mislim da će ti to s vremenom "proradit" kak spada....inače i ja sam ga kupio sebi i koristio par dana (prodao na kraju jer mi se ne nose 2 androida), telefon je za te novce avion, još samo da izbace ICS u neko razumno vrijeme i mrak..
Printable View
mislim da će ti to s vremenom "proradit" kak spada....inače i ja sam ga kupio sebi i koristio par dana (prodao na kraju jer mi se ne nose 2 androida), telefon je za te novce avion, još samo da izbace ICS u neko razumno vrijeme i mrak..
Kako ste zadovoljni kvalitetom zvuka kod razgovora? Imam dojam da mi je zvuk bio bolji na starom k800i, kao da sam puno čišće čuo sugovornika. Mreža je tele2, postavke GSM/WCDMA, isprobano pričati na različitim lokacijama. Čak sam našao neki fix za kvalitetu zvuka (##3282#) ali izgleda ne radi na mobitelima u Europi.
Bok svima, eto i ja sam se učlanio u klub korisnika. Kupio u Tele2, i nije brendiran na mrežu već je slobodan. Usput, ekipa iz Tele2 mi je šapnula "u povjerenju" da će izaći sa nekom novom varijantom za bonove od 01.04. (nekaj slično "brutalnoj" tarifi u Tomatu). Telefon je "mrak" i za sada se još zabavljam sa prebacivanjem iz starog u novi datoteka, no unatoč stalnog prebacivanja sa bluetuthom, skida na neta bez zastajkivanja sve što mi pada na pamet.
Stigao i kod mene.
Ovako na prvu stvarno je kvalitetna izrada, robusan. Samo mi se čini da ću morat neku zaštitu piknut.
Sense ko sense, i dalje prisutan sitan lag tako da ni ovaj put neće bit dugo na mobu.
edit
kak nisam na Senseu, jel moguće isključit onaj dolazeći efekt homescreena nakon otključavanja?
Htio bi da se odmah pojavi, bez efekta
I napomena za nestrpljive oko rootanja i unlocka. Nikako nemojte raditi unlock preko htcdev.com jer automatski gubite garanciju(nema vraćanja više, piše propalo).
Ovih dana ću napisat tutorial kako to zaobić, napravit S-OFF, root, install recoverya.
Meni je power button sasvim u redu i ne trebam ga jako stisnuti...
Dolazi mi za kojih tjedan dana,jedino me brine root,citao sam da se HTC dosta lako "zbricka"...
Dap, zato ga ja i neću rootat, zbog toga sam razmišljao o prodaji i povratku na SGS koji je gotovo nemoguće "ubit".
Btw imam data files od GTA3, PES2012 i Modern Combat 3, sva su za Mali GPU, tj. Galaxy S2.
Pošto imam save game u njima, samo sam ih kopirao na sd karticu od EVO-a. Probavam PES2012 i izgleda da radi bez problema, tako da nebi trebalo biti problema ako su moji data filesi namjenjeni Mali GPU a ja imam Adreno?
...mene malo zeza baterija, naime mob se puni normalno i upali se zeleno nitifikacijsko svjetlo, pogledam na battery widget dok je jos na punjacu i pise 100% ali cim ga skinema sa punjaca na widget-tu na ocigled baterija padne na 96%!?
...provao sam ga punit i na aviomodu ali opet ista stvar!
zastita od prepunjenja baterije? (produljenje zivotnog vijeka)
skida sam ga sa punjaca cim se upali zelena lampica tako da nevirujem da je u pitanju zastita baterije!
kad mi se to dogodilo gleda sam resurse koji trose bateriju i pokaziva mi da je ekran najvise trosi, 97%
sad cu ga opet stavit punit pa cemo vidit jel se ponavlja
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
evo sad san ga skinia sa punjaca i baterija je na 100%
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
@zarest: to je normalno s baterijom. Ona se napuni na 100% i tu punjenje prestaje. Ono ce se opet aktivirati kada baterija padne ispod nekog limita kojed definira kernel. Ako rootas i promjenis kernel mozes dobiti mogucnost da ti se baterija puni cim padne na npr 99%.
