vjeran (ono što treba biti sivo je sivo, bijelo-bijelo...) žute i crvene nijanse nema nigdje..
danas nisam stigao, ali sljedeći puta ću sigurno uzet od frenda S2 i dat si vremena za bolju usporedbu..head to head kak bi se reklo :) .
što se tiče filma, njegov bit rate je 448,0 kbits/sec
jedna korisna informacija: kod koji ste dobili za otključavanje uređaja, čuvajte ko oko u glavi, upravo mi frend javio da je radio factory reset svog uređaja i ponovno je morao ukucavati kod...već sam to pročitao negdje na xda, ali ovo je info iz prve ruke..
di je ostala ekipa da podijeli dojmove? jel netko od vas mijenjao telefon iz yakjuxw u yakju? navodno je ovaj drugi direktno iz googlea i stvar je takva da će prije stići update za njega nego za yakjuxw (samsung)
Ekran kod slabog osvjetljenja izgleda ovako: http://dl.dropbox.com/u/16054199/screen.jpg
Kada se osvjetljenje poveća, taj efekt nestaje.
pitanje za vlasnike.. da li je vaš telefon došao sa 4.0.2 out of the box ili je bio 4.0.1 pa ponudio update na 4.0.2.?
Moj je došao sa 4.0.2
Isto 4.0.2
Ce3 kak si zadovoljan sa mobom,naspram sgs2?
Nexus je "finije" izrađen mobitel. Trenutno imam oba pa mogu dobro usporediti. Zakrivljeni ekran i dioda su zakon. In call speaker i mikrofon su znatno bolji. Ekran je na mojem poprilično dobar. Rezolucija je super, pentile se gotovo ne primjeti ali se dosta vide artefakti kod niske razine osvjetljenosti ekrana. Kod s2 je to rješeno tako da se svjetlina ne može tako nisko podesiti :D
Što se tiče lošijih stvari, kamera je dosta lošija. Sučelje nije onako fluidno. Da li je to zbog procesora , ics-a 4.0.2, rezolucije ili kombinacije svega po malo ne znam i nije bitno. S2 je vrtio baš sve besprijekorno.
Ipak nexus ostaje.
super, znači da nisam niš krivo napisao u mojim prvim usporedbama (GNX vs S2) jer vidim da i ti imaš gotovo identična iskustva :cthumbup:
velim, ja očekujem da bi sa budućim updateima trebao biti sve bolji i bolji...odn. da ga "ispeglaju"
A razlog što sam pitao s kojom verzijom ste dobili telefon (te da li vam je u slučaju slabije verzije softwarea ponudio update na 4.0.2.) je taj što već par dana za redom čitam na xda kako ekipa diljem europe još uvijek zaglavljena na 4.0.1. te izgleda da je Google iz nekog nepoznatog razloga povukao OTA 4.0.2. Navodno oni zadnji koji su dobili update je bilo sredinom/krajem prosinca..
Bijeli Galaxy Nexus: http://www.engadget.com/2012/01/14/w...exus-pictures/
Ja nisam ništa previše prčkao po svome, jedino sam ga promijenio iz yakjuxw u yakju...(yakjuxw-updatei dolaze od samsunga, yakju-updatei dolaze iz googlea-dakle brže i prije..).
https://lh4.ggpht.com/P9pKOu3QKK1W3z...Fy4cHjhufAwKko
Uglavnom sam jako zadovoljan sa aparatom i mijenjat ću ga jedino kad i ako se pojavi Galaxy S3
Pa najglavnija prednost androida je otvoreni kod i tisuće programera koji ga koriste kako bi napravili svoje romove prema svojim željama ili željama korisnika.Iskreno nikada nisam na androidu koristio orginalne romove , to je gubitak vremena , programerska zajednica je uvijek ispred .
Kod rutanoga uređaja napraviš kopiju postojećeg i isprobaš cve što želiš i zadržiš ono što ti se najviše sviđa.Vraćanje starog roma je posao od jedne minute.
tko želi više proućiti može ovdje: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=1336
eto moja iskustva za sad su loša, puno aplikacija iz marketa uopće neradi (instaliraju se ali se nepokreću) jedna od meni najbitnijih Viber neradi. nekad dolazi do usporenja, pogotovo kad se stavi live wallpaper (jedan od najljepših Go weather). Zvučnik je definitivno pretih jedva da se čuje kad neko zove.
eto nadajmo se da će ovo bit ispravljeno na 4.0.3.
