sto mislite dali bi moga displej vanjski rikniti od ovog blicanja
Printable View
sto mislite dali bi moga displej vanjski rikniti od ovog blicanja
ma da mu blicanje i koristi to bas i nebi reko..pa rikene od samog rada pa tak da nemas brige...ja cu si slozit blicanje mopzda tipkovnice i vanjskog cu stavit al unutarnji nema sanse...= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ma cim ti stavljas novi funlight koji je istog imena brises stari...princip windowsa= Citat =:
Izvorno postao lujito
e unutarnjeg nema smisla
Evo, da se i ja nadovežem na ovaj topic.
Konačno sam ulovio malo vremena da si sredim malo mob (osim ovih funlightsa mrdao sam i po seemovima da si omogućim neke bedastoće).
Uglavnom, ovi funlightsi mi rade.
Blicaju mi i tipkovnica i vanjski display. Imam v525 flashanu na v600, koristim .4FR flash.
Ring lights - Nocturne, Event lights - on. Stavio sam funlight.pat iz onog zip filea koji je kao attachment negdje u topicu stavio Blue Devil - external flash with Blue charge light.
Ugl, sve mi radi, fora izgleda :)
Btw, nisam probao još s ničim drugim osim Nocturneom, ali valjda bi trebalo raditi ako mi već ovo radi.
Meni takoder radi,svi funlightivi od Bluedevila.Ima par funlightova u kojima ja mogu namisitit blinkanje,npr;NOKTURNOR-blica samo unutarnji ekran,SOLARNO-blica samo tipkovnica,ELEMENATRNO-vanjski ekran i tipkovnica,i tako dalje.Ima bas sve kombinacije!!!
= Citat =:
Izvorno postao lujito
koji je to od onim 7-8 funlightova jer ja sam samo jedan proba triba mi taj di mozes podesiti kako ti pase hvala ? nasa sam program s kojim mozes podesiti funligh tj. promjeniti evo link http://rapidshare.de/files/1022166/F...2.1.2.zip.html
Jedan od njih je funlight-001.pat.On ti ima sve zive kombinacije.
taj program je stvarno jednostavan ja sam neki dan nabasao na isti samo verzija 2.0 beta stvarno ima graficki prilagodjen prikaz blicanja pojesinih djelova stvarno jednostavan...= Citat =:
Izvorno postao darioilic
može li mi 'ko poslat taj program na mail, link za down ne radi!! :thumbup:
Brale link radi probaj ponovo..tam kliknes na free i onda moras pricekat oko pola minute i proradi sve...taj ti ponovi postupak...= Citat =:
Izvorno postao ST_brale
= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
evo, da radi svima!
e link radi idi na free kako ti jdabic kaze ej ja mislim da vam je najbolje staviti onaj funlight-001.pat jer vec kako lujiti kaze on vam ima sve opcije (npr. -da samo vanjski blica -pa sve skupa -samo unutarnji ekran i tipkovnica ...)opcije se mjenjaju kad mjenjat ono nokturno, strast itd.
pa znam da radi, kako bih ga ja skinuo?= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ali, ako već raspravljamo o funlightu, cilj nam je sve imati na jednom mjestu i nadohvat ruke!
pozdrav!
tko je ok!pozdrav
Ja sad imam 72R i ne radi mi Funlight.pat Da bi mi proradio trebam ubaciti 4FR i onda jedan od Funlightova
Zar ne???
Jesi isprobao BAŠ SVE one fileove iz onog funlight.zip packa kaj je linkao BlueDevil?
Ja osobno imam 4FR i meni radi, ali sad nemam pojma kako je tebi s tvojim fleshom. Ako ti baš niti jedan od tih .pat fileova ne radi, onda valjda je problem u flashu pa će ti to s nekom drugom verzijom radit..
možda ni meni ne šljaka zbog softa , imam 58r , a svi znamo da tu ima svega i svaćega oko tog flasha!!!!!
a baš bi volio da mi vanjski blinka, to mi tako zakon izgleda!!!!!
a opet svom frendu sam na v300 složio na 72r , a to je isti drek ,ma sjebane su te v525-ice!!!!!
ovisi kako kome ja sam sredija sebi i dvojici prijatelja koji imaju v525 a imaju flex SE645AXXP10F9 a triplet G_0B.09.4FR!!!!!(vip je mjesec dana snizia cjenu mms poruke sa 3.60kn na 1.80kn tako mi je rekla zeska sa vip sluzbe za kor.)
ma ja sam isit funlight koji radi na v550 stavio na v525 koja ima 58r i flex v620 (neznam koji tocno je) blinka samo tipkovnica a na v550 sve blinka..= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
ista stvar na E550!= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
oni koji imaju originalni flex, imaju usnimljen dobar funlight, pa ne morate uploadati novi!