Drugo, resursi koji ti trose bateriju - tamo ti se prikazuje broj najvecih potrosaca i njihov UDIO u ukupnoj potrosnji do tog trenutka. Taj se brojac resetira kada napunis bateriju. U tvom slucaju je mob na bateriji bio mozda minutu prrije nego si pogledao tu listu. Ekran ti je vjerojatno radio 45 sec od tih minutu. Ostali potrosaci su imali zanemariv utjecaj na potrosnju i zato je ekran prikazan kao najveci s 96%. To je normalno. Kao npr kada vozis auto - sve dok ga vozis na normalnim okretajima imas normalnu potrosnju. Cim stisnes gas, potrosnja skace i taj mali trenutak kada si forsirao je imao znacajan UDIO u ukupnoj potrosnji.
Uzeo netko nekakvu zaštitu?
Tražim po netu sada, najbolje što sam našao je Acase na Amazonu, ali problem je da je nema nigdje drugdje(ebay).
Zna možda netko kakvu sličnu tome?
Zapravo tražim da je što tanja
http://www.amazon.com/gp/product/B00...ce-full-site=1
Ovo nije tema ni za procjene ni za usporedbe. Molim drzite se teme, off-topic ce se brisati.
juče popodne kupim torbicu za nosit na kaišu(remenu oko hlača)
sad čisto sumljam da je do nje...danas mi cili dan nestaje signala kad je u njoj...kad god bi ga izvadia iz torbice on bez signala...
viodiću večeras dali će nestajati...
imalli iko problema sa gubitkom signala?
tomato je operater..
i meni je tomato unutra, nemam problema sa signalom...
moj je htc rootan, frend ga je rootao, ali znam da se namucio dok je to radio (a nije mu prvo rootanje, a i on ima evo 3d)... ja ga sama ne bih rootala sigurno, ali eto... napravljen je onaj s kojim ostaje garancija, odnosno koji se moze ponistiti...
Ja naručio od frenda MOMAX iCASE PRO, ali još uvjek mi nejavlja da mu je stiglo... Trebalo bi biti kroz koji dan pa javim dojmove, inače sad ga pazim ko oko u glavi jer je bez ikakve zaštite u "čarapi".
Je, to sam i ja mislio da se ne može izgrebat, da bi neki dan primjetio jako, jako sitnu crticu kod prednje kamere. Ne bi mi bilo žao da ga ne pazim ko ne znam šta dok mi ne dođe case koji sam naručio. Sad mi je krivo ko psu, ali nema veze. Ja se isto najviše bojim da mi se ono staklo oko kamere ne izgrebe.
Probajte kupiti obični screen protector foliju izrežite na što preciznije mjere i zalijepite. možda potraje duže od par dana bez da se oguli...
@yager, no problems :D
Još sam nešto primjetio, kad ga stavim punit, jako brzo dođe do 99% i onda stoji dosta dugo na 99% i kasnije LED-ica pozeleni.
Meni je najgore što svatko kome ga dam kad ga drži prsti su mu na kamerama i onda mi sve umrlja, nadam se da ću s maskom rješiti taj "problem".
tako je i meni, strasno me to zivcira... nikad se mob ne napuni do kraja, ne znam dal mi se, otkad ga imam, napunio do 100% mozda 2x... uvijek je na 99 ili 96...
A dobro to je normalno da nepokazuje 100% jer u biti te baterije se i nikad nepune skroz do kraja, samo ovisi o modelima mobitela neki pokazuju 100% neki 99% i tako, ja govorim baš za ovo kad ga stavim punit brzo doleti do 99% i tu se onda dugo zadrži.
EDIT: Slikao danas neke slike i sad gledam ih na Dropboxu i povraća mi se opet..
Neznam stvarno, nemogu podnijeti ovakve slike, valjda sam toliko navikao na Samsungove dobre slike da mi ovo toliko smeta.. preodvratne su slike
Mislim da ću ga se rješiti, nisam niti profesionalni fotograf niti neki znalac u slikanju ali kada mi fotić nije u blizini dobra kamera na mobitelu dobro dođe.
meni osobno je mob cijeli pusiona, nisam uopce odusevljena njime, a spoznaja da mi baterija traje pol dana me ubija u pojam i uopce ga ne zelim koristiti... iphone sam znala izmrcvariti i opet bi mi baterija izdrzala do navecer, a ovaj mi se zgasi barem 2-3h prije nego odem spavati, nakon 10ak h koristenja :/
opcenito nisam njime nesto odusevljena i stvarno sam se razocarala...