Neće biti ispravljeno na 4.0.3 jer nije problem u androidu već u aplikacijama koje ne podržavaju ics. Kako će više uređaja dobivati ics tako će i kompatibilnost aplikacija rasti. Btw ja sam na 4.0.3 i viber ne radi.
Meni npr. reckless racing hd ide savršeno glatko a drag racing trza. Sigurno ne zbog velikih zahtjeva igre. Slična stvar je bila i na galaxy s2 u početku.
koji custom rom koristiš
Manhattan rom i franco kernel.
na koji način ste rootali mob, ja pokušavam ovako http://galaxynexusroot.com/galaxy-ne...-galaxy-nexus/ ali nejde.
Ja sam ovako: http://www.inspiredgeek.com/2011/12/...by-step-guide/
Nisi rekao u čemu je točno problem, no ako je u driverima, teško da ćeš to izbjeći...
http://imageshack.us/f/831/screenshot2012012618024.png/Koji su vaši rezultati sa Quadrantom ?
http://profile.imageshack.us/user/korg22/
Oko 2800.
Pokušavam opet ne mogu dobiti iznad 2600 trenutnim romom/kernelom.
I tako quadrant nije optimiziran za ics, sve je puno artefakta. Quadrant nikada nije bio neki pokazatelj brzine.
delete...
Konverteri s iphona na Galaxy Nexus napište isplati li se. Jeste li se razočarali Nexusom. Jel moguće uhvatit dva dana baterije (puniti svaku drugu noć) uz nekakav prosječan rad s isključenim 3G?
Iskreno nikad nebi prešao s Iphona da su izdali veći ekran, kad izađe 5-ica odmah se vračam.
Nisam razočaran Nexusom neko androidom ICS. Za sad je još dosta nestabilan, ponekad zna bacat iz aplikacija, dosta aplikacija ni neradi na njemu, meni jako bitna Viber (neradi ni na 4.0.3 a tolko sam se nadao da oče), kod live wallparera kompletni desktop usporava. Dok recimo kod frenda na SII sve radi savršeno na androidu 2.3.3. Eto ako će uspjet sve to riješit sa updateima mob će bit best, za sad još uvjek ne. Inače sa baterijom sam zadovoljan, uključen gsp, wifi, 3g bez problema gura cijeli dan uz normalno korištenje. Ekranu se isto nemože nać mana.
Nekako sam i pretpostavljao. Znači jednom ajfon uvijek ajfon. Prokletstvo iphone korisnika
nevjerujem ja u prokletstvo nego jednostavno je funkcionalniji, ono što očekuješ i dobiješ, pogotovo kad ga jailbreakaš, imaš sve crackane aplikacije u Instalusu, dok na androidu se jebi po netu i traži ih, s tim da još možeš nabasat na virus.
jedino što je kod tog androida meni zanimljivo su razni widgeti, možeš se igrat sa početnim ekranima, ima tu i dosta funkcionalnosti, dok je to na iosu malo teže, može se nešto preko cydie ali nije to to
nije kriv ICS što neke aplikacije ne rade ili nisu podržane nego developeri koji ih još uvijek nisu optimizirali za taj andriod.....no malo po malo i to se rješava...ionako je Galaxy Nexus prvi,zasad još uvijek i jedini telefon sa ICS-om i on doslovno probija led u tom području....vjerujem da će sa updateima biti samo bolji..
i meni Viber fali...
Nije jedini :-)
Sent from my Nexus S using Tapatalk
pardon, nexus s uz njega, premda oba uređaja svrstavam u jednu nexus obitelj... :)
Trebao bi tijekom ovog mjeseca u t-mobile. Ne mogu se odlučit za kupnju ili čekat novi iphone 5.
A znaš kad će izaći iPhone 5? Ako znaš podjeli to s nama bili bi ti zahvalni.