ja sam probao i na original vip v525 (38R_V) i na flashanoj v525 (4FR , 10F9 ) i jedino što sam uspio dobiti je blinkanje tipkovnice.
a to me tak zanima zašt na jednom postotku mobitela radi a na drugima ne , pa po nekoj logici bi onda svima trebalo radit , pošto je to sve serijska proizvodnja!???
i meni neide u glavu nekom radi nekom ne kako !!!!!meni radi :spin:= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Možda ovisi i o nekim file-ovima koje brišemo kako bi oslobodili prostor ili možda nešto u seem-u. Ili možda kombinacija i jednih i drugih. :-/
Ja imam V525 i to jednu od prvih (ljubav na prvi pogled). Morao sam je posedovati cim se pojavila i kostala je *@#&*%. Meni radi funlighti za spoljni display. Imam 72r.
ma garant je problem hardweareske prirode , bar po meni!
Ima li netko mozda funlight.pat koji radi na motoroli v525 Vodafone Live sa originalnim flexom SE7453AXXQ514C I TRIPLETS-om G_OB.09.38R_V . Dosad sam probao oko 5 razlicitih funlight.pat i sa svakim od njih blica mi samo tastatura. Postoji li uopce neki sa kojim bi blicao i vanjski ekran.
Ne. Ja ih probao 20-tak. :wall:
Meni radi sa vecinom funlightova.
Motorola je naravno orginalna i rade mi skoro svi funlightovi od Bluedevila iz 90-tog posta!!! :) :) :)
A meni niti jedan :retard: . Tko skuži zašto ima pivu od mene. :beer:= Citat =:
Izvorno postao lujito
Eh, kolega, ni BlueDevilu ne radi niti jedan :cry:
Pa ja platim gajbu tko skuži zašto...
@BlueDevil
*ebiga, sad sam ispo cicija :spin: Onda, gajba i od mene :beer: :beer: :beer:
Ajd pošto ni meni nema šanse da proradi je ču uzet nešto žestoko da presječemo :drink:
BLueDevil mozda ti ovo proradi: Daj mi posalji mail da ti posaljem funlight. Meni neki nisu htjeli raditi ali ovaj je proradio. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
Može i meni na <moj nick>@gmail.com ?
Hvala unaprijed :)
Moze i meni please na <moj nick>@hotmail.com
I ja isto unaprijed zahvaljujem. :thumbup:
Niti jedan mi ne radi, eventualno jos vise zakoci prikaz pozivatelja i sporost odziva moba kada me netko zove :-/
Pozdrav....
evo javno da se javim svima: bluedevil.zg@gmail.com
Ajd i meni onda !
josipd@vip.hr
Hvala !
OK, kad meni stigne mail, budem ja attachirao ovdje file, da ga svi skinu....
BlueDevil poslao sam ti pa ako radi(daj boze) onda ga stavi ti tu da ga ne moram svima slati. Usput ljudi stavite ga preko P2kman a ne preko nekog drugog programa jer sam i ja tako napravio i meni radi. Mozda nije u tome stvar ali ipak probajte.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
kod buraza na v300 radi. stavljao sam ga s P2KTools= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Ajd super bas mi je drago. Jos da vidimo sta ce BlueDevil reci pa ako njemu radi neka ga stavi ovdje na stranicu pa nek imaju svi= Citat =:
Izvorno postao tvrtkod
Mali problemi s mailom, budem uploadao file čim to riješimo DeMar i ja...
Kakvi problemi sa mailom? Ja sam ti poslao. treba li jos jednom poslati?= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
evo ga u privitku!
Meni ne radi :wall:
Ne radi. Dozvoli, dragi kolega JosipD da te citiram i to više puta:
:wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall:
nemam vam pojma, ja sam samo postavio ono što sam dobio mailom, konkretno od korisnika JosipD!= Citat =:
Izvorno postao boombadill
postavit ćemo novi od DeMara, pa ćemo vidjet
A znači to nije bio onaj za koji DeMar tvrdi da bi mogao radit?= Citat =:
Izvorno postao Inovator
gosn JosipD je meni poslao ovaj tvrdeći da je to taj o kojem pričamo, a očito nije... ne razumijem jel se on to šali ili šta!??= Citat =:
al ti imaš v300 , a kaj se tiče v525 i tog funlighta , tu smo jednostavno zakinuti ,meni još ni jedan nije proradio , a frendu sam na v300 složio bez beda , ko zna možda sad na 72r proradi? :-/= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Koliko vidim da taj moj funlight radi samo na v300. Meni i tvrtkod-u radi na v300 a svima na v525 nece. Zasto???? Probajte ga staviti preko p2kman-a. Ne mora biti do toga ali moze. Mozda ima sta u seem-u 0032 sto sam ja slucajno ukljucio a vi niste? Stvarno ne znam. Ako vam treba taj seem onda samo javite.= Citat =:
Izvorno postao Inovator
I ja sam probao par njih ali nisu mi radili ali ovaj je proradio odmah iz prve. Mozda taj funlight mora biti tocno za odredjenu seriju motorole konfiguriran ili nesta slicno?