Daj stavi linkove od slika da vidim(ili na pm).
Bez uvrede, ali uvijek trazis dlaku u jajetu u mobu. Jest da slike kad ih gledas u full rezoluciji nisu nesto bajne, ali gdje ih koristis u toj rezi? Za razvit slike za album, stavit na drustvene mreze(u manjem formatu idu na njih) fotic je i vise nego dobar.
Sto slikas da zahtjevas tako dobru kvalitetu? I na kraju, sto tako cesto koristis fotic(slikanje za face ne ubrajam u koristenje) da je samim time pottrebna takva kvaliteta?
Osobno fotic na mobu koristim svake prijestupne pa sam zadovoljan
Inace, postoji mod za kameru uzet od HTC Amazea mislim
E da, otkud si narucio case? Ebay?
odite na-zaslon,svjetlina i staviti na cetvrtinu osvjetljenja tako ce batt trajati vise.
...a neznam zasto su neki brze bolje sa iphone-a presli na htc evo 3d i sad ocekuju cuda.mobitel nije najbolji ali nije niti los,kamera solidna brzina isto
cek, zkj bih stavila na cetvrtinu osvjetljenja? jesi ti probao sa takvim osvjetljenjem buljit u ekran pod jakim suncem? e pa ja jesam i ne vidi se NISTA :)
Stavi na automatic brightness
Unutar Sens-a ima mod za podešavanje uštede energije pa uz štednju svjetline ekrana i prebacivanje na 2G stvarno može izdržati dan čak i dan i pol (naravno nakon početnog "maltretiranja" sa svim mogućnostima i podešenjima).U softwareu kamere ima dosta mogućnosti za istraživanje i nisam naišao na neke veće mane.Ipak treba uzeti u obzir da se radi o mobu!Osobno za pravi užitak u fotkama mislim da treba uzeti fotić (koristim Olympus SZ10).No to po čemu je meni ovaj mob "mrak" je brzina rada na internetu,skidanje podataka i brza pohrana.Iznenadilo me kako zapravo,sa uključenim svim mogućnostima štednje energije,i ne cucla previše energije za wifi,slušanje glazbe i sl.
@tutlek iPhone ima 3,5" display, EVO 4,3", znači puno veći ekran pa i troši puno više energije.
@yager, znam, takav sam, pazim na svaki detalj, znam da to nekada i nevalja, al preko ovih slika stvarno nemogu preći..
Nije stvar u rezoluciji, stvar je u tome kako ta slika izgleda.. ja opalim sliku i kasnije kada je pregledavam ona ispadne sva crna, nije dobro fokusirana, ispadne kao da sam slikao u mraku a ono vani sunce upeklo.
Case je s Ebay-a da, stigao je samo ga trebam preuzeti.
EDIT: Da, napomenut ću još jednom da ovo nije fotić nego mobitel, to znam i sam, ali imam slike u kompjuteru slikane sa I7500 Galaxy-em (on je imao izvrsnu kvalitetu slike!), GalaxyS, i S2, i slike su stoputa bolje, i sada kad pregledavam te starije slike, mislim si jel ovo slikano s digitalcem? Otvorim properties kad ono piše camera model I7500!
Ipak je mobitel uvjek u džepu, kud ja tu i on, pa nenosim fotić stalno u džepu..
Onome kome kamera nije bitna na ovom mobitelu uzet će ga, po svemu ostalom je izvrstan, ali meni je to glavna boljka, čak i veća od slabe baterije (na nju sam se već navikao, takva je na svakom androidu).
znam da je veci ekran, to mi je jasno... ali mi nije jasno da mi pozdere 60-70% baterije ;) uz osvjetljenje na mozda 70ak%, nekad manje ;)
@GT-R,
Ja iskreno ne vidim nikakav problem s ovom prvom slikom, meni se cini skroz u redu.
Sto se druge tice, i nju kuzim - sunce ti ocigledno pici sprijeda, to ce uvijek poremetiti balans svjetla.
Sve u svemu, osobno stvarno ne kuzim sto se zalis. Nisi ti vidio lose kamere i losih slika...
Slazem se da moze bolje (uvijek moze) i znam da ima mobitela koji to rade bolje, ali ovo nije ni izdaleka lose kako ti to opisujes.
OK, poslikat ću još slika sutra pa stavim, rado bih vam pokazao ostale slike ali nesmijem..