Osobno mislim da su argumenti protiv novog andruida prdac u prazno doslovce i ne razumijevanje problema. Nije google (android) kriv što programeri ne prilagođuju svoje aplikacije za novi ISC.
A usporedbe iPhona i ove zvijeri od mobitela nema nikakvog smisla. Ovaj ga proguta na svim područjima.
Činjenica je da iPhone 4s ima serisku grešku u vidu baterije se skriva ko zmija noge tako da već tu svaka dilema prestaje.
iphone 5 ce valjda na jesen, kod nas oko nove godine. predaleko. Svidja mi se dizajn Nexusa, dobro lezi u ruci za razliku od recimo gs2
Po veličini ekrana, operativnom sustavu itd. Imao iphone, prodao. Zadnji iproizvod koji sam ikada kupio (u to se volim uvjeravati :D).
:ontopic:
eto izašo je i 4.0.4, i kolko vidim puno toga su ispravili
Fixed battery stats bug
Speed enhancements throughout the OS
Improved radios for optimizing 3G and 4G switching
Improved signal strength
A new Power menu
Faster boot up times
Revamped auto brightness functionality
Multitouch fix and improvements
Louder volume
Keyboard fixes
da, ali nažalost samo za CDMA verziju...no dobro, očekujem ga ubrzo i za (našu) GSM verziju i lijepo je vidjeti da je dosta toga poboljšano...
Koliko vidim, izašao je i za GSM. Paul ga već debelo testira:
https://twitter.com/PaulOBrien/
Izašao je danas 4.0.4 od modaca. Još nisam probao, ni ne mislim dok se sve ne ispegla.
kakvu zaštitu koristite za svoj GNX?
Meni je ova nekak najviše zapela za oko..
http://www.youtube.com/watch?v=a-Kyj...layer_embedded
Ima li ko stock karnel od galaxya, stavio sam gore fenec, mob mi se užasno grije i baterija traje 6 sati max ?
pozz ekipa,
mislim se ovih par dana da li preci na nexusa sa svog dhd-a, pa malo citam i vase dojmove, nisam jos 100% siguran...
uzeo bi ga u vipu preko bratove tarife ali sam na t-com-u, i ne da mi se davat jos 500 kn za unlock, dakle koliko vidim ima rijesenja za nekih 160 kn online? da li je to 100% provjereno?
sta se moba tice, koliko sam videa pogledao i recenzija procitao, svi kazu da je fluidan i mocan u radu, da je kamera iako 5mpx odlicna, mogu li od vas par dobiti dojmove o kameri sta se tice slika, videa, timelapsea itd... te brzini rada, ima li lagova itd?
i to sta citam, sta se zvuka tice (glasnoce), u cemu je problem? da li je zvuk tih kod reprodukcije glazbe, zvonjave? ili je vec i to ispeglano updejtovima?
imao sam ics na dhd ali jos uvijek nije ispeglan video na kameri i hd video nije fluidan, dakle dovoljan razlog da ne ostanem na njemu....uglavnom probao sam ga i solidan je skroz os..
eto ako netko ima volje napisat koju ;)
pozz
To sa zvukom nije jos sređeno i dalje je pretih i kod zvonjave i kod reprodukcije, neznam dali je to do androida ili su u njega ugradili preslab zvučnik
pih..za ne povjerovat..evo vidim da je izasao 4.0.4, bar za rootane aparate od modaca..da li je mozda netko stavio taj rom jer pise da 4.0.4 donosi poboljsan zvuk?
ja sam si malo poboljšao glasnoću zvučnika instalacijom Audio managera (Market)....Navodno bi GSM verzija trebala dobiti službenu nadogradnju na 4.0.5. sredinom 3.mjeseca (ove verzije 4.0.4 i sl. će prema nekim informacijama biti za 4G/Verzion aparate)..vidjet ćemo... Neke stvari zaista treba malo popraviti, počevši od te glasnoće, brzine (ako se koriste live wallpaperi) i sl....No, nakon gotovo 2 puna mjeseca korištenja, moram priznat da sam stvarno zadovoljan sa aparatom pogotovo kad znam da bi s vremenom trebao biti sve bolji i bolji...