Ajd` nek netko kaze, kome radi na v525, koja mu je oznaka mob-a i sto su radili sa seem-om 0032.
Nek je veci popis, ali sa time koliko vec ovaj thread ima postova nece biti uzalud ako se otkrije krivac...
Moja je SUG3070DA i probao sam negdje 50-tak komada i niti jedna nije proradila (samo su manje-vise kocile javljanje na mob-u).
Hvala i pozdrav.....
Sa p2kman uvijek stavljam, tako da to možemo isključiti kao razlog zašto neće. Možda je razlog u seemu, iako ja ne vjerujem. Svojedobno sam probavao kombinacije uključivanja/isključivanja nekih opcija u seemu za koje sam pretpostavljao da bi mogle imati veze sa funlight.pat, ali i tu bez sreće.= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Sve što sam uspio dobiti jest blinkanje tipkovnice, a i to samo sa funlightovima koji su se pojavili među prvima. Sa ovim zadnjim mi čak ni tipkovnica ne blinka ( koja šteta :rolleyes: )
Vidim da i ti imas v525 pa cisto sumnjam da ce i tebi to proradit. A i ja ne vjerujem da seem 0032 ima veze sa tim ali na kraju tko zna?= Citat =:
Ja iman orgigi v525 i mislin da mi je svaki funlight radio,kojeg san prova.Neki samo ekran,neki tipkovnica,a trenutno koristin ovaj sta ima sve kombinacije u jednom i samo ih minjan u stilovima zvona.
Oznaka:SUG3072DA,a sa seemovima san radio jako puno,al nista sta nema na popisu seemova...
@Lujito
I moj je origigi, samo seem edit i mma edit što ne bi trebalo utjecati na funlight i uspjevao sam samo tipkovnicu dobit da blinka. Oznaka je, pazi sad, SUG3070DA.
Razlika je dakle u jednoj dvojci (tvoj SUG3072DA, moj SUG3070DA). Možda ta mogućnost blinkanja vanjskog displaya ovisi o seriji? Kažem možda, jer i dalje ostaju otvorene i ostale mogućnosti, koliko malo vjerojatne bile.
Vidis,mozda je to do te dvojke.Ljudi,aj jos malo informacija saljite,o radu funlihgta i seriji mobitela.Mozda je stvar serije moba,ajmo otkrit!!!
Zato sam i rekao to jer druge logike nema...= Citat =:
Izvorno postao lujito
Makar nema i ovako... :-/
Pozdrav....
moja je isto SUG3070DA i jedino što sam uspio dobiti je blinkanje tipkovnice
Gdje mogu procitati seriju mobitela pa da i ja kazem svoju???
Moraš skinuti bateriju.
I koji od onih brojeva??? Evo broja: CFUG3514AL - ovaj pise ispod V300 REV2. Valjda je to taj. Evo ako moze nekome pomoci.= Citat =:
Ja imam dvije bijele naljepnice iznad sim kartice. Prva (gornja) je manja i na njoj je bar kod, "Made in China" i oznaka koju tražimo.
Ispod nje je veća naljepnica sa imei brojem i oznakom modela telefona.
Sada sam skužio da imaš v300 pa su kod tebe naljepnice vjerojatno drugačije, ali broj koji si postao čini mi se ispravnim.
SUG3070DA - ništa osim tipkovnice!
Meni isto samo na v300 radilo, a zanimljivo je to što sam stavlja isti flash i flex na v300 i na v525 i još sam kasnije prebacio seemove iz v525 u v300 i na v300 radi ali na v525 neće :( ... mislim da na v525 neće proradit
Sorry na kašnjenju, evo funlight.pat koji bi trebao raditi na v525 - ja još nisam stigao probati na svojoj...
P.S.
samo RENAME iz funlight.pat.zip u funlight.pat, dakle file NIJE zipan nego je samo dodana ekstenzija.
A da nisi nešto zaboravio :rolleyes: ?
Yup... i skužio sam, al' si bio brži ;D
Zamislite iznenađenja, ne radi.
Sada nama kojima ne radi preostaje samo da se tješimo da to blinkanje vanjskog lcd-a možda i nije dobro jer skraćuje vijek trajanja displaya :rolleyes:
Bas tako. A i baterija se trosi vise. ;D= Citat =:
kak bi ja sad to tbo renameat , zašt ste to u opće tako napravili?