Ispolirali auto, sja se kao nov, i sliko ga ja danas na suncu, slikao ga brat sa k800i.
Na mojima se nevidi koliko se auti sjaji, na nekim slikama svjetlost prejaka a na nekim opet slika premračna. Gledam njegove slike - perfektne, a slikali s istih pozicija.
Da je sada jesen ili zima, ok, nebih se bunio ionako nebih imao šta slikati, ali dolazi ljepo vrijeme i non stop sam vani i svako malo nešto škljocnem, a fotić stvarno nemogu stvarno furat, tako da mi je neophodno imati mob koji radi dobre slike.
Sutra mu još dajem šansu, maksimalno ću se potruditi napraviti što bolje slike, igrati se sa postavkama kamere pa vidjeti.
Bude to nešto ovako: http://www.pcaxe.com/forum/showthread.php?t=10841 ? :smile:
Potpuno se slažem s navedenim. Evo kupljen u petak preko Tele2 webshopa (sad vidim da cijena nakon objave Revolucionarne tarife poskupila sa 1945 na 1995 kn) i otključan je za sve mreže.
Što se tiče power gumba, čini mi se da kad je bio prvi put izvađen iz kutije da je power gumb imao dobar hod, ali kad sam morao ubaciti sim i otvoriti poklopac, nakon toga jako, jako kratak ili skoro nepostojeći hod što je ultra iritantno. jer na prijašnjem defy je hod bio velik, a na bratovom desire skoro pa idealan.
power gumb jedan od većih minusa.
Kvaliteta prilikom razgovora nije nešto posebno, ali sam zato razočaran sa zvukom glasa sugovornika preko speakerphone :/
Uzeo sam naravno screen protector, i tpu case ovo, uvijek uzimam TPU silikon case, ne volim hard caseove, bolji mi je filing i grip ako su silikonska kučišta. Ali uzimam i ovakvu neopren torbicu, koju budem kombinirao sa ili bes tpu gel case.
+ (pros)
CIJENA :smile:, za ono što nudi apsolutni best buy
otključan (kupljen u tele2 webshop)
(velik) ekran
kvaliteta izrade
brzina moba
veličine memorija (ram/interna/sd kartica)
rad s kamerom bolji nego s defy, ali ipak je kvaliteta mogla biti bolja
debljina kod moba mi je odlična, ne volim tanke mobove (osobni stav)
upgrade (zadovoljan sam sa upgrejdanjem mobitela, usprskos negativnim stvarima kojih nije malo)
- (cons)
power tipka
težina
lagganje sense (trzavi odaziv)
poklopac baterije vrlo neudoban za držanje, a i malo teži / nespretan za otvaranje
handling - u vađenju moba iz hlača, javljanju, držanju moram obratiti pažnju da mi ne ispadne, ipak je teži i mislim da bi se moglo nešto slomit ako rokne na pod
kvaliteta slika mogla biti bolja
glas sugovornika preko speakerphone je loš
nedostaje mi savršen MIUI rom, kakav sam imao za Defy kojeg je radio user Wajk sa xda
---
sve u svemu, prezadovoljan sam sa plusevima ali i minusima koje je donio - prodao defy za dobru cijenu (1450), uzeo Evo za 1950
Da, međuostalom jedan od izvora. Ima working linkove
naveden je u samom tutorialu kao izvor
Power tipka se slažem, nije najbolje izvedeno ali custom ROM je riješio i to pa sada otključavam preko gumba za Kameru= Citat =:
- (cons)
power tipka
težina
lagganje sense (trzavi odaziv)
poklopac baterije vrlo neudoban za držanje, a i malo teži / nespretan za otvaranje
handling - u vađenju moba iz hlača, javljanju, držanju moram obratiti pažnju da mi ne ispadne, ipak je teži i mislim da bi se moglo nešto slomit ako rokne na pod
kvaliteta slika mogla biti bolja
glas sugovornika preko speakerphone je loš
nedostaje mi savršen MIUI rom, kakav sam imao za Defy kojeg je radio user Wajk sa xda
Sense- custom ROM i to rješava
Poklopac nije neugodan, bar meni.
Handling- privikao se na težinu i sve 5 mi je sad. Sumnjam da bi išta puklo, ipak je ko tenk napravljen.