Selektiraj file, pritisni F2 (ili desni klik>rename) i obriši .zip ekstenziju.
Time je funlight spreman za upload.
Pouzdano tvrdim, iz svog osobnog iskustva, da NE radi ni ovaj funlight.pat sa verzijama SUG3070DA V525 Motorola.
Trepti samo unutarnja tipkovnica i moze se regulirati brzina odabirom odredjenog tipa.
Sve ostalo NE trepti...
Pozdrav...
ma znam renameat , al je fora u tome kaj nema zip ext. a kad bacim na mob , onda ima!= Citat =:
Windows Explorer ->Tools->Folder Options...->View->Iskljuciti opciju "Hide extensions for known file types."= Citat =:
Izvorno postao DOMICH
Pozdrav.....
Izgleda da stvarno nece nikako proradit na v525. Imali jos koga tko je taj funlight probao na v300 ili nekom drugom mobu?
Evo da se pohvalim - ne radi ni meni :cry:
Evo da se onda ispricam svima u vezi ovog mog funlighta. Sorry. Vidim da nije nikome proradio osim tvrtkod-u na v300. Bas sam se nadao da cu svima skratiti muke. Pozdrav= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
cuj ja sam stavio sebi i frendu na v525 i radi!!! :-/= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Nije mi nikako ovo bistro :dunno:
Ali izgleda da nekima ipak radi, tako da će se uskoro pojavit i onaj jedan koji će i meni proradit
@darioilic
Jesi u mogućnosti provjeriti serije tih mobitela? Ako ne znaš kako, opisano ti je na ovom threadu desetak postova prije.
Evo baš sam danas pogledao svoju seriju, ne završava na "DA" nego je SUG3070CA... i ne radi s nijednim funlightom zasad, naravno osim tipkovnice.
ej kod mene je verzija SUG3056DA/051/0401 tako pise a kod freda je SUG3072DA i ja i on imamo V525 sa 4FR i v600 flex !!! nisu nam mobiteli cak ni ista serija pa nam radi !!!nekuzim zasto nekima neradi!!!
Bas i ja nekuzim. Zao mi je svih kojima ne radi. Daj mi reci jel ti to onaj moj proradio ili neki drugi??= Citat =:
Izvorno postao darioilic
ne radi-e mi oni sto je BlueDevil jos napocetku stavio za skinuti!!
Evo prijedlog za one kojima, kao ni meni funlight ne radi. U mom slučaju zove se Super Blue Silver Flashing Antenna (http://www.daydeal.com/Super_Blue_Si...na-p-5157.html ) ili ovisno o ukusu neka od ovih: http://www.daydeal.com/Miscellaneous...p-1-c-981.html .
Kada dolazi poruka ili poziv antena flasha, što mi je ful koristan fićur kada je mob u silent modu. Realno gledajući, jedina korist od tog funlighta je upravo to da lcd flasha dok je mob u silent modu ili na vibri, pa privuče pažnju svojim blinkanjem. Antena rješava taj problem, a i dobro izgleda. Kvaliteta signala je ista kao sa origigi antenom i nisam primjetio da nešto posebno troši bateriju.
Isprika starosjediocima koji sve ovo već dobro znaju, pomislih bilo bi dobro da bude sve na jednom mjestu (čitaj threadu).
Ma ima se to, al znaš kak to ide..."kak njima blinka vanjski display a meni ne...!" ;D
Pri stavljanju funlighta na V300 uspio sam da mi svijetli i vanjski display i tipkovnica ali sad kad primam poziv i otvorim mob moram stisnuti i tipku za odgovor dok bi prije samo otvorio mob. To me stvarno iritira...:thumbdown
Siguran sam da se to može rješiti pomoću nekog seema ali ne znam kojeg???:-/
Jesi gledao u postavkama moba??
podešenja-->postava u pozivu-->opcije odgovora-->otvori za odgovor-->ukljuceno
Stvarno sam biser....Hvala na brzom odgovoru....:closed:
heh, bilo je bisera, ali će ih i biti, tak da sumnjam da je ovaj thread zatvoren :):)= Citat =:
Izvorno postao Stype
Jel netko isprobao neki funlight na L6? Imam neke od v3 al se to ne usudim stavit da nebi ubio mob posto vidim da je to nekom poslo za rukom na v360...
nemožeš ništa sjebat. može ti radit ili ne radit! Probaj bez problema
Jeli uspio slucajno itko s tim na v360??da mu svijetli i vanjski...i jeli to moguce namjestiti na E1000?
treba probati. meni sutra stiže E1000 pa javim koji je sve modding moguće uspješno napravit!! :D
Odlicno...obavezno javi da znam...