MIUI romova ima kolko sam vidio na xda
Baš razmišljam kako ću si uzeti ovaj mob upravo u TELE2 webshopu, pa me zanima kad ste ga dobili jel vam otključan ili ne?
A što se tiče kamere, vidim da se nekom svidja, nekom ne. Svakako preporucam da instalirate aplikaciju CAMERA 360. Na mom starom androidu LG OPTIMUS GT540 je ucinila cuda i stvarno su slike sada odlicne. A sada vidim još neke samplove na netu od EVO 3D, i meni one izgledaju super (posebno kad vidim kako su sranje na mom iPhonu 4S).
http://www.engadget.com/photos/htc-e...ts-2d/#4223502
Kad ga uzmem, ne planiram drzati stock rom niti 24h na njemu, jer svi stock romovi su losi. Tako da svakako stavite stock rom, jer postoji ih stvarno tona, i nema sanse da ne nadjete onaj koji je idealan za Vas.
Jesi probala ono što sam ti predložio?
Od onih xy % koliko ti troši display, jesi kliknula na tu stavku i vidjela koliko je to sati? Podijeli i taj info s nama.
Kako ti se baterija ponaša u standby-u, dakle sat vremena neka ti mob spava i radi svoje i onda javi koliko je pojeo i što si sve za to vrijeme imala upaljeno.
budem navecer ;) nisam skuzila da se moze i kliknuti na display pa da ti pokaze sve stavke ;)
sada je tek 2h iskopcan, pa javim navecer, da bude realnija potrosnja i to;)
nemam namjeru paliti airplane on, stavljati brightness na 25% i slicno, jer ono, kupila sam mob da ga koristim, i zelim ga koristiti onako kako meni to odgovara, a ne da svako malo palim/gasim neke opcije i tako to...
dodatna baterija je na putu, pa se nadam da ce i to na kraju popraviti situaciju :P
sori, tek sam sad otišao vidjeti gdje je tutorial a kad ono sticky :D budem ga detaljno pregledao. i NARAVNO, puno hvala na tutorialu.
Koliko sumnjam da bi išta puklo, tolko me i plaši da bi se razbio a i ne želim saznati što bi bilo od toga dvoje :D
baš sam o tome razmišljao da bi bilo odlično da se otključa preko kamera tipke pošto se ništa ne dešava kad se klikne na nj - koji rom ti koristiš za to? može i neka preporuka, jer sad ga baš mislim rootati i vidjet hoću li staviti neki rom. volio bih da je čim stabilniji, ne treba mi ics. na defy sam bio prezadovoljan sa Wajk MIUI i launcher pro.
EDIT:
http://i.minus.com/kbs9k86yf2K7fz.jpg - veća slika ovdje
ova slika, zeleni error :) da se ne uplašite, ako vam se desi - restartajte mob. meni se desilo jer je switch kamere bio na 3d a pokrenuo sam CameraZoom app koji koristim za slikanje (2d)
LeeDroid
Daljnja rasprava/pitanja o romovima neka se vrše ovdje: HTC Evo 3D - custom ROM-vi (savjeti, dojmovi, diskusije...)
Te ako netko ne uoči:
HTC Evo 3D - S-OFF, root, recovery, unroot - HBOOT 1.49.0018
HTC Evo 3D - pitanja vezana za S-OFF, root, recovery, unroot...
Ja sam ga kupio u Tele2 dućanu prošli tjedan i definitivno nije brendiran (zaključan)-100%
samo da se nadovezem na ono pljuvanje po kameri. Imajte na umu da imate novi mob sa ogromnim displejom i rezolucijom, sa 1GB RAM-a, dual core procesorom, 3D-om, 8GB karticom i otkljucan je, a kosta manje od 2000kn. Ako se ne varam, do prije kojih mjesec dana je tolko kostao galaxy ACE koji nije ni flash podrzavao. Kamera je sasvim ok, brza i daje vise nego solidne fotke. za tu cijenu NOVOG moba NEMA MANE!
meni je kamera vrlo dobra.imao prije hd2 koji ima isto 5mpx a nebi mu dao niti dovoljan(ispricavam se zbog usporedbe modela).
evo, javljam da je baterija danas izdrzala cijeli dan ;) ostalo je jos nekih 10%, 14h 21m...
sa titaniumom sam freezala neke aplikacije i procese i cini mi se da je to doista produzilo bateriju ;)
doduse, dns nisam koristila niti kameru niti igrala igrice koje ponekad igram, tako da eto ;) no svejedno, ipak je izdrzala cijeli dan, sto do sad nije bio slucaj ;)
Pozdrav svima, prije par dana san nabavija HTC EVO 3D i super mi je.. otključan je i dobija san ga za lipu cijenu..
zanima me di mogu nać dosta toga za njega, igrica aplikacija, i neku navigaciju?
Thanx..
savjetujem da se zapocetak naucis koristit androidom. kad naucis, onda ces si odgovorit na pitanja.
ma znam se koristit :-) skinija san preko njega neke stvari ali zanima me navigacija koja se može instalirat i di je mogu nać... misim neki sajt di toga ima.. 4 free :-)
Dali ce upgrade na android 4.0 donjeti poboljsanja kamere?
Jučer sam ga uzeo,danas tek počeo koristit,odličan mobitel zasad,jedina zamjerka je gornji gumb za gašenje/otključavanje...
Jel ovo neki bug ovo što piše ili to tako treba biti na Sensu?
http://img.tapatalk.com/5d88d05f-1f44-70ca.jpg
Misliš na ovo FOG?
To je oznaka za maglu, kada je maglovito uvjek će ti pisati Fog.
Jel to kao da razlikuju maglovito od oblačnog vremena pa su zato stavili i tekstualni prikaz?
Pa vjerojatno da.
Bez natpisa Fog izgledalo bi kao oblaci. A mislim da te to nebi trebalo smetati jer se ionako rijetko pojavljuje, najčešće ujutro i ostatak dana prži sunce ili brisači rade :D
Fora su mi ti brisači kada kiša pada, ili kada pada snijeg pa se "smrzne" ekran.
Meni je ovo prvi telefon sa Senseom, izgleda mi lijepo, i ima dobre widgete, aplikacije i općenito je lijepo to sve ukomponirano, ali brate troši resurse nenormalno :eek: Zasad ću ga zadržat dok sve radi fluidno i dok nemam vremena rootat ga :D
Jel se zna kad treba ICS doći, pošto Sensation već dobiva ICS, a dosta su slični mobiteli?
EDIT: Jeli i vi nemate slovo đ na ovoj HTC-ovoj tipkovnici? Ako imate, recite kako ste ga dobili? :)
Da,odlične su im animacije,meni osobno naljepši UI,pogotovo brisač :D
Inače,za sad sve pet,mob radi odlično,fluidno,čak sam i s baterijom zadovoljan,ali za kojih tjedan dana cu ga rootat!
Kakvi su sa garancijom glede stuck piksela... Primjetih jedan na lijevom dijelu statusne trake. A ipak se radi o mobu????
bas sam ono... LUUUUUUUD... gore u lijevom kutu, na status traci je. Ne kuzi se tolko an status traci, al tipa kad upalis kameru i daje tamniju sliku.. ono strsi mi i silji da me srce boli :)
Dobio sam novi mob, zahvala Moby freaku u VG sto su mi zamijenili mob bez ikakvog natezanja!
Je li normalno da se u potpunosti prazna baterija puni 4-5h ?
Prema izračunu snage punjača i baterije ispada da je to 2h te sam na netu pronašao mjesta gdje tako i kažu, ali isto taku pišu da zna trajati i do 4h (na HTC stranici).
Imam ROMeOS3D + Anryl kernel, ali i na stock romu prvi puta je punjenje bilo negdi 4h.
Baterija mi u prosjeku traje dan i pol.
Je li sve to ok ?
Hvala
Bateriju uvijek u potpunosti isprazniš skoz do kraja, da se mob ugasi?
Punjenje na istoj kombinaciji, Romeos3d+Anryl mi traje 2,5-3 sata
Ne uvijek. Jučer mi primjerice došlo do 1% i tada sam ga priključio bez da sam čekao da se uređaj ugasi i trajalo je 5h punjenje.
Prije sam znao na negdje između 5 i 15%. Obično negdje 4 sata je trajalo, ali ovih 5h jučer me stvarno iznenadilo...
Samo hint u slučaju da to nije uključeno u izračun - baterija se ne puni linearno, tj. punjač ne daje cijelo vrijeme punu nazivnu struju na izlazu.
Možeš instalirati Juice plotter koji će ti nacrtati graf punjenja baterije pa istražuj :) Najduže se puni onih zadnjih 10%, a koliko vidim po komentarima korisnika, mob zna "zapeti" na 99%.
Da, razmišljao sam da stavim koji program pa da pratim. Baš ću probat s tim JP. Istina za tih zadnjih 10% i 99% :)
Meni je munjevito brzo punio do 90%, a onda stane na 99% i stoji dosta dugo.
Kada usporediš sa drugim mobitelima, to ti je gotovo ista stvar, samo na drugima ide polako ali sigurno do 100%.
Moj S2 se punio od 0-100% (ugašen) 3h 25 min.
Nije potrebno ispražnjavati baterije do kraja, staviš ga punit kad god želiš, ništa mu neće biti.
Pa ako puni razlikom napona, ocito je da ce kad bateriji napon naraste, pred kraj, puniti sporije.
Pozdrav, imam htc evo vec tjedan dana i uglavnom sam zadovoljan. Baterija mu je mana, ali to je tako vidim i kod svih. Postoji na netu baterija od 1950mAh koja je istih dimenzija kao i ova sto dodje s mob. E sad mala je to razlika. Je li ko koristi tu bateriju?
Imam jedan problem, nakon malo duzeg ne koristenja htc (1-2 sata) trazi mi da upisem pin za sim karticu. E sad da li sam ja to napravio mjenjajuci kakve postavke, ili mozda postavke u battery saveru? Ima li tko slican problem?
I sto mislite o aplikacijama battery saver? Meni je jedna takva aplikacija na prijasnjem lg540 produzila vijek baterije za 2 do 2,5 puta (ujedno i usporila lg).
meni povremeno trazi pin(tele 2) a to je nekada jednom u 10 dana a nekada jednom mjesecno.ne znam od ceka to zavisi a nemam battery saver.
za bateriju cu ti rec da ta sa ebaya il odkud bilo ima max 1300mAh. Kinezi lazu. al ak je jeftina (do 10kn) kupuj.
evo testova tih baterijica: http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1176984
Mislim da to nema veze s karticom, moja je tele 2 bijela stara 1,5 godinu. Problem je sto budes nedostupan, a toga nisi svjestan dok ga ne otvoris.
Sto se baterije tice, na lg mi je trajala kratko, pa nakon rootanja i aplikacije battery saver baterija mi je trajala vise nego duplo duze. Ima li tko iskustva sa slicnim aplikacijama na htc-u?
stigla zaštita za mob :)
ne čini se loše za sad...mat crna...ima zaštituu oko kamere... i spaja se iz dva dijela..
dobije se i jedna zaštita za display....
http://www.ebay.com/itm/280735470144...ht_1972wt_1270
http://img6.imageshack.us/img6/9584/...bridsblack.jpg
Uploaded with ImageShack.us
Meni je dosla ova zastita i mogu reci da sam zadovoljan
www.ebay.co.uk/itm/Leather-Case-For-The-Htc-Evo-3D-Wallet-Cover-With-Cash-And-Card-Slots-Film-UK-/260854561878?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesP ouches&hash=item3cbc24bc56
Cekam jos da mi dodje silikonska.
Ovu bateriju na koju ja mislim nije nimalo jeftina
http://www.mugen-power-batteries.com...tc-evo-3d.html
Imaju i jace, samo ne zelim tezi i veci mob
http://www.mugen-power-batteries.com...tery-door.html
mene isto zanima, ja sam si uzel ovo: (slicno, ne da mi se trazit sad) klik. Nadam se da magnetic nebu smetal signalu.... Al me definitivno zanima ovo kaj je gloginjaR narucil, pa bi mogo bacit malu recenziju, "prave" fotke i tako to...
vako...materijal je plastika tanka, kad se spoji(prednja i stražnja strana) dijeluje čvrsto....
znači iz dva dijela je(pogledaj po sredini mobitela)....
u ruci je meni ok...skroz...
ima ove sa strane,, di se vide botuni od pojačavanja i od kamere...tu taman dodju prsti,, ..kad držiš u ruci tako da nema nekog klizanja...
jedini je problem ko mjenja bateriju!.. nezgodno je svaki dan otvarat ova dva dijela i mjenjat bateriju!!! tako da....(nepreporučam-ko često mjenja bateriju)!!!
prednja i stražnja strana kad se spoje....nije baš jednostavno rastavljat svaki dan(sigurno će vremenom doć do pucanja ovih "zubica" što spajaju prednji i stražnju stranu.
http://img43.imageshack.us/img43/6237/casehtc.jpg
http://img811.imageshack.us/img811/1714/casehtc2jpg.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/1286/casehtc3jpg.jpg
http://img823.imageshack.us/img823/7838/casehtc4jpg.jpg
kaj ja znam...:rolleyes1: ...inače je mobitel zaštićen skroz..
za namjestit i nedirat(ne otvarat)svako malo je 50/50
vrlo moguće da će signal nestajat!!!
ja sam nedavno isto kupil torbicu za nakajiš (sa magnetom u poklopcu torbice) i u ta dva dana kolko sam je nosia....kad god bi izvadia mobitel iz torbice bia je bez signala!!!
tako da je više nenosim... :tears
Pozdrav!
Je li netko negdje naletio na potpuno prozirnu gel futrolicu za EVO 3D?
Pronalazim prozirne, ali bijele, crne, plave....
Nema POTPUNO prozirne, da se uopce ne vidi.
gloginjaR, thanks na reportu, ali jel možeš na ovo odgovorit?
= Citat =:
Kolko mob postane deblji(bulky)? Se osjeti, tipa kad ga vadiš/stavljaš u džep?
ja nisam ništa specijalno primjetia glede debljine....
u hlačama nenosim ni jedan mobitel!!! (nakon što mi je jednom na X6 puka display u zadnjem džepu.)
jedino ga nosim u đepu jakete(tute) ili u futroli na kaišu.
tako da mi je sve isto.
...kada je bez ove zaštite...onda ga nekako "vrhovima prstiju" držim!! a kada je u zaštiti, onda više nema tog osijećaja...a za debljinu ...možda ti se ovi ćoškovi i kantuni "čine" debelim..no.....
takav je dizajni..neznam evo još par slka...
http://img21.imageshack.us/img21/3319/casehtc5jpg.jpg
http://img692.imageshack.us/img692/4549/casehtc6jpg.jpg
http://img513.imageshack.us/img513/5871/casehtc9jpg.jpg
http://img805.imageshack.us/img805/3...sehtc10jpg.jpg
naručia sam jš jednu silikonsku za 10kuna :D pa kak bude...
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...m=190618267965
:cthumbup:
meni stigla ova i prilično sam zadovoljan, mob zaštićen :)
http://www.ebay.com/itm/120867678201...84.m1497.l2649
nisam, taj S je i meni smetao tj mislio sam da će mi smetati dok maska nije stigla :)
dugo tražio i na kraju uzeo da imam bar neku masku za prvu ruku a na kraju ispala baš super, S ni ne vidim, maska na mobu izgleda kao neki prozirni plastični case a mob mi čak i bolje izgleda s maskom.
evo i slika ako koga zanima:
http://www.zaslike.com/files/m9brlh8...25fu_thumb.jpg http://www.zaslike.com/files/6xrfbg7...lz71_thumb.jpg http://www.zaslike.com/files/bupkdal...1cd3_thumb.jpg
kupujem ovaj mobitel, pa se trenutno mislim da li da uzmem zaštitu za ekran (onu naljepnicu). Imam trenutno htc touch star 4.5 godine, stalno nošen u džepu i nema nekih vidljivih ogrebotina iako je digitizer plastičan.
Kakvi su vaši dojmovi s tim naljepnicama? Ima li smisla to kupovati?
sa silikonskon maskicom debljina je 12milimetara.
naravno da ima! :) a svakako ako ti display nije stakleni već plastika...onda ima smisla stavljat
nikad neznaš kaš s nećim "slučajno zakačit" ogrebat itd....tako da zaštitana folija se prepopruča...
kasnije kod prodaje samo skineš i bićeš sam sebi zahvalan štoo si je stavia odma na početku :D
Ta maska iz dva dijela brutalno izgleda, stvarno kompletan zaštićen mob, iako nije praktična za često mjenjanje baterije, i bez nje nije mob baš praktičan za često mjenjanje baterije..
Ovaj zadnji poklopac baterije je baš teško za skinut i treba pazit da se ne slomi. Ja bih se bojao skidati tu plastiku svako malo..
@xlr nisi kontaktirao frenda oko momax icase pro?